Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün adet olmadım garanti olsun diye 1 ocağa geçmiştim zaten bakalım 1 ocakta adet olmazsam 1 kaç gün daha bekleyip yine adet olmazsam test vercem ama bana adet olacakmış gibi hissediyorum malesef

Canım sen nasılsın aşılama vs neler oldu son durum nedir :KK43: 2022 inşallah hepimize uğurlu gelir çok acılar çektik hic olmadığı kadar inşallah yüzümüz guler
Bugün aşılamam oldu cnm şimdi evdeyim dinleniyorum pazartesi iş başı yapana kadar biraz dikkat edeyim diyorum sonrası Allah Kerim artık sen nasılsın

Bugün aşılamam oldu cnm şimdi evdeyim dinleniyorum pazartesi iş başı yapana kadar biraz dikkat edeyim diyorum sonrası Allah Kerim artık sen nasılsın
Yeni mi oldun istersen yere yat ayakları nı kaldır biraz koltuğa koyup bana bunu bi kadın doğum hemşiresi ebe söylemişti tabi ben bunu çok sonra öğrendim ağır kaldırma bol bol dinlen stresten uzak dur

Çikolata kisti bağırsağa ve iç karna yapışıklık yapmış fonksiyonu tamamen yitirilmiş kuzum, doktor kistin olduğu taraftan gebelik imkansız, diğer yumurtalık aşağı doğru inmiş dedi pazartesi günü çikolata kistinin sıvısı rahme akıyor mu ona bakacak eğer akıyorsa bağırsakta zarar gören bölge alınıp yeniden dikilecek kist temizlenecek en önemlisi sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak moralim çok bozuk😔İnşallah rahme sıvı akışı görülmez gerek kalmaz bu kadar ağır bir sürece
Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kötü senaryoyu aklına getirme, Allah tan umut kesilmez..

Kızlar kızlar ben geldim, inanamıyorum hiçbir şey hissetmedim desem yeridir 😅 kız kim korkuttu bizi böyle ya 😂 hsg çekin çektirin arkadaşlar. Bunun için anestezi almanın izahı yok. Çok şükür sevgiler hepinize, belki de dualarınız, pozitif enerjileriniz sayesinde iyi geçti. Seviyorum sizi ❤️❤️❤️❤️
Canım geçmiş olsun bende dün 2.yi çektirdim ama anestezili. Bana ilişki yasağı vermedi ve zaten bu ay femara baslatti

benim 3-4 gün adet olur gibi kanamam olmuştu canım . bir an bitmeyecek sandım kanama . bide anestezi li olmuştum düşün yani kasma falan olmadı kendimi . aşılama da spermi vermek için taklan parça ile muhtemelen rahim filminde sıvıyı vermek için takılan parça aynıdır. ben aşılamada biraz canım acıdı mesela hemşirenin elini sıkmıştım. doktor acı kişiden kişiye değişir kimin rahim ağzı dar olur dedi
Benim aşılamada kasıklarım çok sızladı ya ilk seferde zor dayandım vallahi. Doktor çok kolay geçti kendini sıkma falan dedi de napti bilmiyorum. Ama öyle olsa neden aşılamayı anestezisiz yapip rahim filmini genelde anestezili desinler ki

X