- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
Üniversite hastanesi kuzum ücretsizOh ne güzel sonuç ne zaman çıkıyor bebiş maşallah maşallah devletmi ozeldemi cektirdin ne kadar fiyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite hastanesi kuzum ücretsizOh ne güzel sonuç ne zaman çıkıyor bebiş maşallah maşallah devletmi ozeldemi cektirdin ne kadar fiyat
Maraştayım ben üniversite hastanesinde çektirdim hiçbir ücret ödemedimNerde çektirdiniz ve fiyat nasıl acaba
Kaç dk sürdü ay bende sorayim ya bana sis çektiler sulu ultrosan ama cd md vermediler biseyÜniversite hastanesi kuzum ücretsiz
Bugün aşılamam oldu cnm şimdi evdeyim dinleniyorum pazartesi iş başı yapana kadar biraz dikkat edeyim diyorum sonrası Allah Kerim artık sen nasılsınCanım sen nasılsın aşılama vs neler oldu son durum nedir 2022 inşallah hepimize uğurlu gelir çok acılar çektik hic olmadığı kadar inşallah yüzümüz guler
Yeni mi oldun istersen yere yat ayakları nı kaldır biraz koltuğa koyup bana bunu bi kadın doğum hemşiresi ebe söylemişti tabi ben bunu çok sonra öğrendim ağır kaldırma bol bol dinlen stresten uzak durBugün aşılamam oldu cnm şimdi evdeyim dinleniyorum pazartesi iş başı yapana kadar biraz dikkat edeyim diyorum sonrası Allah Kerim artık sen nasılsın
Yeni oldum eve geldik ama aşılamadan sonra hiç yatırmadılar direk kalkablrsn dediler inşallah tutarYeni mi oldun istersen yere yat ayakları nı kaldır biraz koltuğa koyup bana bunu bi kadın doğum hemşiresi ebe söylemişti tabi ben bunu çok sonra öğrendim ağır kaldırma bol bol dinlen stresten uzak dur
Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kötü senaryoyu aklına getirme, Allah tan umut kesilmez..Çikolata kisti bağırsağa ve iç karna yapışıklık yapmış fonksiyonu tamamen yitirilmiş kuzum, doktor kistin olduğu taraftan gebelik imkansız, diğer yumurtalık aşağı doğru inmiş dedi pazartesi günü çikolata kistinin sıvısı rahme akıyor mu ona bakacak eğer akıyorsa bağırsakta zarar gören bölge alınıp yeniden dikilecek kist temizlenecek en önemlisi sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak moralim çok bozukİnşallah rahme sıvı akışı görülmez gerek kalmaz bu kadar ağır bir sürece
Nasıl yani hiç mi bende olmuştum ben yarım saat orda yattım hemen kaldırmamışlardı ben geçen ay olmuştumYeni oldum eve geldik ama aşılamadan sonra hiç yatırmadılar direk kalkablrsn dediler inşallah tutar
Hadi hayırlısı canim bende ocak reglim bekliyorum tedavi icin heyecan ve korku bi aradaBugün aşılamam oldu cnm şimdi evdeyim dinleniyorum pazartesi iş başı yapana kadar biraz dikkat edeyim diyorum sonrası Allah Kerim artık sen nasılsın
Ocak geldi bile zaman çok hızlı akıyo ben aşılama da bile baya heyecan yaptım tahmin edebiliyorum inşallah güzel günler gelck bizim içindeHadi hayırlısı canim bende ocak reglim bekliyorum tedavi icin heyecan ve korku bi arada
Canım geçmiş olsun bende dün 2.yi çektirdim ama anestezili. Bana ilişki yasağı vermedi ve zaten bu ay femara baslattiKızlar kızlar ben geldim, inanamıyorum hiçbir şey hissetmedim desem yeridir kız kim korkuttu bizi böyle ya hsg çekin çektirin arkadaşlar. Bunun için anestezi almanın izahı yok. Çok şükür sevgiler hepinize, belki de dualarınız, pozitif enerjileriniz sayesinde iyi geçti. Seviyorum sizi
Benim aşılamada kasıklarım çok sızladı ya ilk seferde zor dayandım vallahi. Doktor çok kolay geçti kendini sıkma falan dedi de napti bilmiyorum. Ama öyle olsa neden aşılamayı anestezisiz yapip rahim filmini genelde anestezili desinler kibenim 3-4 gün adet olur gibi kanamam olmuştu canım . bir an bitmeyecek sandım kanama . bide anestezi li olmuştum düşün yani kasma falan olmadı kendimi . aşılama da spermi vermek için taklan parça ile muhtemelen rahim filminde sıvıyı vermek için takılan parça aynıdır. ben aşılamada biraz canım acıdı mesela hemşirenin elini sıkmıştım. doktor acı kişiden kişiye değişir kimin rahim ağzı dar olur dedi
Herseyin yolunda olmasına sevindim canım hayirlisi olsun inşallah neden silik ismin bi an dondurdun hesabı sandimOldu kuzum hafif lekelenme de var şuan. Bana da yazdı antibiyotik akşam başlayayım
Nerden alcaksn randevuyuCiddi mi? Ay ben çok korkuyorum ya bugün doktorumu arayıp özelde randevu alıcaktım senin yazmanı bekledim. Sonucun nasıl?
Tamam canım öyle yapım hiç gitmedim hep normal kadın doğuma gittimKadın Doğum Uzmanı olmak başka, endimetriyozis uzmanı olmak başka bişey bence.Bulunduğun ilde endimetriyozis cerrahisi bir doktor araştırıp ona görün mutlaka
Yok canım 600 küsürden sonra bana kan vermene gerek yok dedi doktor. Salı günü ultrasonda görmeye gideceğiz sen ne yaptınnn?C charlottes güzelim kan verdin mi bugüün
Bugün verdim az önce bende Çarşamba 1662 idi bugün 3854 çok şükür doktora da haftaya giderim diye düşünüyorumYok canım 600 küsürden sonra bana kan vermene gerek yok dedi doktor. Salı günü ultrasonda görmeye gideceğiz sen ne yaptınnn?