- 11 Mart 2021
- 518
- 165
- 32
Beta hcg değeriniz kaç çıktı bi deAminn
Direniyorum,kendime 4-5 yıldır bu işkenceyi yaptım bebeğime yapmam tiksinmeye başladım eşim de bıraktı. Gebelik çok güzel bahanemiz oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg değeriniz kaç çıktı bi deAminn
Direniyorum,kendime 4-5 yıldır bu işkenceyi yaptım bebeğime yapmam tiksinmeye başladım eşim de bıraktı. Gebelik çok güzel bahanemiz oldu
Bende kist çıkmasa ilk zamanlar bu kadar endişe olmazdım. Direk ilk aylarda doktor zor olur diyince benim psikoloji çöktü tabii hiç akışına bırakmaya zamanım olmadı. Ama artık yoruldum 17 ay sonundaAynen canım yoksa kesinlikle düşünmezdim düzenli ilişki olduktan sonra akışına bırakırdım. Şimdi bilmiyorum ne olacak hayırlısı olsun, öğlen baya modum düşmüştü dışarı çıktım kafamı dağıttım geleceği zaman belli nasıl olsa dedim :) bi de daha 6 gün var, Küçük bi ihtimal de olsa adeti beklicem
Anlıyorum.. Ama şöyle düşün canım kist veya başka bir şey olup gebe kalan ama bir sebep olmadığı halde kalamayanlar var yani hiç bilemiyoruz kime ne zaman nasip olacak belli değil. Dualarımızda birbirimizi unutmayalımBende kist çıkmasa ilk zamanlar bu kadar endişe olmazdım. Direk ilk aylarda doktor zor olur diyince benim psikoloji çöktü tabii hiç akışına bırakmaya zamanım olmadı. Ama artık yoruldum 17 ay sonunda
Allah sonumuzu hayır etsin maddi manevi çok zorluyor, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Ama senin daha erken 6 gün varmış olmazsa da çok sıkma canını geciktirirsin stres Cook önemli
Haklısın canım mesela benim kistim 2.5 3cm arası çikolata kisti. Ama doktor dedi 10cm çikolata kistiyle hamile kalmış hastası kime niyet kime kısmet işte hiç bilemiyoruz kiAnlıyorum.. Ama şöyle düşün canım kist veya başka bir şey olup gebe kalan ama bir sebep olmadığı halde kalamayanlar var yani hiç bilemiyoruz kime ne zaman nasip olacak belli değil. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım
İnsallah kuzu bizde öyle düşünerek başladık burdaBilindik ünlü doktorların muayene ücretleri bu şekilde maalesef. Sizinki sebepsiz yaa daha iyi doktora gitmeniz size avantaj sağlayacaktır mutlaka
Ben çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
Canim kese için henüz erken.Kese göründü mü cnm senin
8.7 adet dongunuz için kaçıncı gün canımCanim kese için henüz erken.
27 Aralık 8.7
28 Aralık 16
30 Aralık 50.8
Pazar tekrar vereceğim,carsamba kontrolum var
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmis ve sevdiği kulunu imtahan edermiş şimdi size gönülden duam rabbim şifalar versin tez zamanda gönlünüzce olsun sağlığınız yerinde olsun önemli olan her şey olur yeter ki ol desin rabbimBen çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
Rabbim yar ve yardımcın olsun önce sağlık sonra bebek sağlıklı olmazsak bebeklerimize kim bakar inşallah bir an önce iyileşir ve gebe kalırsın duacın olcam Allah’ın izniyle herşey geride kalır sadece zaman bebeğin kucağındayken dönüp bunları okur ve vay beeee dersin inşallahBen çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
heee aynen kese için çok çok erkenmiş doğru sürekli kan vermeye gerek varmı ki değerlerin gayet güzel artıyo maşallah bi 15 gün ara ver bence ilerlesin biraz acele etmeCanim kese için henüz erken.
27 Aralık 8.7
28 Aralık 16
30 Aralık 50.8
Pazar tekrar vereceğim,carsamba kontrolum var
Canım benim, Rabbim sana Şafii ismiyle şifa versin inşAllah. Rabbim yar ve yardımcın olsun bu da senin imtihanınmış sabret tevekkül et Rabbim taşıyamıcağı yükü vermezmiş. Sana o kdar içten dua ediyorum Allahım inşallah temiz sonuçlar çıkarır Rabbim inşallah yanında dua et kendini bırakma dik dur Daha kötüleri daha fenalar yaşayanlar var Rabbim her halimize şükretmemizi hamdetmemizi istiyor , aman isyan etme inşallah sağlığına kavuşursun inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım benim..Ben çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
Aminn Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallahAmh 4.34 her ay yumurtlama ve çatlama var ama illa bir şekilde sınanıyoruz, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahRabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmis ve sevdiği kulunu imtahan edermiş şimdi size gönülden duam rabbim şifalar versin tez zamanda gönlünüzce olsun sağlığınız yerinde olsun önemli olan her şey olur yeter ki ol desin rabbim
Aminnn canım inşAllah umut her zaman varAminn Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallahAmh 4.34 her ay yumurtlama ve çatlama var ama illa bir şekilde sınanıyoruz, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Allah razı olsun kuzum, anneme bile iyiyim rolü yapmak çok zor geliyor.O kadar ameliyat geçirip tekrar başa dönmek hemde daha ağır haliyle çok ağır geldi.İnşallah gülüp geçeceğim zamanlar yakındırRabbim yar ve yardımcın olsun önce sağlık sonra bebek sağlıklı olmazsak bebeklerimize kim bakar inşallah bir an önce iyileşir ve gebe kalırsın duacın olcam Allah’ın izniyle herşey geride kalır sadece zaman bebeğin kucağındayken dönüp bunları okur ve vay beeee dersin inşallah
Allah razı olsun kuzum, iyi ki varsınız Allah en kısa zamanda hepimize kalbimizdekini verir inşallah...Canım benim, Rabbim sana Şafii ismiyle şifa versin inşAllah. Rabbim yar ve yardımcın olsun bu da senin imtihanınmış sabret tevekkül et Rabbim taşıyamıcağı yükü vermezmiş. Sana o kdar içten dua ediyorum Allahım inşallah temiz sonuçlar çıkarır Rabbim inşallah yanında dua et kendini bırakma dik dur Daha kötüleri daha fenalar yaşayanlar var Rabbim her halimize şükretmemizi hamdetmemizi istiyor , aman isyan etme inşallah sağlığına kavuşursun inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım benim..
Allahim bir an önce şifa versin inşallah dualarım sizinleBen çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
Ahhh canım sakın kendini yıpratma bu yaşadıkların çok zor ben okurken kitlendim. Ama Rabbim ol derse olur menopoza girmiş kadınin hamile kaldığını duyduk. İnşallah sıvı akışı olmamıştır rahmine benim arkadaşımında bağırsaklara kadar heryerine yapışıklık sarmıştı ama o şekilde hamile kaldı. Dualarım seninle Rabbim bizi su kistten kurtarsın İnşallah çok zor gerçektenBen çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
Yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum canim Okudugumdan bu yana da duam ağzımdan düşmüyor Rabbım Şafi adıyla şifa versin sana insallah umarım ki doktorun anlattığı kadar buyuk şeyler yoktur umarım ki yanılıyordur yaşadıklarına gelince de alnından öpmek istedim seni böyle güçlü bir kadın olduğun için Rabbım dermanını şifa gobusune de bebis versin❤Ben çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin
Allah razı olsun, inşallah güzel haberler alırımAllah kalbimizden geçeni en kısa zamanda önümüze sunsun inşallah, iyi ki varsınızAllahim bir an önce şifa versin inşallah dualarım sizinle