Aman Allah korusun öyle fosur fosur agır sigara icmiyorum zaten canım. Cok dayanamadıgım zamanlarda 1 tane en düsük olan white olanlardsn yakıyorum. Ona bile vicdan yaptırdın şuan da banaTabiki öyle kims e bebeğine zarar vermek istemez ama farkında olmadan bagzi şeyler yapılabilir bak ben seni suclamadim ama bana karşı bile gardını aldın hemen çünkü bebeğin konusunda bu kadar hassasım. liseden beri içerim hatta eşimden gizli. sigarasız hayati düşünmedim bugünleri düşünüp ah ne yapcam dediğimi de çok net hatırlıyorum belki bebek konusunda zorlanarak tedavi. İle sahip olmuş olmam da etken olmuştur bu kafaya erişmek için. seni kırmak değil bir şeyler için adım olmasını dilediğim için yazdım lütfen yanlış anlamayoksa sigara içiyor olman beni etkilemiyor ama seni ve karnındaki minigi etkileme ihtimali bile beni endişe ettiriyor canım benim
Bende yarın 6+0 olacagım yarın kontrolüm var ama doktor diğer hafta duyarız dedi bana yanı 7 haftalıkken. Muhtemelen 6 da duysalar bile dinletmiyorlarmış bebeğe zararı olabilir diye. Ama belkide dinletir bilemiyorum. Yarın göreceğim artık bendeBugün doktora gitmek zorundayım 6+0 oldum. Doktor cuma çağırmıştı ama izin alamayacağım. O gün işten sizce bebeği ve kalp atışını duyar miyiz
Ah gözün aydın cnm gerçekten olmak o stresten kurtulmak çok güzel oluyor inşallah bende olup kurtultrmOlmadı canım ama muhtemelen stresten. Ve ben an itibariyle oldum. İnşallah sizde olursunuz kurtulursunuz. Hemde yeni aya hazırlık yaparsınız.
Alma en iyisi alınca benım gibi 1-2 tane zırtlıyo aradaBen de sigara içen taraftayim, yarını iple çekiyorumyarından sonra tamamen elveda... Bu arada paketim bitti,almamak için kendimi zorluyorum
Ben de sigara içen taraftayim, yarını iple çekiyorumyarından sonra tamamen elveda... Bu arada paketim bitti,almamak için kendimi zorluyorum
Bebeler doğsun doğduğu an fosur fosur içeriz kızlar bende onun hayalini taşıyorum benim işim daha zor eşim sigara kullanmıyorAlma en iyisi alınca benım gibi 1-2 tane zırtlıyo aradabende almıcam daha napalım vedalaşıcaz emzirme bitene kadar sonra kavuşuruz bi rakı sofrasında
Dağ kekiği de diyorlar canım ben Hataylıyım memleketten alıyordum hep tadını da severim ama her yerde var mı bilmem böyle bişi. Bekarken de adetimi tam söktürsün diye kullanırdım sonuç hep iyiydi ağrıyı da kesiyor bi miktarEminim canım çünkü yumurtlama olmadı bu ay testlerden bakıyodum geçen ay da yumurtlama olmadı en son 5 Ekim'de olmuşum regl sonra ne yumurtlama 'e regl oldu zahter ne ki kuzum ya onu bulabilirmiyim acaba
Bilmiyorum sabahtan beri bunu düşünüyorum..Testi ne zaman yapacaksın canım
Stres başlı başına zaten her şeye zarar ilk önce kendinize zarar zaten inanin her şey boş kendinizi üzmeyinKızlar aşırı üzüntü sinir krizi bebeğe zarar verir mi düşük olur mu birazdan kan vermeye gideceğim
Eşimle büyük tartıştık ailesi yüzünden sanırım ayrılacağızStres başlı başına zaten her şeye zarar ilk önce kendinize zarar zaten inanin her şey boş kendinizi üzmeyin
Kuzu regl oldun mu?Günaydın canım. Çok güzel ilerliyor maşallah
Allah yardimciniz olsun yani zordur yani ama hayırlısı neyse o olsun hakkinizda bir kavgadan ayrılık da nedir ama olmaz kiEşimle büyük tartıştık ailesi yüzünden sanırım ayrılacağız
6 aydır böyleyiz zaten ailesi bana karşı doldurmuş zaten ne dedilerse artık son zamanlarda yüzüme bakmıyordu bile bugün tartışınca döküldü eteğindeki taşlar… kendisi ise benim aileme söylemediğini bırakmadı ben de bunu sindiremiyorum babam vefat edeli 2 sene olmadı bile kendi ailesine de asla toz kondurmuyor bunları bunları yaptı annen diyorum o cahil cümle kurmasını nerden biliyor diyor lise mezunu biri nasıl cahil olsun habire annesi haklı ben hep suçluyumAllah yardimciniz olsun yani zordur yani ama hayırlısı neyse o olsun hakkinizda bir kavgadan ayrılık da nedir ama olmaz ki
Analdim canım siz hamilesiniz değil mi birde6 aydır böyleyiz zaten ailesi bana karşı doldurmuş zaten ne dedilerse artık son zamanlarda yüzüme bakmıyordu bile bugün tartışınca döküldü eteğindeki taşlar… kendisi ise benim aileme söylemediğini bırakmadı ben de bunu sindiremiyorum babam vefat edeli 2 sene olmadı bile kendi ailesine de asla toz kondurmuyor bunları bunları yaptı annen diyorum o cahil cümle kurmasını nerden biliyor diyor lise mezunu biri nasıl cahil olsun habire annesi haklı ben hep suçluyum
Konuya çok müdahil degilim ama erkekler aile konusunda çok hassastır haksız da olsalar korumaya geçiyorlar çenemi kapatmakta buldum careyi6 aydır böyleyiz zaten ailesi bana karşı doldurmuş zaten ne dedilerse artık son zamanlarda yüzüme bakmıyordu bile bugün tartışınca döküldü eteğindeki taşlar… kendisi ise benim aileme söylemediğini bırakmadı ben de bunu sindiremiyorum babam vefat edeli 2 sene olmadı bile kendi ailesine de asla toz kondurmuyor bunları bunları yaptı annen diyorum o cahil cümle kurmasını nerden biliyor diyor lise mezunu biri nasıl cahil olsun habire annesi haklı ben hep suçluyum
Evet birazdan kan vermeye gideceğim inşallah bebeğim benimledirAnaldim canım siz hamilesiniz değil mi birde
Evet ama canim aile konusunda bence her iki taraf da hassas olabilir herkesin ailesi kendine tabi ama hakkı yada haksız hangi taraf ise sonuç bu olmamalı bence haksız olan kendi tarafim dahi olsa her zaman haklının yanindayimdir ve bu huyumu da çok seviyorum olması gerekn bu ama ama kimsenin ahi kimsede kalmaz zaten de işte ne gerek var üzücü malesefKonuya çok müdahil degilim ama erkekler aile konusunda çok hassastır