Evet hamilelikte tavan yapıyor agrisi malesef bende yaşadımKabız olduğun için mi hemoroid oldu? Bende sık sık olmaz ama düğün zamanı olmustugelinliğin altinda minik ama cok acili bir hemoroidim vardı. Stresten diye düsünmüstüm. Sonra olmadı.
Annem ama doğumdan sonra cilginca hemoroidinin çıktığını söylemişti. Normal doğumda potansiyelin varsa aşırı hemoroidin önüne geçilemiyor sanırımSonra hayat boyu çekiyosun. Ben de korkuyorum bundan.
Ben de endişeyle bekliyorumGoguslerim de bariz şişlik var agri yok..
Akinti fazlasiyla var sivi ve beyaz..
Onunda dışında hiç belirti yok yine beni korku sardı var mi yok mu diye..
Ne zaman testi yapsam net sonuc alirim acaba
Ne zaman test yapacaksın.. Bir tane evde var ama ne zaman yapacağım konusunda hiçbir fikrim yokBen de endişeyle bekliyorum
Cuma Sabah yapmayı düşünüyorum 5 gün kala.. Predictor early yapıcam pozitifse çıkar demi? Sizin kaç gün vardı bataNe zaman test yapacaksın.. Bir tane evde var ama ne zaman yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok
Anne olmayı evlenmeden önceden beri çok istediğim için, bunu zor elde edeceğim gibi bi düşüncem vardı hep, inşallah öyle olmaz gerçektenNe zaman test yapacaksın.. Bir tane evde var ama ne zaman yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok
erken gebelik testiydi sanırım değil miCuma Sabah yapmayı düşünüyorum 5 gün kala.. Predictor early yapıcam pozitifse çıkar demi? Sizin kaç gün vardı bata
ciddi misin neden öyle duşundun acaba bilinçaltın etki etmez umarımAnne olmayı evlenmeden önceden beri çok istediğim için, bunu zor elde edeceğim gibi bi düşüncem vardı hep, inşallah öyle olmaz gerçekten
Evet kesinlikle öyle canım. Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah ❤Aynen öyle kist engel falan olmuyor bence o senin aklına gelen engel bence bazı şeyler kafada bitiyor İnan bana eninde sonunda olacak ama Allah istediğinde biz istediğimizde değil bizde çabalıyoruz tabi o ayrı
İnşallah ya.. Belirti olarak göğüslerim baya şişti çok hassas bide dün adet olacak gibi karnımın alt kısmında ve belimde ağrılar olmuştu gün boyu ara ara. Bugün sadece belim biraz ağrıyor karnımda ağrı yokciddi misin neden öyle duşundun acaba bilinçaltın etki etmez umarım
hayırlı olsun tekrardanGünaydın kızlaar, bugün beta hcg 675,3 çıktı.
Cuma günü gördüm ilk. Bu şekildeydi.hayırlı olsun tekrardan
kac gun önce cızft çizgiyi görmüştün
insallahİnşallah ya.. Belirti olarak göğüslerim baya şişti çok hassas bide dün adet olacak gibi karnımın alt kısmında ve belimde ağrılar olmuştu gün boyu ara ara. Bugün sadece belim biraz ağrıyor karnımda ağrı yok
Güzel haberler alırız inşallah
harıka cok net cııkmıs zatenCuma günü gördüm ilk. Bu şekildeydi.
Battan 1 gün önceydiharıka cok net cııkmıs zaten
battan öncemıydı
Ben dayanamaz yapardım ama negatif görünce üzülüyor insan o yüzden bilmiyoruminsallah
teste baktım da tamını battan 6 gun öncesine kadar gösterebiliyormus
sabah ilk ısrarla yapsaydın veya yarın
bende mı alsam akışa mı kalsam kafam da deli sorular
Kesinlikle bende öyleydim evlendik hemen çocuk yapmak istedim eşim biraz zaman geçsin dedi. Simdi 6 aydır deniyoruz bende ondan korkuyorum hep çok istediğim için imtihanim olmaz, hayırlısıyla evlat sahibi oluruz insallahAnne olmayı evlenmeden önceden beri çok istediğim için, bunu zor elde edeceğim gibi bi düşüncem vardı hep, inşallah öyle olmaz gerçekten
Insallah hayallerindeki gibi olurBen dayanamaz yapardım ama negatif görünce üzülüyor insan o yüzden bilmiyorumcuma günü eşimin yanına gidicem o yüzden sabah öğrenip akşama süpriz yapmaktı hayalim