Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 Yusra-61 canım nerelerdesin uzun suredir görüp konuşamadım senle

Esram ben çocuk yapamadım kariyer hayatına atıldım ocak başı iş başı yapıyorum nasipse. Bu aralar uzağım bu konulara kafami dinliyorum istesem yakın olamıyorum taşınma işlerim filan olacak evi toplamaya başladım .sınavlarım var malum .boylede yogunum. Sen napiyorsun bakayim ?

Esram ben çocuk yapamadım kariyer hayatına atıldım ocak başı iş başı yapıyorum nasipse. Bu aralar uzağım bu konulara kafami dinliyorum istesem yakın olamıyorum taşınma işlerim filan olacak evi toplamaya başladım .sınavlarım var malum .boylede yogunum. Sen napiyorsun bakayim ?
Çok sevindim iş te oneml i valla bemde kariyere atandım 3 ay oldu gusel gidiyor iş çocuk icin de ocakta regl olumca başlıcaz inşallah rabbim zorlamadan nasip eder canim ya 😍 sende birikim yapar spontane takınırsın bellimi olur belki ummadığın an gelir beklenen

maviss_34 maviss_34 canim prodoctor bu,elimde kaset testim kalmadı 😞 geçen ignemde ayni marka erken gebelik testi 1 olan betayi algilamadi hemde 3 tane yapmıştım simdi sevinemiyorum kan vermeden 🥺

bulutum08 bulutum08 ay olabilir mi bilemiyorum sevinicem ama kandan sonra galiba 🥺 5 Ocak canım regl zamanım

Kızlarrr Selammm çoook uzun zamandır yoktum biraz kabuğuma çekilmek istedim🙏🏻Bende hala gebelik yok Dün aşılama yaptırdım ve kan verme günüm doğum günüme denk geliyo 🌺 sizler ne durumdasınız🧿 @A R Y A @Selizay @yeshll @Hali Maviesra Maviesra Yusra-61 Yusra-61 ve diğer kızlarım

Bende de birşey yok olsa şaşırırdım ama uğraş da sarf edemiyorum yoğun bir süreç içindeyim. Insallah asilaman tutar 🤩guzel haberini almak isterim canım.

Ayyyy beni umutlandiriyorsunuz,esim isten gelse de gitsek size de soylesem nolur dua edin,canim daha 5 ocakta doktorum bana 30 Aralık veya 31 Aralık kan ver dedi ama ben dayanamıyorum 🤭
Ya yine kesin kanı görmeyince ben sizi umutlandırmayayım ama 5 ocakta ve çıktı maşallah o zaman acaba bende de çıkar mı benim de 31 Aralık

maviss_34 maviss_34 canim prodoctor bu,elimde kaset testim kalmadı 😞 geçen ignemde ayni marka erken gebelik testi 1 olan betayi algilamadi hemde 3 tane yapmıştım simdi sevinemiyorum kan vermeden 🥺

bulutum08 bulutum08 ay olabilir mi bilemiyorum sevinicem ama kandan sonra galiba 🥺 5 Ocak canım regl zamanım
Kuzum o test beni korkutuyor geçen ay silik bi çizgi çıkardı bende reglim 3 gün geçti diye umutlandım ama fos çıktı en sagliklisi kan vermek

Çok sevindim iş te oneml i valla bemde kariyere atandım 3 ay oldu gusel gidiyor iş çocuk icin de ocakta regl olumca başlıcaz inşallah rabbim zorlamadan nasip eder canim ya 😍 sende birikim yapar spontane takınırsın bellimi olur belki ummadığın an gelir beklenen
Nasipse bir şekilde getireceğiz bunları da benim için o süreç şuan değil gibi hakkımızda hayırlısı olsun..biraz birkaç ay düzen oturana kadar bekler olmadı direk tüp bebek yaparım. Yinede güzel şeyler olsun hakkımızda er ya da gec 🙏💓🙏

X