- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde öğleden sonra 4-6 civarı daha yüksek oluyormuşEki Görüntüle 2960384 Merhaba kızlar pik mi acaba en sondaki bilemedim
Gün aşırı dedi bide ılac bittikten 2gün sonra ilişki dedi iğnesiz ilk kez kullanıcamEvet canim bizimde öyle 2 hafta sürdürün ilişkiyi çatlamayı gördükten sonra da 2 defa olsun
Evet pikEki Görüntüle 2960384 Merhaba kızlar pik mi acaba en sondaki bilemedim
Tm 5 gün zaten ama adetin 3.gunu baslanmaz mi. Simdi 5. Gun basla dedi ama benim adetim 5 gun sürmuyor 3 gun sürüyor5 gun kullanılır hep canım hic 3 kullanan görmedim
Hadi inşAkşama pik olur cnm bu
Benimde 7 yasındaki oglum görmüs anne rüyamda kız kardesim oluyordu banyo yaptırıyordık birlikte dedi. Oysaki kardes konusu geçmez bizim evde . O ister sadece. Ama olsun olcak vs diye hiç konusmadık evin içinde. Malum olmustur belkideBat 11 Aralık bugün yumurtalıklarımda şiddetli bir ağrı var ve göğüslerim çok acıyor uygulama üzerinden hamile kalma şansı yüksek günlerin sonuncu günü sizlerde var mı herhangi bir belirti bugün rüya da gördüm tert yapıyordum iki çizgi çıkıyordu umarım bu kez güzel bi sonuçla karşılaşırız hepimiz
Ay hadii bakalım güzel haberler bekliyoruz sizdenGünaydın kuzuuu
Salı günü yapıcaktı o doktoru bekle demiş =)
Bende salı günü yapıcam muhtemelen bakalım biraz heyecanlıyım sanki
Bu gece bende rüyamda test yapıyordum çift çizgi çıkıyorduBat 11 Aralık bugün yumurtalıklarımda şiddetli bir ağrı var ve göğüslerim çok acıyor uygulama üzerinden hamile kalma şansı yüksek günlerin sonuncu günü sizlerde var mı herhangi bir belirti bugün rüya da gördüm tert yapıyordum iki çizgi çıkıyordu umarım bu kez güzel bi sonuçla karşılaşırız hepimiz
Valla kuzu bende normalde çatlatma iğnesi oldum reglin 12. GünüAy hadii bakalım güzel haberler bekliyoruz sizden
Bende 3-2-3-2 mfk gidecektim ama dün eşim uyuyakaldı uyandırmadım yorgundu diye. Bizim 3-3-2-3 diye gidecek artık
Buda ebru ceylanın testi bikac tane kalmisti elimde hem ebru ceylan hem de labaquick markaya göre bugün tam pikKızlar bugün tam pik oldu benim testumarim bu ay etkili olur hepimiz hamiş kaliriz
Dogru hep oyle baslatirlar ama regline goremi duzen yapacak acaba canim 3 gun suruyorsaTm 5 gün zaten ama adetin 3.gunu baslanmaz mi. Simdi 5. Gun basla dedi ama benim adetim 5 gun sürmuyor 3 gun sürüyor
Bende karısımı daha yenı kullanmaya basladım sonradan aldıgım icin ama hergün 1 tatlı kasığı doğal polenli bal yiyorum bu ara. Onun etkisi midir bilmem ama suan yumurtlamaya giriyorum gibi hisseditorumValla kuzu bende normalde çatlatma iğnesi oldum reglin 12. Günü
Ama biz öncesinde regl bitince baslamıstık 3 2 3 2 ye=)
Hatta normal şartlarda iğne vurulduğum gün ilişki olmaması gerekiyor, 36 saat sonrası ilişki
Ben eşime hiç iğneden bahsetmediğim için stres olmasın diye aynen devam ettik o aralıkları bozmadan
İğne vurulduğum gün ilişli oldu 36 sonrası boş geçti falan=)
Vitaminleri falan kullanmadık gerçi ama ilişki sıklığı bence çok ideal mfk nın
Hayırlısı bakalım =)
Evet gördüm kuzu testiniBende karısımı daha yenı kullanmaya basladım sonradan aldıgım icin ama hergün 1 tatlı kasığı doğal polenli bal yiyorum bu ara. Onun etkisi midir bilmem ama suan yumurtlamaya giriyorum gibi hisseditorum
İnsallah güzel sonuclar alırız kuzum
Bende bisey hissetmedim ama akinti gordum sadece gecen ayki kimyasal gebelik bile olsa belirtilerim vardi gebelige gore ama bu ay bisey hissetmiyorum bel agrisi disinda umudum 0Geçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştı bu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar.. Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecekti