- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.388
- 548
Ultra erken gebelik testi yaptım ya kuzum, olsa çıkardı gebelik olduğunu düşünmüyorum. Ama verecem yine de sabahSen bi kanı verde duphaston u sonra konuşuruz :) inşallah hamilesindir .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultra erken gebelik testi yaptım ya kuzum, olsa çıkardı gebelik olduğunu düşünmüyorum. Ama verecem yine de sabahSen bi kanı verde duphaston u sonra konuşuruz :) inşallah hamilesindir .
Doktor bana progestan verdiği için ben göğüs ağrısınıda ona bağlıyorum bendeki . Ucları hafif hassad sadece çünkü progestan hormonu . Geçen ay ikiz şansım vardı eşimle kavga ettim sadec bir kez ilişki olabilmişti ama bu ay hiç riske etmedim bide mfk nın balından vitaminlerinden içtim olursa hayırlısı .Hayırlısı olsun canım ya gönlünce olsun benimde geçen ay test pozitif falan çıktı kan verdim 0 yani 3 gün sonra oldum vs stres oluyor yani insan şimdi bat 28 Aralık bu ayda göğüslerim agrimadi hiç bu gün aşırı bel ağrım var az evvel de akıntım geldi başkada bir şey yok anlamadığım göğüslerim neden hiç acımıyor gerçi geçen ayda fena derece acıyordu oda koca negatif yani beklmekteyim bende bakalım nasip artik
Ya boşver sen testi mesti ben binlerce mesaj okudum yanıltan muhtemelen sende okumuşsundur. Bizim öyle pırt diye çıkmaz şansımız yok farkına varamadıysan farkına var :) ben diyorumki bazen anormalim milletinki gibi normal olmaz benim illa bi gariplik olcak :) o yüzden test olayıda öyle hamilede olsak bize çıkmaz anasını satiyimUltra erken gebelik testi yaptım ya kuzum, olsa çıkardı gebelik olduğunu düşünmüyorum. Ama verecem yine de sabah
Sen daha niye yapmamak için kendini tutuyorsun :) ben olsam acilden giriş yapıp kanımı vermiştim ahahah şaka bi yana inşallah vardır canımMerhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum benim geçen ay 23. Günde geldi 3 gün önce normalde 26. Günde olurum regl bu ay 25. Gün oldu daha gelmedi 26. Günü mü beklemeliyim biraz karışık oldu ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o yüzden size danışayım dedim
Sen daha niye yapmamak için kendini tutuyorsun :) ben olsam acilden giriş yapıp kanımı vermiştim ahahah şaka bi
İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin size de nasip eder inşallah en yakın zaman da geçen ay 3 gün erken gelince emin olmadım işte daha önceki aylarda negatifleri görünce psikolojik olarak insan korkuyorSen daha niye yapmamak için kendini tutuyorsun :) ben olsam acilden giriş yapıp kanımı vermiştim ahahah şaka bi yana inşallah vardır canım
Neden verdi progestan düşük için degilmiydi yanlış mı biliyorum sizin aşılama mi ikiz şansınız nasıl oldu mfk bende duydum evet çok var gebe insAllah sizinde olurDoktor bana progestan verdiği için ben göğüs ağrısınıda ona bağlıyorum bendeki . Ucları hafif hassad sadece çünkü progestan hormonu . Geçen ay ikiz şansım vardı eşimle kavga ettim sadec bir kez ilişki olabilmişti ama bu ay hiç riske etmedim bide mfk nın balından vitaminlerinden içtim olursa hayırlısı .
Evet canım doğrusun hiç bi belirti felan yok mu . Akıntı göğüs hassasiyeti mesela benim bide çok başım ağrıyor eşime diyorum bu ayda olmazsa benden paydos artk ne doktora giderim ne çatlatma iğnesi vururumİnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin size de nasip eder inşallah en yakın zaman da geçen ay 3 gün erken gelince emin olmadım işte daha önceki aylarda negatifleri görünce psikolojik olarak insan korkuyor
Testiniz varsa yapın bence 25 gün iyi test için sanırım belirti vs varmı acebaMerhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum benim geçen ay 23. Günde geldi 3 gün önce normalde 26. Günde olurum regl bu ay 25. Gün oldu daha gelmedi 26. Günü mü beklemeliyim biraz karışık oldu ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o yüzden size danışayım dedim
Çıkar çıkar öyle düşünmeyin kızlar nasip kısmet işi hayırlısı olsun diyelimYa boşver sen testi mesti ben binlerce mesaj okudum yanıltan muhtemelen sende okumuşsundur. Bizim öyle pırt diye çıkmaz şansımız yok farkına varamadıysan farkına var :) ben diyorumki bazen anormalim milletinki gibi normal olmaz benim illa bi gariplik olcak :) o yüzden test olayıda öyle hamilede olsak bize çıkmaz anasını satiyim
Tatlım yumurta çatladığı için bide doktor benim herşeyime çok olumlu bakıyo . Rahime iyi tutunması içinde progestan verebiliyor . O yüzden kullanıyorum .Neden verdi progestan düşük için degilmiydi yanlış mı biliyorum sizin aşılama mi ikiz şansınız nasıl oldu mfk bende duydum evet çok var gebe insAllah sizinde olur
Yok aşılama felan değil . Adam yapmıyor bana ben kendimden umudu kesmişim doktor kesmemiş ahahahha yumurtan çok kaliteli pırıl pırıl diyo her ay beni umutlandırıp sonra tepe taklak ediyo :)Neden verdi progestan düşük için degilmiydi yanlış mı biliyorum sizin aşılama mi ikiz şansınız nasıl oldu mfk bende duydum evet çok var gebe insAllah sizinde olur
Göğüs hassasiyetim filan yok arada sızlamalar oluyor bir de afedersiniz gaz var şişkinliğim de var başka öyle bariz bir belirtim yok kasık ağrısı oluyor bir deEvet canım doğrusun hiç bi belirti felan yok mu . Akıntı göğüs hassasiyeti mesela benim bide çok başım ağrıyor eşime diyorum bu ayda olmazsa benden paydos artk ne doktora giderim ne çatlatma iğnesi vururum
Himm anladim şimdi bende 4 aydır deniyorum fazla bilgim yok o zaman hayirlisi olsun hakkında canım vallahi yılın son ayi güzel haber alsın herkes insAllah hayırlı gebelik hayırlı sağlıkli evlat insAllah sizede bol şans benide etiket yaparsanız sevinirimTatlım yumurta çatladığı için bide doktor benim herşeyime çok olumlu bakıyo . Rahime iyi tutunması içinde progestan verebiliyor . O yüzden kullanıyorum .
Testim yok eşime de söyleyemedim daha negatif çıkar adam üzülür diyeTestiniz varsa yapın bence 25 gün iyi test için sanırım belirti vs varmı aceba
O zaman doktorunuza güvenin bence vardır bildiği dedim ya sadece vakit saat diyelim olacak hemde güzel olacakYok aşılama felan değil . Adam yapmıyor bana ben kendimden umudu kesmişim doktor kesmemiş ahahahha yumurtan çok kaliteli pırıl pırıl diyo her ay beni umutlandırıp sonra tepe taklak ediyo :)
Hım o zaman ne zaman müsait olursanız o zaman yapın üzülmeyin önümüzdeki aylar hepimizin sağlıkla sihatli bir şekilde rabbim hepimizin kucagini boş birakmasinTestim yok eşime de söyleyemedim daha negatif çıkar adam üzülür diye
İnşallah canım bu aynhepimizin ayı olsun inşallahO zaman doktorunuza güvenin bence vardır bildiği dedim ya sadece vakit saat diyelim olacak hemde güzel olacak
Amin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı nasip eder inşallahHım o zaman ne zaman müsait olursanız o zaman yapın üzülmeyin önümüzdeki aylar hepimizin sağlıkla sihatli bir şekilde rabbim hepimizin kucagini boş birakmasin