• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım ya gönlünce olsun benimde geçen ay test pozitif falan çıktı kan verdim 0 yani 3 gün sonra oldum vs stres oluyor yani insan şimdi bat 28 Aralık bu ayda göğüslerim agrimadi hiç bu gün aşırı bel ağrım var az evvel de akıntım geldi başkada bir şey yok anlamadığım göğüslerim neden hiç acımıyor gerçi geçen ayda fena derece acıyordu oda koca negatif yani beklmekteyim bende bakalım nasip artik
Doktor bana progestan verdiği için ben göğüs ağrısınıda ona bağlıyorum bendeki . Ucları hafif hassad sadece çünkü progestan hormonu . Geçen ay ikiz şansım vardı eşimle kavga ettim sadec bir kez ilişki olabilmişti ama bu ay hiç riske etmedim bide mfk nın balından vitaminlerinden içtim olursa hayırlısı .

Ultra erken gebelik testi yaptım ya kuzum, olsa çıkardı gebelik olduğunu düşünmüyorum. Ama verecem yine de sabah
Ya boşver sen testi mesti ben binlerce mesaj okudum yanıltan muhtemelen sende okumuşsundur. Bizim öyle pırt diye çıkmaz şansımız yok farkına varamadıysan farkına var :) ben diyorumki bazen anormalim milletinki gibi normal olmaz benim illa bi gariplik olcak :) o yüzden test olayıda öyle hamilede olsak bize çıkmaz anasını satiyim

Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum benim geçen ay 23. Günde geldi 3 gün önce normalde 26. Günde olurum regl bu ay 25. Gün oldu daha gelmedi 26. Günü mü beklemeliyim biraz karışık oldu ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o yüzden size danışayım dedim

Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum benim geçen ay 23. Günde geldi 3 gün önce normalde 26. Günde olurum regl bu ay 25. Gün oldu daha gelmedi 26. Günü mü beklemeliyim biraz karışık oldu ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o yüzden size danışayım dedim
Sen daha niye yapmamak için kendini tutuyorsun :) ben olsam acilden giriş yapıp kanımı vermiştim ahahah şaka bi yana inşallah vardır canım

Sen daha niye yapmamak için kendini tutuyorsun :) ben olsam acilden giriş yapıp kanımı vermiştim ahahah şaka bi

Sen daha niye yapmamak için kendini tutuyorsun :) ben olsam acilden giriş yapıp kanımı vermiştim ahahah şaka bi yana inşallah vardır canım
İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin size de nasip eder inşallah en yakın zaman da geçen ay 3 gün erken gelince emin olmadım işte daha önceki aylarda negatifleri görünce psikolojik olarak insan korkuyor

Kizlar instgrmda birgebeningunlugu diye bı sayfa var. Orda gebe kalanları arka arkaya sayfa sayfa paylaşıyorlar. Yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif görmüş, betası kaçmış, döngüsü kacmis, belirtileri neymiş. Bende yeni keşfettim iki saattir gebe kalanların belirtileri kaç gün sonra testte gördüklerini okuyorum. Çıkarımim şu genellikle 13 gün ve sonrasında kesin gösteriyor testler yani o günlerde emin olmuşlar gebe olduklarına. İsterseniz bakabilirsiniz sizede fikir olur belki aklınızda takılan belirti varsa yoksa fikir olur diye dusundum 🙂

Doktor bana progestan verdiği için ben göğüs ağrısınıda ona bağlıyorum bendeki . Ucları hafif hassad sadece çünkü progestan hormonu . Geçen ay ikiz şansım vardı eşimle kavga ettim sadec bir kez ilişki olabilmişti ama bu ay hiç riske etmedim bide mfk nın balından vitaminlerinden içtim olursa hayırlısı .
Neden verdi progestan düşük için degilmiydi yanlış mı biliyorum sizin aşılama mi ikiz şansınız nasıl oldu mfk bende duydum evet çok var gebe insAllah sizinde olur☺️🤲

İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin size de nasip eder inşallah en yakın zaman da geçen ay 3 gün erken gelince emin olmadım işte daha önceki aylarda negatifleri görünce psikolojik olarak insan korkuyor
Evet canım doğrusun hiç bi belirti felan yok mu . Akıntı göğüs hassasiyeti mesela benim bide çok başım ağrıyor eşime diyorum bu ayda olmazsa benden paydos artk ne doktora giderim ne çatlatma iğnesi vururum

Testiniz varsa yapın bence 25 gün iyi test için sanırım belirti vs varmı aceba

Ya boşver sen testi mesti ben binlerce mesaj okudum yanıltan muhtemelen sende okumuşsundur. Bizim öyle pırt diye çıkmaz şansımız yok farkına varamadıysan farkına var :) ben diyorumki bazen anormalim milletinki gibi normal olmaz benim illa bi gariplik olcak :) o yüzden test olayıda öyle hamilede olsak bize çıkmaz anasını satiyim
Çıkar çıkar öyle düşünmeyin kızlar nasip kısmet işi hayırlısı olsun diyelim ☺️

Neden verdi progestan düşük için degilmiydi yanlış mı biliyorum sizin aşılama mi ikiz şansınız nasıl oldu mfk bende duydum evet çok var gebe insAllah sizinde olur☺️🤲
Tatlım yumurta çatladığı için bide doktor benim herşeyime çok olumlu bakıyo . Rahime iyi tutunması içinde progestan verebiliyor . O yüzden kullanıyorum .

Yok aşılama felan değil . Adam yapmıyor bana ben kendimden umudu kesmişim doktor kesmemiş ahahahha yumurtan çok kaliteli pırıl pırıl diyo her ay beni umutlandırıp sonra tepe taklak ediyo :)

Evet canım doğrusun hiç bi belirti felan yok mu . Akıntı göğüs hassasiyeti mesela benim bide çok başım ağrıyor eşime diyorum bu ayda olmazsa benden paydos artk ne doktora giderim ne çatlatma iğnesi vururum
Göğüs hassasiyetim filan yok arada sızlamalar oluyor bir de afedersiniz gaz var şişkinliğim de var başka öyle bariz bir belirtim yok kasık ağrısı oluyor bir de

Tatlım yumurta çatladığı için bide doktor benim herşeyime çok olumlu bakıyo . Rahime iyi tutunması içinde progestan verebiliyor . O yüzden kullanıyorum .
Himm anladim şimdi bende 4 aydır deniyorum fazla bilgim yok o zaman hayirlisi olsun hakkında canım ❤️ vallahi yılın son ayi güzel haber alsın herkes insAllah 🤲 hayırlı gebelik hayırlı sağlıkli evlat insAllah☺️ sizede bol şans benide etiket yaparsanız sevinirim

Yok aşılama felan değil . Adam yapmıyor bana ben kendimden umudu kesmişim doktor kesmemiş ahahahha yumurtan çok kaliteli pırıl pırıl diyo her ay beni umutlandırıp sonra tepe taklak ediyo :)
O zaman doktorunuza güvenin bence vardır bildiği dedim ya sadece vakit saat diyelim olacak hemde güzel olacak ☺️

Testim yok eşime de söyleyemedim daha negatif çıkar adam üzülür diye
Hım o zaman ne zaman müsait olursanız o zaman yapın üzülmeyin önümüzdeki aylar hepimizin sağlıkla sihatli bir şekilde rabbim hepimizin kucagini boş birakmasin☺️

Back