Amiin amiin. Benimde çikolata kistim var 1 buçuk yıldır aynı 3cm boyutu. Daha az önce şükrettim büyümüyor diye. 1 buçuk yıldır engel oluyor hamileliğe ama daha kötüsü olsa napardim dedimEvwt canım malesefki öyle . Ama yinede şükür 29 yaşında kız arkadaşım iki yıllık evli çocuk olmuyor diye gitti kanserli hücre tespit ettilee yumurtalıklarını aldılar . Bir kaç sağlam yumurta topladılar kalanlarda alınabilir diye çok şansı yok . Gerçekden gördükçe halime şükrediyorum rabbim hepimizi beterinden korusun .
Bende aşılama oldum 12. Gündü bugün sabah negatifti idrar testi. Zaten ümidimi kestim ne akintim var ne başka bisey kasiklarim ağrıyorBu ay çok ciddi gazım var akıntım var bide içimde biri ara sıra etimi çimdikliyo gibi :) hayırlara çıksın inşallah
Canım bi dur hemen karamsar olma daha 12. Gün ben negatifken pozitif gösteriyorlardı testlere çokda güven etme :)Bende aşılama oldum 12. Gündü bugün sabah negatifti idrar testi. Zaten ümidimi kestim ne akintim var ne başka bisey kasiklarim ağrıyor
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sizde vardir
Orası öyle normal yolla denemiş olsaydik bu kadar karamsar olmazdım ama aşılamanin günü belli zaten catlatma ignesinden 28 saat sonra yaptılarCanım bi dur hemen karamsar olma daha 12. Gün ben negatifken pozitif gösteriyorlardı testlere çokda güven etme :)
Ben bir çok mesaj okudum adet günü bile negatif olup sonradan pozitife dönenler iyi düşünelim iyi olsun . 15 16 . Güne kdr daha umut var benceOrası öyle normal yolla denemiş olsaydik bu kadar karamsar olmazdım ama aşılamanin günü belli zaten catlatma ignesinden 28 saat sonra yaptılar
O yüzden umutsuzum yani gec dollenme ihtimali olmaz diye
Evet gerçekten öyle ama hep diyorum bi sorun çıkmasında deneyelim diye. Sağlık elden gitti mi cook zor.Millet nefes alsa hamile kalıyor bizzz ise çabalıyoruz :) buda bizim sınavımız vardır rabbimin bi bildiği hiç modumuzu düşürmüyoruz menapozlu teşhisi konulup hamile olan kadınlar var ilerleyen yaşlarında daha bizim önümüzde uzun yıllar var Allah nasip ederse bir kaç zaman sonrada bu hallerimizi düşünüp güleriz.
Bide sizlerde dikkat ettinizmi bilmem hamile kalan kadınlar klübüne adım dahi atmıyo ahahah ama ben öyle olmicam her türlü bilgiyi vericem eğer olursam :)
Kan vermedim test yaptım çıkmadıTest yaptın mı yada kan verdin mi
Kasık ağrım çok var, normalde de hiç akintim olmaz ama gebelik belirtisi diyorlar ya o da yok göğüslerde de bisey yok sadece kasıklarim sızlıyor bildiğin.Ben bir çok mesaj okudum adet günü bile negatif olup sonradan pozitife dönenler iyi düşünelim iyi olsun . 15 16 . Güne kdr daha umut var bence
Evet bende bana çok benzeyen belirtileri yazanları okuyorum bakıyorum devamı yok . Hamile kalanı zaten bulamıyorsun alacağını alıp kuş olup uçuyor :)Evet gerçekten öyle ama hep diyorum bi sorun çıkmasında deneyelim diye. Sağlık elden gitti mi cook zor.
Evet herkes uçup gidiyor sonunda ne oluyor merak ediyorum :)
Mesela bugün asilamada değer ölçtürenlere bakayım dedim mesela degeri az çıkmış sonra bi daha yazmamış acaba noldu tuttu mu vs. Kendime örnek alicam ya yok devamı :)
Aynen ya bugün ne kadar mesaja girdiysem devamı yok bi umut arıyorum bende mesela devamı gelmiyor kacmislar:)Evet bende bana çok benzeyen belirtileri yazanları okuyorum bakıyorum devamı yok . Hamile kalanı zaten bulamıyorsun alacağını alıp kuş olup uçuyor :)
Bende de göğüs belirtisi hiç yok ama o öyle herkesde olmuyormuş . Kasıklarıma giren ağrıda çok garip bişey ağrı desem ağrı değil scsyip tanımlayamadığım bişey . O yüzden bu ay biraz umutluyum yaşamadığım belirtiler yaşıyorumKasık ağrım çok var, normalde de hiç akintim olmaz ama gebelik belirtisi diyorlar ya o da yok göğüslerde de bisey yok sadece kasıklarim sızlıyor bildiğin.
Allahtan umut kesilmez ama inşallah vardır amin
Bat ne zaman canim sizinBende de göğüs belirtisi hiç yok ama o öyle herkesde olmuyormuş . Kasıklarıma giren ağrıda çok garip bişey ağrı desem ağrı değil scsyip tanımlayamadığım bişey . O yüzden bu ay biraz umutluyum yaşamadığım belirtiler yaşıyorum
İnşallah vardır ya benimde batma şeklinde oluyordu dün geceden beri sızlıyor tam adet agrisina da benzetemedim amaBende de göğüs belirtisi hiç yok ama o öyle herkesde olmuyormuş . Kasıklarıma giren ağrıda çok garip bişey ağrı desem ağrı değil scsyip tanımlayamadığım bişey . O yüzden bu ay biraz umutluyum yaşamadığım belirtiler yaşıyorum
Ben testlere hiç inanmıyorum nedense .Kan vermedim test yaptım
Yarın kan versem, çıkmazsa evde duphaston vardı ona başlasam ne olur acaba, kutu duruyor hiç açılmamışBen testlere hiç inanmıyorum nedense .
1 aralıkda oldum bir ocak olur sanırım bi kaç güm erken gelşyo ama . Test felan yapmicam geçen ay o kadar yıprandımki hem kan testi hem kaset test delik deşik ettim kendimi sonuç koskoca bir sıfır :)Bat ne zaman canim sizin
Sen bi kanı verde duphaston u sonra konuşuruz :) inşallah hamilesindir .Yarın kan versem, çıkmazsa evde duphaston vardı ona başlasam ne olur acaba, kutu duruyor hiç açılmamış
Hayırlısı olsun canım ya gönlünce olsun benimde geçen ay test pozitif falan çıktı kan verdim 0 yani 3 gün sonra oldum vs stres oluyor yani insan şimdi bat 28 Aralık bu ayda göğüslerim agrimadi hiç bu gün aşırı bel ağrım var az evvel de akıntım geldi başkada bir şey yok anlamadığım göğüslerim neden hiç acımıyor gerçi geçen ayda fena derece acıyordu oda koca negatif yani beklmekteyim bende bakalım nasip artik1 aralıkda oldum bir ocak olur sanırım bi kaç güm erken gelşyo ama . Test felan yapmicam geçen ay o kadar yıprandımki hem kan testi hem kaset test delik deşik ettim kendimi sonuç koskoca bir sıfır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?