- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Evet sende bı danış doktoruna ona göre hem önerdiği bı ilacı kullanırsınSormak lazım canım bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sende bı danış doktoruna ona göre hem önerdiği bı ilacı kullanırsınSormak lazım canım bi
Doktor degistiricrm zaten canım eger adet olursam gidicem sorucam. Hala umut etmek istiyorum ama bilmiyorumEvet sende bı danış doktoruna ona göre hem önerdiği bı ilacı kullanırsın
2 seneden beri deniyoruz gün aşırı oldu canım pek kafaya takarak yapmadım işin açığı 3-4 günde bir olduCanım hayırlı olsun kaç aydır deniyorsun
Bu ay farklı olarak ne yaptın
İlişki günlerin nasıldı
2 seneden beri hayıt otu civanperçemi aslanpençesi kullanıyordum 2 aydır 2.ayımda hamile olduğumu öğrendimMerhabalar ne zamandır deniyordun birşeyler yapmışmıydın
Benim bugünkü test negatif cikti tatlim ama kasık ağrılarım artti regl de olmadimArkadaşlar nerelerdesiniz
Umudunu hiç kaybetme zaten kuzum İnşallah vardır gebelik takibi için doktor ararsınDoktor degistiricrm zaten canım eger adet olursam gidicem sorucam. Hala umut etmek istiyorum ama bilmiyorum
Kaç gün geçtiBenim bugünkü test negatif cikti tatlim ama kasık ağrılarım artti regl de olmadim
Onu nasıl kullandin canım ne zaman başlayıp kaç gün kullanmak gerekiyo detaylı anlatır mısın2 seneden beri hayıt otu civanperçemi aslanpençesi kullanıyordum 2 aydır 2.ayımda hamile olduğumu öğrendim
Ahh ahh inşallah hepimiz için aminUmudunu hiç kaybetme zaten kuzum İnşallah vardır gebelik takibi için doktor ararsın
Bende hayıt tohumu içiyordum yumurtlama günü ne kadar sen nasıl içiyordun hepsini karıstırarakmı2 seneden beri hayıt otu civanperçemi aslanpençesi kullanıyordum 2 aydır 2.ayımda hamile olduğumu öğrendim
Benim bekarken 26 yaşımda kistim patlayıp sıvı vücuduma yayılmıştı apar topar ameliyat oldım sonra kadın doğum hapı verdiler sadece iki yada üç gün kullandım sanırım simsiyah su gibi kan akınc korktum bıraktm . O günden sonra hiç doktora gitmedim 2020 de evlendm bu senede çocuk olmuyo dige bi gideyim dedim 6.5 6.5 7 cm boyutunda üç kist vardı hemen ameliyata girdim . Laparoskopi olucakdı denemişler alamamışlar kistleri açık ameliyata geçmişler . Şimdi ağustosda ameliyat olmuştum geçen gittim ufak kesecik su toplamaya başlamış çocuk doğurmadıkça da kurtulamicam sanırım . Bide asla belirti vermiyor vücudum bana adetlerimide oluyorum felan ne ağrı ne sızı hiç bişi hastaneye normal bişiye gidiyorum o zaman çıkıyo . İnşallah bu ay hamile olurumda kurtulurum . Çünkü kökten bitmiyor ameliyat oluyorsun üç ay dört ah sonra yine . Biraz uzun oldu ama detaylı anlatayım dedim:)Ne kisti vardı cnm senin kaç cm le ameliyat oldun
İki gün olduKaç gün geçti
Çikolata kistimi dediginizBenim bekarken 26 yaşımda kistim patlayıp sıvı vücuduma yayılmıştı apar topar ameliyat oldım sonra kadın doğum hapı verdiler sadece iki yada üç gün kullandım sanırım simsiyah su gibi kan akınc korktum bıraktm . O günden sonra hiç doktora gitmedim 2020 de evlendm bu senede çocuk olmuyo dige bi gideyim dedim 6.5 6.5 7 cm boyutunda üç kist vardı hemen ameliyata girdim . Laparoskopi olucakdı denemişler alamamışlar kistleri açık ameliyata geçmişler . Şimdi ağustosda ameliyat olmuştum geçen gittim ufak kesecik su toplamaya başlamış çocuk doğurmadıkça da kurtulamicam sanırım . Bide asla belirti vermiyor vücudum bana adetlerimide oluyorum felan ne ağrı ne sızı hiç bişi hastaneye normal bişiye gidiyorum o zaman çıkıyo . İnşallah bu ay hamile olurumda kurtulurum . Çünkü kökten bitmiyor ameliyat oluyorsun üç ay dört ah sonra yine . Biraz uzun oldu ama detaylı anlatayım dedim:)
Hayırlı olsun canımmm çok sevindim senin adınaKızlar test sonuçlarım elim ayağım titriyor şu an hamileyim demi Eki Görüntüle 2974598 Eki Görüntüle 2974599
Çok teşekkür ederim canım inşallah sanada nasip olur biz çok bekledik sende güzel haberi en yakın zamanda alırsın inşallahHayırlı olsun canımmm çok sevindim senin adına
İnşallah canım ovulasyon var mı elinde? Varsa dener misin bi bakalım nasıl çıkıyorÇok teşekkür ederim canım inşallah sanada nasip olur biz çok bekledik sende güzel haberi en yakın zamanda alırsın inşallah
Çok özür dilerim yanlış anladım üzdüm seni umudu kaybetmek yokYani regl oldum negatif =/
Ovülasyonum yok canım yaİnşallah canım ovulasyon var mı elinde? Varsa dener misin bi bakalım nasıl çıkıyor
Evwt canım malesefki öyle . Ama yinede şükür 29 yaşında kız arkadaşım iki yıllık evli çocuk olmuyor diye gitti kanserli hücre tespit ettilee yumurtalıklarını aldılar . Bir kaç sağlam yumurta topladılar kalanlarda alınabilir diye çok şansı yok . Gerçekden gördükçe halime şükrediyorum rabbim hepimizi beterinden korusun .Çikolata kistimi dediginiz
Test yaptın mı yada kan verdin miAdetim gelmiyor kafayı yicem