• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım 🙏🙏 yarın kan testinde inşallah güzel bir değer çıkar hiç belirtimin olmaması idrar testleri yanlışmı diye düşündürmüyor değil 🤦‍♀️ Daha Eşime söylemedim kendimde inanmadığım için 😂
O endise yi hep yasiyor insan .. kese görünene kadar degerler yüksek çıkana kadar kalp atisi dinleyene kadar testler temiz çıkana kadar derken 🤭 kaygılar hiç bitmiyor saglikla gelsin insallah

O endise yi hep yasiyor insan .. kese görünene kadar degerler yüksek çıkana kadar kalp atisi dinleyene kadar testler temiz çıkana kadar derken 🤭 kaygılarını hiç bitmiyor saglikla gelsin insallah
Amin canım 🙏 Allah size nasip etsin inşallah 🙏

Hayırlı olsun canım senide uğurlayalım güzelce burdan inşallah🙈🧿
😂😂 dur daha gitmicem ben 😂 kan testini görmeden hamile değilim 😂 kız bende hiç belirti yok test yapıyım dedim ilk idrar bile değildi erken gebelik testini yaptım şok oldum arkasından kaset testi yaptım oda silik çizgi olsada pozitif çıktı 😊 çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde regli olunması gerekiyor canım ben 6 Aralık’ta iğne olmuştum

Canım benim sana tavsiyem eşin göreve gittiğinde doğum kontrol hapı kullan. Çoğu insan o şekilde de gebe kaliyomus. Doktor önermiş bikac kişiden duymuştum bu şekilde hamile kaldığını 1 2 ay doğum kontrolü hapi kullandıktan sonra bırakıp ilk ay veya ikinci ay hamile olanı. Bende bu ay propolis bal arı sütü polen karışımı ve ovu testi aldım o yüzden bu ay da deneyip bi dahaki ay doğum kontrol hapı kullanıp o şekilde denemeyi düşünüyorum
Bence doktora danışmadan kullanmayın bi akrabamda kist yaptı o haplar ablamda da kullanmıştı koruma için korumayı bıraktı baya bi süre çocuğu olmadı

😂😂 dur daha gitmicem ben 😂 kan testini görmeden hamile değilim 😂 kız bende hiç belirti yok test yapıyım dedim ilk idrar bile değildi erken gebelik testini yaptım şok oldum arkasından kaset testi yaptım oda silik çizgi olsada pozitif çıktı 😊 çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde regli olunması gerekiyor canım ben 6 Aralık’ta iğne olmuştum
21 aralıkmış senin bat huhuuuuuu gecikmişsin zaten tatlım dogru kana koştur:KK70:haftaya kese görcen şapşik hahahahah

İnşallah ya 🙏🙏 yarın sabah eşimle şirkete gidicem bir yalan uydurup tıp merkezine koşarak gitmeyi düşünüyorum 😊 inşallah kan değerim güzel çıkar 🙏
Cıkar cıkar merak etme ferah tut icini 2 gün arayla aynı yerde aynı saatte 3 kere kan ver sonra doğruu kese görmeye🥰😂🧿

Raziye yi tanımıyorum ama hukya yu az cok duydum..
Ben genel olarak defne hastanesine güvenmiyorum canim.. cok umarsız sorun yaşadık hatta dava ediyorduk onlari bir şekilde arayi bulduk ama ayak basmam açıkçası..
Mozaik te doktorum düşugumde yaptığı ihlallerine dolayi bitti benim için ki Koray altunay bir numaradır orda.. ama bana asiri uzak bu yüzden yeni bir doktor denedim ve dusuk sonrasi tüm kontrollerimi eksiksiz yapti.. bakalım hamilelik olursa akademi de ona gideceğim.. sanki sadece kadın doğum doktoru degil piskolog gibi iyi geldi bana
Canım akademi de doktorun adını verir misin?
Bende defneden bıktım artık çok ticari çalışıyorlar
Haziranda rahim filmi çekilecektim defne de cihaz bozuktu ne zaman yapılacağı belli değildi cihazın. Başka hastanede yaptırayım mi kabul eder misiniz dedim ederim sen yaptır vakit kaybetme boşuna dedi. Akademide rastgele bir doktorda cektirdim çeken doktor sorun yok dedi
Sonra Raziye hanıma gösterdim bir tupunden yavaş geçmiş gözüküyor anlamam için benimde bakmam lazım tekrar çekelim dedi bende cektirmedim
Kaç aydır hala söylüyor hatta en son tutmazsa aşılama rahim filmi isterim bak dedi
Cekileli daha kaç ay oldu yani
Hastane zaten yılda kaç kere zam yaptı aşılama 2 ay önce 800 liraydı bu sefer 1500 istediler
Doktora zaten yılda 3 4 kere zam geldi

Oldum olası doğum kontrol haplarından korktum . Kist ameliyatı oldum doktorum verdi yine kullanmadım . Yumurtalıkları köreltmesinden korkuyorum nedense fobi oluştu bende :)
Bende hiç kullanmadım tercihim de değildir. Ama etkisini görenleri gördükçe bı umut belki olur diye denicem

Back