O endise yi hep yasiyor insan .. kese görünene kadar degerler yüksek çıkana kadar kalp atisi dinleyene kadar testler temiz çıkana kadar derkenAmin canımyarın kan testinde inşallah güzel bir değer çıkar hiç belirtimin olmaması idrar testleri yanlışmı diye düşündürmüyor değil Daha Eşime söylemedim kendimde inanmadığım için
Amin canımO endise yi hep yasiyor insan .. kese görünene kadar degerler yüksek çıkana kadar kalp atisi dinleyene kadar testler temiz çıkana kadar derkenkaygılarını hiç bitmiyor saglikla gelsin insallah
Hayırlı olsun canım senide uğurlayalım güzelce burdan inşallahKızlar test sonuçlarım elim ayağım titriyor şu an hamileyim demiEki Görüntüle 2974598 Eki Görüntüle 2974599
Insallah cok tesekkurlerAmin canımAllah size nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım senide uğurlayalım güzelce burdan inşallah
Bence doktora danışmadan kullanmayın bi akrabamda kist yaptı o haplar ablamda da kullanmıştı koruma için korumayı bıraktı baya bi süre çocuğu olmadıCanım benim sana tavsiyem eşin göreve gittiğinde doğum kontrol hapı kullan. Çoğu insan o şekilde de gebe kaliyomus. Doktor önermiş bikac kişiden duymuştum bu şekilde hamile kaldığını 1 2 ay doğum kontrolü hapi kullandıktan sonra bırakıp ilk ay veya ikinci ay hamile olanı. Bende bu ay propolis bal arı sütü polen karışımı ve ovu testi aldım o yüzden bu ay da deneyip bi dahaki ay doğum kontrol hapı kullanıp o şekilde denemeyi düşünüyorum
Yarın öğleden önce veririm canım sonuç 1 saat içinde çıkıyor genelde hemen yazarımInsallah cok tesekkurler
Kacta kan vereceksin? Guzel haberini bekleyelim
21 aralıkmış senin bat huhuuuuuu gecikmişsin zaten tatlım dogru kana koşturdur daha gitmicem ben kan testini görmeden hamile değilim kız bende hiç belirti yok test yapıyım dedim ilk idrar bile değildi erken gebelik testini yaptım şok oldum arkasından kaset testi yaptım oda silik çizgi olsada pozitif çıktı çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde regli olunması gerekiyor canım ben 6 Aralık’ta iğne olmuştum
İnşallah ya21 aralıkmış senin bat huhuuuuuu gecikmişsin zaten tatlım dogru kana koşturhaftaya kese görcen şapşik hahahahah
Cıkar cıkar merak etme ferah tut icini 2 gün arayla aynı yerde aynı saatte 3 kere kan ver sonra doğruu kese görmeyeİnşallah yayarın sabah eşimle şirkete gidicem bir yalan uydurup tıp merkezine koşarak gitmeyi düşünüyorum inşallah kan değerim güzel çıkar
Canım akademi de doktorun adını verir misin?Raziye yi tanımıyorum ama hukya yu az cok duydum..
Ben genel olarak defne hastanesine güvenmiyorum canim.. cok umarsız sorun yaşadık hatta dava ediyorduk onlari bir şekilde arayi bulduk ama ayak basmam açıkçası..
Mozaik te doktorum düşugumde yaptığı ihlallerine dolayi bitti benim için ki Koray altunay bir numaradır orda.. ama bana asiri uzak bu yüzden yeni bir doktor denedim ve dusuk sonrasi tüm kontrollerimi eksiksiz yapti.. bakalım hamilelik olursa akademi de ona gideceğim.. sanki sadece kadın doğum doktoru degil piskolog gibi iyi geldi bana
Çok teşekkür ederim canım benimCıkar cıkar merak etme ferah tut icini 2 gün arayla aynı yerde aynı saatte 3 kere kan ver sonra doğruu kese görmeye
Yok canim kisti yoktuÇikolata kisti mi vardı canım
Bende hiç kullanmadım tercihim de değildir. Ama etkisini görenleri gördükçe bı umut belki olur diye denicemOldum olası doğum kontrol haplarından korktum . Kist ameliyatı oldum doktorum verdi yine kullanmadım . Yumurtalıkları köreltmesinden korkuyorum nedense fobi oluştu bende :)
Ne kisti vardı cnm senin kaç cm le ameliyat oldunOldum olası doğum kontrol haplarından korktum . Kist ameliyatı oldum doktorum verdi yine kullanmadım . Yumurtalıkları köreltmesinden korkuyorum nedense fobi oluştu bende :)
Doktora danışarak kullancam cnm. Uzun süreli kullanımda bende hamile kalinmasini engellediğini düşünüyorum ztnBence doktora danışmadan kullanmayın bi akrabamda kist yaptı o haplar ablamda da kullanmıştı koruma için korumayı bıraktı baya bi süre çocuğu olmadı
Sormak lazım canım biYok canim kisti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?