Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım onu bende duydum ama daha uzun kullanıyorlar diye biliyorum. Ama doktorumu degistiricem. O karışımı bende kullandım belki faydası bana olmuştur ama tutmadı. Başka doktora gittiğimde sorucam birde dahiliyeye gidip insülin direncine baktiricam belki engel oluyordur

Adetin gelene kadar umut vardır yinede

Aynen regl gelene kadar umut var yine de bazen gec yansıyor testlere
Normal yoldan denemiş olsaydım benim yumurtlamam 1 2 gün gecikebiliyor öyle düşünürdüm. Ama aşılama adetin 13. Günü oldu. Olsa bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum eğer adet olmazsam 2 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum ama boşa umutlanmakta istemiyorum
Yine de allahtan ümit kesilmez

Canimmm coook sevindim ya guzel haberler al inşallah kan testindende

Yok cnm daha uzun kullanmana gerek yok yakınımda biri 2 ay kullanıp sonrasinda hamile kaldı bence sende boş gunlerini o şekilde geçir

Yok cnm daha uzun kullanmana gerek yok yakınımda biri 2 ay kullanıp sonrasinda hamile kaldı bence sende boş gunlerini o şekilde geçir
Oldum olası doğum kontrol haplarından korktum . Kist ameliyatı oldum doktorum verdi yine kullanmadım . Yumurtalıkları köreltmesinden korkuyorum nedense fobi oluştu bende :)

Tebrik ederim kaç aydır deniyorsunuz
İlişki günleriniz nasıl oldu
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
Ben bir bucuk yıldır deniyorum bir düşük bir kimyasal genelik oldu. Düşük kendi kendime hamile kalmıstım. Kimyasal olan ay ise 2 ay önceydi femara ve catlatma iğnesi kullanmıştım. Bu ay hiçbisey yapmadım hiçbir ilac içmedim sadece adetin 10 12 14 16 günlerinde ilişki oldu doktorum boyle söylemişti

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı bizlere inşallah
Amin inşallah hepibiz, sağlıkla güzel haberler alırsınız, ben daha önce kimyasal gecirdiğimden simdilik sevinemiyorum maleseff, ovulasyon testi kullanmadım bu arada sadece adetten sonraki 10 12 14 16 günleri değerlendirdim

Canim hayirlisi insallah
Doktor takip ediyor mu aşılama oldugu için yoksa regl geçerse gel mi dedi

Canim hayirlisi insallah
Doktor takip ediyor mu aşılama oldugu için yoksa regl geçerse gel mi dedi
Sorma valla benim asilamami başka doktor yaptı Raziye hanıma gidiyordum defnede aşılama günü eğitime gidiyormuş hülya hanım yapsın dedi belki biliyorsundur. Başka da hiç bisey söylemedi. Hülya hanımda 15 gün sonra kanda belli olur hamilelik dedi
Artık doktor değiştirmeyide düşünüyorum
Burda hangi doktora gidebilirim
Insan bi gel bakalım falan der hiç çağırmadı valla Raziye hanim

Merhabalar sizin sorun kimde peki normalde de yumurta oluşup çatlamasına rağmen mi oluşmuyordu bende cuma günü doktora gideceğim bende femara istemeyi düşünüyorum…. Sağlıkla kucağınıza alın 🕊

Hamile olanlar ne gibi belirtileriniz oluyor acaba azcık bilgi verir misiniz
Canım göğüs uclarımda iğne batırmışsında geziyormuşum gibi oluyor. Cok hassaslar.
Aşırı gaz ve şişkinlik eğilimliliği.
Karın ağrısı ve rahim batması.(suan ikiside pek yok 3-4.haftada olmustu daha cok belkide progestan kullanıyorım diye geçmiş olabilir)
Birde su gibi akıntım olmuştu rahme yerleştiği zaman

Raziye yi tanımıyorum ama hukya yu az cok duydum..
Ben genel olarak defne hastanesine güvenmiyorum canim.. cok umarsız sorun yaşadık hatta dava ediyorduk onlari bir şekilde arayi bulduk ama ayak basmam açıkçası..
Mozaik te doktorum düşugumde yaptığı ihlallerine dolayi bitti benim için ki Koray altunay bir numaradır orda.. ama bana asiri uzak bu yüzden yeni bir doktor denedim ve dusuk sonrasi tüm kontrollerimi eksiksiz yapti.. bakalım hamilelik olursa akademi de ona gideceğim.. sanki sadece kadın doğum doktoru degil piskolog gibi iyi geldi bana

Merhaba canım benim sebepsizdi eşimin sperm sayısı çok iyi çıktı yumurta gelişiyor çatlıyor ama döllenme olmuyordu maalesef inşallah bu sefer olmuştur idrar testlerim pozitif ama kan vermediğim için emin olamıyorum

Çiğdem uçucu adi

Eveet o yüzden guzel haberini alınca çok sevindim sağlıkla kucaginiza da almak nasip olsun inşallah
Amin canım yarın kan testinde inşallah güzel bir değer çıkar hiç belirtimin olmaması idrar testleri yanlışmı diye düşündürmüyor değil Daha Eşime söylemedim kendimde inanmadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…