- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Tek öğün besleniyordum canım sabahtan sabahaay dıyet yapma suan ne bulursan ye :) şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek öğün besleniyordum canım sabahtan sabahaay dıyet yapma suan ne bulursan ye :) şifa olsun
ayyy , bır sure ara ver canım beslenme bu donemde cok onemlıTek öğün besleniyordum canım sabahtan sabaha
Amin canım hepinize nasip olsun inşallah hepiniz bu mutluluğu tadın en kısa zamandaRabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına da almayı nasip etsin İnşallah
İnşallah canım. Güzel sonuçlarla yeniden buraya gelmek nasip olsunDeğerlerin gayet iyi gözüküyor canım güzel beslen dengeli beslen bol vitamin al ağır kaldırma ani hareketler yapma umarım güzel sonuçlar aşırsın
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ınsallahhhhhbir tane daha yaptım böyle çıktı :) sizce ?
Dikkat edicem en azından 1 hafta. Döner gördüm şimdi pek sağlıklı değil ama olsunayyy , bır sure ara ver canım beslenme bu donemde cok onemlı
hayırlı olsun sağlıkla gelsin ınsallah baya ben burdayım diyor:Kızlar test sonuçlarım elim ayağım titriyor şu an hamileyim demi Eki Görüntüle 2974598 Eki Görüntüle 2974599
canın ıstedıyse ye olsun :)Dikkat edicem en azından 1 hafta. Döner gördüm şimdi pek sağlıklı değil ama olsun
İnşallah canım aracım yok taksi bulamıyorum kan vermeye gidicektim koşa koşa kaldım böyle yahayırlı olsun sağlıkla gelsin ınsallah baya ben burdayım diyor:
nerde yasıyorsunuz gidersiniz herhangi bir belirti yoktu değil mi..İnşallah canım aracım yok taksi bulamıyorum kan vermeye gidicektim koşa koşa kaldım böyle ya
Gördüm yazmışım canım gömdüm çoktancanın ıstedıyse ye olsun :)
Hayır yok canım o kadar belirti okudum ki bu zamana kadar hiçbiri bende yok o yüzden kan sonucu olmadan hamileyim diyemiyorumnerde yasıyorsunuz gidersiniz herhangi bir belirti yoktu değil mi..
benım kasık ve bel ağrısı başladı da
afiyet olsun canımmmm :)Gördüm yazmışım canım gömdüm çoktan
Var canım hayirla gelsin bebişin insAllahbir tane daha yaptım böyle çıktı :) sizce ?
amiin çok teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ınsallahhhhh
teşekkür ederimVar canım hayirla gelsin bebişin insAllah
sonradan da baslayabilior belirtiler inşallah güzel sonuç alırsınız yazın mutlakaHayır yok canım o kadar belirti okudum ki bu zamana kadar hiçbiri bende yok o yüzden kan sonucu olmadan hamileyim diyemiyorum
İnşallah canım eşimden gizli yarın gidip kan vericem inşallah güzel sonuç alırım hemen sonucu buraya yazarımsonradan da baslayabilior belirtiler inşallah güzel sonuç alırsınız yazın mutlaka
Hım anladım benim de sebepsiz 1.5 yıl oldu olursa benim de ilk çocuğum olacak aşılama tutmadı benim de bu ay da fazla yumurtam gelişti o yüzden 2.aşılama iptal oldu o yüzden kendim doğal yolla deniyorum bakalım çatlıyor ama döllenmiyor malesef benim nasip umarım bende kavuşurum mucizemeBenim sebepsizdi evlendiğimden beri korunmuyordum hiç hamile kalamdım 1 yılı geçti aşılama yaptırdım 1 hafta avakado yedim yerimden kalkmadım tutmadı. Bu ay ilk defa femara denedim çatlatma iğnesi vurulmuştum 6 Aralıkta öncelikler hiçbir belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti ne uykulu halim akıntım hiç biri yok adetim bir veya iki gün geçti ilaçtan geçiktiğini düşündüm ama yine test yapıyım dedim sonuç bu şükürler olsun kanda pozitifi görmeden emin olamıyorum tabiki
Amin canım benimİnşallah canım. Güzel sonuçlarla yeniden buraya gelmek nasip olsun