Benim ilk aşılamam tutmayınca doktorum ikinciyi deneyelim demişti ben istememiştim doktorumu değiştirdim. Gittiğim doktora femara kullanmak istiyorum demiştim rahim temiz olduğu için başlatmıştı iki yumurtam vardı iğne günü hariç 3 gün üst üste değerlendirdim. Hiç umudum yoktu ilk idrar ile yapmadığım halde böyle çıktı henüz kan vermedim inşallah kan sonucumda güzel olurHım anladım benim de sebepsiz 1.5 yıl oldu olursa benim de ilk çocuğum olacak aşılama tutmadı benim de bu ay da fazla yumurtam gelişti o yüzden 2.aşılama iptal oldu o yüzden kendim doğal yolla deniyorum bakalım çatlıyor ama döllenmiyor malesef benim nasip umarım bende kavuşurum mucizeme
Canım hayırlı olsun kaç aydır deniyorsunİnşallah canım benim inanki bu yaşadıklarım bana hayal gibi geliyor imkansız zannediyordum ama çok şükür Rabbim nasip edince oluyomuş demekki
Tebrik ederim kaç aydır deniyorsunuzayy inşallah yarın kan testi yapacağım yazarım buraya teşekkür ederim:)
Ovülasyon takibi yapmışmıydınızKızlar 25 aralık bat bugün test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik mi, ekim ayında kimyasal gebeliğim olmuştu. femara kullanıyordum doktoruma dedim tedaviyi bırakıp akışına bırakacağım diye. sizce hamilelik olabilir mi bu test
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı bizlere inşallahbir tane daha yaptım böyle çıktı :) sizce ?
Hayırlı uğurlu olsun kuzum aynıKızlar selam şimdi hastaneden çıktım aşılama oldum hakkımızda hayırlısı olsun.eşimin değerleri 3 ay önce daha iyidi bugün daha kötü çıktı. Anlayan varsa içinizde yorumlamasını rica ediyorum. X10`6 ne anlama geliyor. @papatyamvebenDilos6342 MaviSasa234 @SevimliKedii BaharDarcan48 ve diğer kızlar
Evet birde o yeni şeye insan zor başlayınca Cook umutlaniyor. Allah razı olsun inşallah hepimizin yüzü güler biran önceAnlıyorum canım seni insan yeni bir şeye başlayınca çok umutlanıyor olmayınca da hayal kırıklığı ne kadar takma desekte takıyor işte insan inşallah Birgün mutluluktan aglarsın
Kan testi mi verdin dün silik çizgi görmüştün gibi hatırlıyorum ne olduHayırlı uğurlu olsun kuzum aynıMaviSasa234 dedigi gibi. Hiç kafana takma sayıyı aşılama bu yönden çok faydalı zaten. İnşallah benim yüzüm gülmedi seninki güler amin ❤
Kan testi vermedim ama sabah test yaptım negatif. Ümidim kalmadı çünkü geç döllenme olacagini düşünmüyorum catlamaya yakın zaten aşılama olduKan testi mi verdin dün silik çizgi görmüştün gibi hatırlıyorum ne oldu
Aşılama yı ben femera çatlatma ile oldum bi ay da femera ile kendi çatladı ama ilerisi olmadı bu sefer de klomen kullandım 5 yumurtam oluştu bakalım belki tutar bu ay benim pek umudum yok ama nasipBenim ilk aşılamam tutmayınca doktorum ikinciyi deneyelim demişti ben istememiştim doktorumu değiştirdim. Gittiğim doktora femara kullanmak istiyorum demiştim rahim temiz olduğu için başlatmıştı iki yumurtam vardı iğne günü hariç 3 gün üst üste değerlendirdim. Hiç umudum yoktu ilk idrar ile yapmadığım halde böyle çıktı henüz kan vermedim inşallah kan sonucumda güzel olurfemarayı denemediysen en az 3 kere denemeni tavsiye ederim. Ben klomen ve aşılama dedim ovülasyon testlerini denedim hep negatifti sonuç ilk daha çift çizgiyi gördüm İnşallah hepinize nasip olur
O kadar aynı durumdayız ki. Ben de regl bekliyorum artık. O silik çizgiyi hiç görmesem daha iyiydi. Acaba mı diye düşündürmesi hiç iyi olmadı.Kan testi vermedim ama sabah test yaptım negatif. Ümidim kalmadı çünkü geç döllenme olacagini düşünmüyorum catlamaya yakın zaten aşılama olduve gece de sabaha kadar regl sancısı çektim o yüzden hiç umudum kalmadı
Aynen bende öyle dedim keşke görmeseydim eğer olmayacaksa. Öyle bi umutlandım ki bende ruyamda kalkıyorum test yapıyorum pozitif çıkıyordu. Normalde hep aklımda ama bayadir rüya görmüyordum. Yumurtlama 2 3 gün erken olduğu için adeti de erken bekliyorum belki yarına bile olurumO kadar aynı durumdayız ki. Ben de regl bekliyorum artık. O silik çizgiyi hiç görmesem daha iyiydi. Acaba mı diye düşündürmesi hiç iyi olmadı.
Rüyamda kızım oluyordu ismine karar veriyordum o derece girmiş kafama
Ah yaa.. insallah insallah en kısa zamanda hepimiz koyu bir cift çizgi ile mutluluktan aglariz insallahO kadar aynı durumdayız ki. Ben de regl bekliyorum artık. O silik çizgiyi hiç görmesem daha iyiydi. Acaba mı diye düşündürmesi hiç iyi olmadı.
Rüyamda kızım oluyordu ismine karar veriyordum o derece girmiş kafama
AmiiinAmin canımhepinize nasip olsun inşallah hepiniz bu mutluluğu tadın en kısa zamanda
Canım benim sana tavsiyem eşin göreve gittiğinde doğum kontrol hapı kullan. Çoğu insan o şekilde de gebe kaliyomus. Doktor önermiş bikac kişiden duymuştum bu şekilde hamile kaldığını 1 2 ay doğum kontrolü hapi kullandıktan sonra bırakıp ilk ay veya ikinci ay hamile olanı. Bende bu ay propolis bal arı sütü polen karışımı ve ovu testi aldım o yüzden bu ay da deneyip bi dahaki ay doğum kontrol hapı kullanıp o şekilde denemeyi düşünüyorumAynen bende öyle dedim keşke görmeseydim eğer olmayacaksa. Öyle bi umutlandım ki bende ruyamda kalkıyorum test yapıyorum pozitif çıkıyordu. Normalde hep aklımda ama bayadir rüya görmüyordum. Yumurtlama 2 3 gün erken olduğu için adeti de erken bekliyorum belki yarına bile olurum
Çok sağol kuzum Amin inşallah. Hepimizin hakkında en güzeli olsunHayırlı uğurlu olsun kuzum aynıMaviSasa234 dedigi gibi. Hiç kafana takma sayıyı aşılama bu yönden çok faydalı zaten. İnşallah benim yüzüm gülmedi seninki güler amin ❤
Adetin gelene kadar umut vardır yinedeEvet birde o yeni şeye insan zor başlayınca Cook umutlaniyor. Allah razı olsun inşallah hepimizin yüzü güler biran önce
Aynen regl gelene kadar umut var yine de bazen gec yansıyor testlereAdetin gelene kadar umut vardır yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?