Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hiç akıntim olmaz sadece ilaç kullandığımda yumurtlama gününü olgunlasinca beyaz akıntı geliyo

Bence rahim filmi çektirmelisin. Ben 2 kez çektirdim sol tüpümde sıvı birikmesi vardı ve bu tüp alınmadığı sürece doğal yolla da tüp bebek ile de hamile kalamazsın hadi kaldın diyelim düşükle sonuçlanır demişti doktor. O sıvı rahime sızdığı için spermleri zehirliyormuş ve döllenmeyi engelliyormuş. Kasımda ameliyatla sol tüpüm alındı. Şimdi doğal yolla bekleme sürecindeyiz bence sizlerde çektirmelisiniz

Evet canim nasipse cuma ya geliyor ama bakalim cuma olmazsam eger hafta sonuna geliyor egerki hafta sonu da olmazsam nasipse pazartesi kan veririm diye dusunuyorum
İnşallah vardır canım sen normal denedin dimi bu ay o zaman geç döllenme umudu da var. Benim yok o yüzden umudumu kestim

İnşallah vardır canım sen normal denedin dimi bu ay o zaman geç döllenme umudu da var. Benim yok o yüzden umudumu kestim
Ben cocuk isine bu ay basladim İnşAllah sağlıklı olur herkesin yumurtlama gunlerini hemen hemen degerlendirdik eşimle bakalim ben daha once bekarken gittim cok sukur sorun yok dedi benim adet agrim cok olurdi bide cok kanamam olurdu sorun cikmamisti

Daha çok yeni o zaman ilk aydan bu kadar stres yaparsan çok ertelersin. Bir sorununda yoksa hiç adet gününe bile bakma 2 günde bir degerlendir yeter gez toz dolaş bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay kalırsın inan bana

Benim de bikac gundur beyaz akintim artti ama daha pik falan goremedim gecen gun koyuydu baya 2 gundur daha silik dongumun 16. Gunu
Benim bi kere 18mm yumurtam varken ovulasyon testinde koyulasmadi hatta catlatma ignesi attım 1 gün sonra pik oldu. Havuç ye bol hol canim

Daha çok yeni o zaman ilk aydan bu kadar stres yaparsan çok ertelersin. Bir sorununda yoksa hiç adet gününe bile bakma 2 günde bir degerlendir yeter gez toz dolaş bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay kalırsın inan bana
Ya iste olmazsa vs diye sorun ediyorum bide zaten suan normal yani yumurtlama gunu degerlendirdik simdi normal sekilde yapiyoruz yine yumurtlaa gelince sık sık yapariz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…