- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
Ve kizlar bende intihap vardiKizlar adete son 3 gun ya sizce cok kasik agrim var akintim var sari nebilim ya varmidir acaba beklim diyorum gecmesini
İnşAllah kuzum ya Allah'ım herkese nasip etsin yaEvet gerçekten öyle ama allahtan umudumu kesmedim de kendimden kestim galiba çıkacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım da mutluluktan ağlarım sabah
Aminn amin test yaptin mi tekrar canım senİnşAllah kuzum ya Allah'ım herkese nasip etsin ya
Insallah mutluluktan aglariz..Evet gerçekten öyle ama allahtan umudumu kesmedim de kendimden kestim galiba çıkacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım da mutluluktan ağlarım sabah
Bugun yaptim kaset sanki var gibi gordum vs disardayim eve gidjnce bakicam o testeAminn amin test yaptin mi tekrar canım sen
Merak etmeyin umut inanç bir şekilde bağlıyor iste bakalim sonuc olumlu olursa tekrar baştan başlayacağım değilse tokezleyip kalacağım sonra tekrar kalkacağım her insan gibiKavuşacaksınız inşallah ne yapabileceğimi bilmiyorum üzmekte istemem hiç inşallah kavuşacaksınız gördüğünüz ruyayada bu ay inşallahhep tuttuğu gibi bu sefer de rüyanız tutsun Cook Cook isterim
Aaa siz antakyada misiniz bende antakyadayimInsallah mutluluktan aglariz..
Kızlara hamilelik haberini eski antakya ya bir mekana gidip vermistik.. havalara uçmuslardi.. kucuk kizim arabaya varana kadar annem hamile annem hamile diye oynaya zıplaya varmisti.. dün bana diyor ki anne yine eski antakya ya gidelim sen bana kardeş geleceğini soyle ...
Ahh oyle cok istedim ki bunu benim isteğim kalp acim hersey bir yana kızımın bu isteği için ayrı agladi icim..
Insallah be mutluluktan ağlarız insallah
Benim eşim askeri personel burda. Görevleri oluyor bi orda bi burda yaniMerak etmeyin umut inanç bir şekilde bağlıyor iste bakalim sonuc olumlu olursa tekrar baştan başlayacağım değilse tokezleyip kalacağım sonra tekrar kalkacağım her insan gibi
At buraya da bakalım canimBugun yaptim kaset sanki var gibi gordum vs disardayim eve gidjnce bakicam o teste
Yaa cidden mi hemseriyizAaa siz antakyada misiniz bende antakyadayim
Kıyamam kuzuma ama şükredin 2 kızınız var ben hiç olmayacak diye düşünüyorum artık
Ya oyle miBenim eşim askeri personel burda. Görevleri oluyor bi orda bi burda yani
Bu aşılamamda tutmazsa önümüzdeki ay göreve gidecek yine
Ben deneyememekten, beklemekten de çok yoruldum keşke arka arkaya deneme fırsatım olsa
Yaa cidden mi hemseriyiz
Evet şükürler olsun, Allahim isteyen herkese nasip etsin ve tabi ki size de
Buralı değilim ama iş gereği neredeysek oralı oluyoruzYa oyle mi
Surec te uzuyor böylece ah insallah insallah bu ay tutmuştur..
Yorulmak yok vaktini bekliyor insallah ..
Stres cok etkiliyor diyorlar da insan nasil stres yapmasın ki bu kadar bekler ve isterken
Sizin bahsettiğiniz gebelik belirtileri sizde ne zaman başladıbir kere çıktıysa bir daha çıkar bu ay yuzumuz gülecek öyle hissediyorum
hıcbir belirtim yok ama hislerim böyle bakalım
Tabi ki öyle yaşadığın yere ait oluyorsun bir zaman sonra..Buralı değilim ama iş gereği neredeysek oralı oluyoruz
Evet süreç uzuyor ne zaman ne olacağı da belli olmuyor bi ise el atsak uzuyor surekli
Bu aşılamayida normalde eylülün başında olacaktım tam başlayacaktım eşim yine göreve gitti. Yine dedim üzülme fırsata çevirme y bir sürü şey kullandım 3 ayda faydası olsun diye
Bir pnceko hamieliligim de ki xok yakin oldugu için iyi hatırlıyorum...Sizin bahsettiğiniz gebelik belirtileri sizde ne zaman başladı
Kabızlık be göğüs ağrısı bel ağrısı
Adet tarihiniz ne zaman günleri nasıl değerlendirdinizBir pnceko hamieliligim de ki xok yakin oldugu için iyi hatırlıyorum...
Bir hafta oncesinde baslamisti reglin.. goguslerim şişti ve üzerine yatarken agri oluyordu bel agrim vardi ve resmen sindirimim bozuldu dusum olana kadar da sindirim hic düzelmedi.. bence net bir belirti gibi
Suan da da bir haftadır asiri bir siskinlik yaşıyorum ama goguslerimde bir farklılık yok gibi bakalim
Aaa bugün belli oldu o zamannn ee sonuççAşılama oldum bugün reglin 1.gunu nasip
Bende merak ediyorum da akintisiz da yumurtlama oluyo mu acaba diye ben gerci hala pik goremedim akintim artti bi kac gundur ama uzayan bi akinti degil seninki oyle miydi canim bide akinti ne zamanlar artar bilgin var mi yumurtlama oncesi adet oncesi gibi. Insallah tutar canim 3 gun onceki tek iliskiden tutan bile varEvet canım dün öğlen ilk piki görmüştüm aynı koyulukta, akşam keskin ağrı ile birlikte yumurtlama akıntısı geldi fazla miktarda. Ama bugün öğlen ve akşam hala pik. İnşallah çatlama olmuştur çünkü bugünü değerlendiremicem en son dün değerlendirebildim
Tamam canımAt buraya da bakalım canim
Varmi kizlar ya ben görmedim gibi yada iyic3 atrese girdin adet 2 gun son yanj bugunu saymıyorum agrilarim var midem bulaniyor fena ve aclik hissediyorumAt buraya da bakalım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?