Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gerçekten öyle ama allahtan umudumu kesmedim de kendimden kestim galiba çıkacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım da mutluluktan ağlarım sabah
Insallah mutluluktan aglariz..
Kızlara hamilelik haberini eski antakya ya bir mekana gidip vermistik.. havalara uçmuslardi.. kucuk kizim arabaya varana kadar annem hamile annem hamile diye oynaya zıplaya varmisti.. dün bana diyor ki anne yine eski antakya ya gidelim sen bana kardeş geleceğini soyle ...
Ahh oyle cok istedim ki bunu benim isteğim kalp acim hersey bir yana kızımın bu isteği için ayrı agladi icim..
Insallah be mutluluktan ağlarız insallah

Merak etmeyin umut inanç bir şekilde bağlıyor iste bakalim sonuc olumlu olursa tekrar baştan başlayacağım değilse tokezleyip kalacağım sonra tekrar kalkacağım her insan gibi

Aaa siz antakyada misiniz bende antakyadayim
Kıyamam kuzuma ama şükredin 2 kızınız var ben hiç olmayacak diye düşünüyorum artık

Merak etmeyin umut inanç bir şekilde bağlıyor iste bakalim sonuc olumlu olursa tekrar baştan başlayacağım değilse tokezleyip kalacağım sonra tekrar kalkacağım her insan gibi
Benim eşim askeri personel burda. Görevleri oluyor bi orda bi burda yani
Bu aşılamamda tutmazsa önümüzdeki ay göreve gidecek yine
Ben deneyememekten, beklemekten de çok yoruldum keşke arka arkaya deneme fırsatım olsa

Ya oyle mi
Surec te uzuyor böylece ah insallah insallah bu ay tutmuştur..
Yorulmak yok vaktini bekliyor insallah ..
Stres cok etkiliyor diyorlar da insan nasil stres yapmasın ki bu kadar bekler ve isterken

Yaa cidden mi hemseriyiz
Evet şükürler olsun, Allahim isteyen herkese nasip etsin ve tabi ki size de

Ya oyle mi
Surec te uzuyor böylece ah insallah insallah bu ay tutmuştur..
Yorulmak yok vaktini bekliyor insallah ..
Stres cok etkiliyor diyorlar da insan nasil stres yapmasın ki bu kadar bekler ve isterken
Buralı değilim ama iş gereği neredeysek oralı oluyoruz
Evet süreç uzuyor ne zaman ne olacağı da belli olmuyor bi ise el atsak uzuyor surekli
Bu aşılamayida normalde eylülün başında olacaktım tam başlayacaktım eşim yine göreve gitti. Yine dedim üzülme fırsata çevir bir sürü şey kullandım 3 ayda faydası olsun diye

Tabi ki öyle yaşadığın yere ait oluyorsun bir zaman sonra..
Hayirlisi olsun daha cok bekletmesin insallah

Sizin bahsettiğiniz gebelik belirtileri sizde ne zaman başladı
Kabızlık be göğüs ağrısı bel ağrısı
Bir pnceko hamieliligim de ki xok yakin oldugu için iyi hatırlıyorum...
Bir hafta oncesinde baslamisti reglin.. goguslerim şişti ve üzerine yatarken agri oluyordu bel agrim vardi ve resmen sindirimim bozuldu dusum olana kadar da sindirim hic düzelmedi.. bence net bir belirti gibi
Suan da da bir haftadır asiri bir siskinlik yaşıyorum ama goguslerimde bir farklılık yok gibi bakalim

Adet tarihiniz ne zaman günleri nasıl değerlendirdiniz

Bende merak ediyorum da akintisiz da yumurtlama oluyo mu acaba diye ben gerci hala pik goremedim akintim artti bi kac gundur ama uzayan bi akinti degil seninki oyle miydi canim bide akinti ne zamanlar artar bilgin var mi yumurtlama oncesi adet oncesi gibi. Insallah tutar canim 3 gun onceki tek iliskiden tutan bile var

At buraya da bakalım canim
Varmi kizlar ya ben görmedim gibi yada iyic3 atrese girdin adet 2 gun son yanj bugunu saymıyorum agrilarim var midem bulaniyor fena ve aclik hissediyorum

Eklentiler

• IMG_20211221_232302.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20211221_232355.jpg
    195,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20211221_232354.jpg
    218,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20211221_232351.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20211221_232349.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211221_232345.jpg
    223,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20211221_232317.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20211221_232312.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20211221_232305.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20211221_232300.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20211221_232248.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20211221_232233.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…