İnşallah vardır o zaman canımKullandım canımda 6.gün silik cıktı sonra kayboldu benden iğne etkisi çabuk geçiyor
İnşallah bir an önce nasip olsun hepimizeİnşallah vardır o zaman canım
Evet canım dün öğlen ilk piki görmüştüm aynı koyulukta, akşam keskin ağrı ile birlikte yumurtlama akıntısı geldi fazla miktarda. Ama bugün öğlen ve akşam hala pik. İnşallah çatlama olmuştur çünkü bugünü değerlendiremicem en son dün değerlendirebildimYumurtlama akintisi oldu mu canim
KatılıyorumKızlar burayı takip ede ede benimde kasıklarımda batmalar başladı... Ki benim gebe kalma ihtimalim 0, şuan korunuyoruz ve doğum kontrol hapı kullanıyoruz. Yani burada belirti aradıkça daha çok zorluyorsunuz kendinizi
Ben bile annam gebelik testi yapsam mı dedim
Kuruldu kuruldu çoktanKızlar tam günümde adet oldum
Yeni bat mı vereyim yoksa ocak grubu mu kurulacak ya da kuruldu mu?
Hemen koşayımKuruldu kuruldu çoktan
Aynen 25i benim de. Göğüslerim tam regl öncesi gibi ağrımaya başladı artık umudum yok, regl gelir yakındır. İnşallah sen gönlündekini bulursunSizinde 25 bat tı degil mi ? Bende cok sinir oldum sizin daha çok belli oluyordu ama çizgi. Yarın akşam kan vermeyi dusunuyorum
Hepimiz gönlümüzdekini bulalım ya gerçekten benimde umudum yok geç döllenme de diyemiyorum aşılama günü belli. Benimde hafif hassasiyet var o da dokununca ara ara da kasiklarim çok sızlıyor bende adet olucam sanırımAynen 25i benim de. Göğüslerim tam regl öncesi gibi ağrımaya başladı artık umudum yok, regl gelir yakındır. İnşallah sen gönlündekini bulursun
Evet bu ruya beni tekrar ayağa kaldırıp umuda bağladı, ya kavusmam için bir ışık ya da vedaydi bilmiyorumYa gerçekten mi ne kadar anlamlı bir rüya görmüşsünüz belki bu ay nasip olur Allahtan ümit kesilmez ki@papatyamveben de bu tarz ruya görmüştü. Ben nedense hicbisey göremiyorum o kadar düşünmeme rağmen
Kan da net belli olur insallah kacta vereceksinKullandım canımda 6.gün silik cıktı sonra kayboldu benden iğne etkisi çabuk geçiyor
Bende en büyük belirti gogus agrisiydi üzenlerin uyuyamiyordum.. suan da bu belirtiyi arıyorum bende yok.. inşallah vardır sizin bu en net belirtilerdendirAynen 25i benim de. Göğüslerim tam regl öncesi gibi ağrımaya başladı artık umudum yok, regl gelir yakındır. İnşallah sen gönlündekini bulursun
Çok çok üzgünüm gerçekten inşallah rüyalarınız gerçeğe dönüşür sağ salim de kucağınıza almak nasip olurEvet bu ruya beni tekrar ayağa kaldırıp umuda bağladı, ya kavusmam için bir ışık ya da vedaydi bilmiyorum
Ben 2. Cocugumu hamileymiş.ama bilmiyordum ruyamda gördüğümde kizim doğuyor ve nasil bakışıyoruz ask yaşıyorum ruyam da uyandığımda kizim.var olmasına rağmen çok ağlamıştım ruya oldugu için meğerse hamileymişim ve plansız korunurken gelmişti ..
dusuk yaptığım bebegi de ruyam da gördüm daha testten önce iki kere hemde çok ilginçtir ki gerçek cikti.. inşallah bu ruysm da gerçek cikar.. Allahim bebek yolunu gözleyen herkesi cok bekletmesin insallah kalp ağrısı gercekten
Akşam vermeyi düşünüyorum eşim işten gelince yarın sabahta son testim var onu yaparım. Asilamanin 12. Günü oluyorKan da net belli olur insallah kacta vereceksin
Amin inşallahÇok çok üzgünüm gerçekten inşallah rüyalarınız gerçeğe dönüşür sağ salim de kucağınıza almak nasip olurben sadece bir kere öyle bir rüya gördüm kızım oluyordu dogum yapıyordum çok etkilenmistim bir daha da hiç görmedim gerçeğe de dönüşmedi. Allah kalbimizdeki bir an önce nasip etsin inşallah
Yaz mutlaka yazar yazmaz, sabah uyandığımda ilk is buraya bakıyorum artık guzel haberlere ihtiyacımız varAkşam vermeyi düşünüyorum eşim işten gelince yarın sabahta son testim var onu yaparım. Asilamanin 12. Günü oluyor
Kavuşacaksınız inşallah ne yapabileceğimi bilmiyorum üzmekte istemem hiç inşallah kavuşacaksınız gördüğünüz ruyayada bu ay inşallahAmin inşallah
Iki kizim var dusuk yaptığım bebeğimin cinsiyetini öğrenecektir o hafta , iste düşünce oyle ogrendim..
Oğlum olacakti..
Ama inanıyorum bekliyor bana kavusmayi..
Sizde kavuşacaksınız bir kere içinize dustu ya kavuşan kadar cabalayacaksiniz insallah
Evet gerçekten öyle ama allahtan umudumu kesmedim de kendimden kestim galiba çıkacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım da mutluluktan ağlarım sabahYaz mutlaka yazar yazmaz, sabah uyandığımda ilk is buraya bakıyorum artık guzel haberlere ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?