Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama akintisi oldu mu canim
Evet canım dün öğlen ilk piki görmüştüm aynı koyulukta, akşam keskin ağrı ile birlikte yumurtlama akıntısı geldi fazla miktarda. Ama bugün öğlen ve akşam hala pik. İnşallah çatlama olmuştur çünkü bugünü değerlendiremicem en son dün değerlendirebildim

Katılıyorum regl olunca 1 hafta ara verdim okumaya, cok rahatladım:) sürekli belirti aramaktan ben de cok yorulmuşum. 2 aydır bebek düşünüyoruz ve 2 aydır reglime yakin tarihlerde normalde olmayan kasik ağrıları çekiyorum, sürekli belirti buluyorum. Cocuk isteyince beyin de ona uygun isaretler gönderiyor bedene

Sizinde 25 bat tı degil mi ? Bende cok sinir oldum sizin daha çok belli oluyordu ama çizgi. Yarın akşam kan vermeyi dusunuyorum
Aynen 25i benim de. Göğüslerim tam regl öncesi gibi ağrımaya başladı artık umudum yok, regl gelir yakındır. İnşallah sen gönlündekini bulursun

Aynen 25i benim de. Göğüslerim tam regl öncesi gibi ağrımaya başladı artık umudum yok, regl gelir yakındır. İnşallah sen gönlündekini bulursun
Hepimiz gönlümüzdekini bulalım ya gerçekten benimde umudum yok geç döllenme de diyemiyorum aşılama günü belli. Benimde hafif hassasiyet var o da dokununca ara ara da kasiklarim çok sızlıyor bende adet olucam sanırım

Evet bu ruya beni tekrar ayağa kaldırıp umuda bağladı, ya kavusmam için bir ışık ya da vedaydi bilmiyorum
Ben 2. Cocugumu hamileymiş.ama bilmiyordum ruyamda gördüğümde kizim doğuyor ve nasil bakışıyoruz ask yaşıyorum ruyam da uyandığımda kizim.var olmasına rağmen çok ağlamıştım ruya oldugu için meğerse hamileymişim ve plansız korunurken gelmişti ..
dusuk yaptığım bebegi de ruyam da gördüm daha testten önce iki kere hemde çok ilginçtir ki gerçek cikti.. inşallah bu ruysm da gerçek cikar.. Allahim bebek yolunu gözleyen herkesi cok bekletmesin insallah kalp ağrısı gercekten

Bende en büyük belirti gogus agrisiydi üzenlerin uyuyamiyordum.. suan da bu belirtiyi arıyorum bende yok.. inşallah vardır sizin bu en net belirtilerdendir

Çok çok üzgünüm gerçekten inşallah rüyalarınız gerçeğe dönüşür sağ salim de kucağınıza almak nasip olur ben sadece bir kere öyle bir rüya gördüm kızım oluyordu dogum yapıyordum çok etkilenmistim bir daha da hiç görmedim gerçeğe de dönüşmedi. Allah kalbimizdeki bir an önce nasip etsin inşallah

Hamilelik ilk hafta belirtileri

Kabizlik
Gogus hassasiyeti
Idrara sik cikma
Agizda değişik tat
Halsizlik, yorgunluk uyku istegi
Şişkinlik
Kokulara karşı duyarlılık
Bas ağrısı
Sirt agrisi

En genel ilk hafta belirtileri bunlar kizlar
Hepsi de olabilir sadece bazıları da olabilir..
Hisseder insan ya az cok

Amin inşallah
Iki kizim var dusuk yaptığım bebeğimin cinsiyetini öğrenecektir o hafta , iste düşünce oyle ogrendim..
Oğlum olacakti..
Ama inanıyorum bekliyor bana kavusmayi..
Sizde kavuşacaksınız bir kere içinize dustu ya kavuşan kadar cabalayacaksiniz insallah

Kavuşacaksınız inşallah ne yapabileceğimi bilmiyorum üzmekte istemem hiç inşallah kavuşacaksınız gördüğünüz ruyayada bu ay inşallah hep tuttuğu gibi bu sefer de rüyanız tutsun Cook Cook isterim

Yaz mutlaka yazar yazmaz, sabah uyandığımda ilk is buraya bakıyorum artık guzel haberlere ihtiyacımız var
Evet gerçekten öyle ama allahtan umudumu kesmedim de kendimden kestim galiba çıkacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım da mutluluktan ağlarım sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…