• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar az önce başıma ne geldi 🤣 gece 12 de çatlatma iğnesi vurunacsğım diye 5 dk kala iğneyi hazırlayayım dedim. You tube da iğnede olan hava boşluğunu alın diyordu onu yapayım dedim nazik bastım ucundan damla çıkmadı biraz daha basınca Bi 5 damla kadar çıktı. Dedim hepsini boşalttım er halde panikledim. Saat geldi iğne olmadan nasıl olacak bu saatte nerden bulucam aklımdan Bi ton soru geçti. Eşim baktı dedi çok var içinde panikleme falan dedi sonra heyecandan iğne derime girmedi. Derin nefes aldım yeniden denedim Vurundum şimdi ama dediğim 5 6 damla eksik sıkıntı olmaz her halde @Sasa234 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Dilos6342 Dilos6342 SevimliKedii SevimliKedii
İnan hiç bilemiyorum canım, kullanmadım hiç ama aşılamayı yeri gelince catlatma iğnesiz bile yapdiklarina göre 5 6 damlanın cokda sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası.

Ayy kızlar az önce başıma ne geldi 🤣 gece 12 de çatlatma iğnesi vurunacsğım diye 5 dk kala iğneyi hazırlayayım dedim. You tube da iğnede olan hava boşluğunu alın diyordu onu yapayım dedim nazik bastım ucundan damla çıkmadı biraz daha basınca Bi 5 damla kadar çıktı. Dedim hepsini boşalttım er halde panikledim. Saat geldi iğne olmadan nasıl olacak bu saatte nerden bulucam aklımdan Bi ton soru geçti. Eşim baktı dedi çok var içinde panikleme falan dedi sonra heyecandan iğne derime girmedi. Derin nefes aldım yeniden denedim Vurundum şimdi ama dediğim 5 6 damla eksik sıkıntı olmaz her halde @Sasa234 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Dilos6342 Dilos6342 SevimliKedii SevimliKedii
Bi sorun olmaz merak etmeyin.👍gerci bana sormadiniz da olsun. 🤭 bende yasamistim ayni seyi, o yuzden yazdim.

İnan hiç bilemiyorum canım, kullanmadım hiç ama aşılamayı yeri gelince catlatma iğnesiz bile yapdiklarina göre 5 6 damlanın cokda sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası.
Bencede bişey olmaz yaa. Ama iyi korktum biran şırındayı hep sıktım sandım panikte içini bile göremedim. Anlık kalp durması ahahssh

Cevabın için teşekkür ederim canım Etiketlediğim arkadaşları sürekli konuştuğun için etiketledim bir birimizi takip ediyoruz diye tabiki herkese soruyorum.
Rica ederim. 🙂 tabiki Arkadaslarinizi etiketleyeceksiniz.Saka yaptim 🤗 insaallah buay ++ gormek nasip olur .Selam ve dua ile...🤲

Kızlar !! Bata 2 gün kaldi sabah yeniden test yapacağım ama tem tarafli bazen iki tarafli şiddetli kasık ağrılarım oluyor göğüs hassasiyetim azaldi sivilcelerim cikiyor fazla fazla pms mi gebelik mi anlayamıyorum ya bu kadarı ağrı normal mi sizce

Yok canım okadarciktan bişey olmaz 😅heyecandan oluyor hep bunlar, hadi insallah çok güzel geçer aşılaman🥰♥️🤲

Bende kendiliğinden çatlaması bekledim hatta kist olabilir demişti doktorum progestron takibi yaptık yumurtaymış çatlamış. Senin ne zaman bat? Ya ben anlamadım 5 gün öncede çok ağrılı bir kabızlık geçirdim ilaç falan da kullanamadım doğal yollarla kayısı erik falan atlattım şükür de şimdi bide gaz çok var. Üşüttüm diye düşünüyorum onu da.
Benim onceki hamileligimde oldu bahsettiğiniz akinti.. Ve kabızlık
Suanda da kabizim bende üşümeye yoruyorum kendimi heveslendjrmemek için ama aslında vücut belirtiler veriyor değişiyor yavastan

Back