Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee Sen miydin o yarın olursam benim de 24 saat olur neden iyiki dedi
Ben çarşamba akşamı degerlendirmistim çünkü bana cumartesi veya pazartesi olur aşılama demişti. Perşembe günü gittim kontrole yarın yapalım aşılamayi yumurtan gelişmiş keşke dün ilişki olsaydı dedi, bende oldu zaten dedim çok iyi o zaman dedi
Niye öyle dedi bilmiyorum benim doktor genel de öncesinden ilişki olmasını istiyor normal hap kullandığımda da öyle dedi catlatma ignesini attığın gün ilişki olsun ertesi gün bir daha olsun sonra serbest demisti

Selam kizlar, Ben bu ay ovu testi yapmayacaktim ama dayanamadim yine dun ve bugun boyle ama gecen ayda daha koyulasmadan catlamisti . Uzun zamandir pik goremiyorum nedendir acaba
C çizgisi t den koyu büyük ihtimal çatlamak üzere , belki yumurta tembelliği vardır doktor ne diyor

Kizlae bisi sorucam size Ben letu kullandım 5 gun yumurta geliştirme ilacı bugün de o biteli 4 gun oldu normalde doktorum 3 gün sonrası gel dedi ama bugün pazar oldu için gidemedim yarın sabah kontrole gidicem catlatma ignesi vuracak iyi buyuduyse azonce duştan çıkarken Bi akıntı geldi yoğun böyle nası diyim kaygan aynı ultrasyon jeli gibi Bi akıntı şeffaf acaba yumurtluyormuyum degerlendirim mi bu geceyi

Hayırlı sonuçlandı inşallah canım

Yumurtalama habercisi canim bence degerlendir

Canım bende letu kullandım bu ay ilk kez 5 gün kullandım reglin 12. Günü gittim kontrole 24 mm olmuştu yumurtam. Kontrole gitmeden öncesinde değerlendirmiştim bende. Tarif ettiğin akıntı yumurtlama akıntısına benziyor değerlendir kaçırma derim. Her ihtimale karşı. Zaten uarın çatlatma vurursa büyük ihtimalle 36 saat sonrasına ilişki önerecek doktor. (Daha önce iki kez çatlatma oldum hep 36 saat sonrasına ilişki önermişti). Yani değerlendir bişey kaybetmezsin

Bu zamana kadar oyle bisey demedi ama en son gecen ay gittigimde bi skinti yoktu. Bilemedim. Agustosta dis gebelik yasadim ondan beri bi degisti hersey.
Himm o yüzden olabilir tabi. Ama şuan çatlamak üzere olduğunda böyle çıkıyor C T çizgisinden koyu cunku

Bu seferde perhiz yok canım acaba gonal f yumurtanın kendisinin çatlamasına engel oluyor mudur oluyorsa sıkıntı yok
Onu hiç kullanmadım o yüzden pek bilmiyorum ama femera kullandımda kendi çatlamıştı süreyi uzun tutmuş doktor hissedersin aslında o ağrıyı gerçi bünyeye göre değişiyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…