- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Hım anladım hayırlısı olsun inşallahSulu ultrosan çektirdim öncesi 7 gün ve sonrası 7 gün olmak şartıyla ilişki yasak mikrop kapmasın dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hım anladım hayırlısı olsun inşallahSulu ultrosan çektirdim öncesi 7 gün ve sonrası 7 gün olmak şartıyla ilişki yasak mikrop kapmasın dediler
Evet cnm dert ortak olunca buluyoruz birbirmizi burda bikac tane daha var çikolata kisti olan arkadaş valla sizden güzel haber alsam kendim kadar sevincem bı umudum olcak İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Rabbim isteyen herkese uğraştırmadan versinTamamdır canım önceden de konuşmuştuk dimi zaten etiketlerim mutlaka. Bugün 7. Günüm 3 gün sonraya netleşmeye başlar sanırım iğne etkisi erken geciyor bende
Amin canım keşke uğraşan herkes bir an önce güzel sonuçlar alsa![]()
Bencede bı doktora git gelişen yumurtan varmı bı sor öğren cnm İnşallah vardır bence senin yumurtlaman bu aralar çünkü adet döngün uzunAnladım canım teşekkür ederim cevabın için.. Dün kasık ağrım olmuştu ya hatta erken gebelik belirtisi olabilir mi diye umutlanmıstım, acaba diyorum dünki kasık ağrısı ovulasyon belirtisi miydi ya da kist mi var , yarın doktora gidicem soru işaretlerini silmek için. Hepimiz için hayırlısı olsun![]()
Yaa aslında hepimiz aynıyızAh canımm çok düşünmemeye çalış dicemde bnde sabahı düşünüyorum
Hayir cnm değil merak etme hiç kasma kendini ztn kısa suruyo. En doğru sonuç alttan bakılınca anlasiliyoBu arada overler için kesin vajinal usg ile mi bakıyorlar hiç girmedim debiraz cekiniyorum. Çok sıkıntılı bir şey değil demi kızlar
Bide gün yaklaşıyor ya ondan oyke oluyir insanYaa aslında hepimiz aynıyızbekledikçe sabır süresi azalıyor sanki
Evet ya ne beter kist . Büyüyecek diye de korkuyorum daha da engel olur diye. Bu devirde bisey yapmakta zor artık anca bi kere denersin tüp bebek o da zorla eğer birikimin yoksa. Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten yediğimiz içtiğimiz şeylerden de çok etkiliyor sebepsiz kalamayanda cok artıkEvet cnm dert ortak olunca buluyoruz birbirmizi burda bikac tane daha var çikolata kisti olan valla sizden güzel haber alsam kendim kadar sevincem bı umudum olcak İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Rabbim isteyen herkese uğraştırmadan versin![]()
O ayrı, ilk zamanlarda bu kadar adet günü Takip etmezdim bir de o varBide gün yaklaşıyor ya ondan oyke oluyir insanhayırlısı ile kavusalim insallah ya bebeklerimize
![]()
Allah bütün uğraşanların yüzünü güldürsün inşallah beklemek zor..Kendinizi dinlemeyin diyorlar genelde. Bakarsın sebebi vardır sabır sadece
Aynen canim , aminO ayrı, ilk zamanlarda bu kadar adet günü Takip etmezdim bir de o varamin canım amiinnn isteyen herkes icin
Bu attığın test pik değil canım.bak bu 14 yazan pik olan testim 15 de silinme oldu 16 da bayağı silinmisdi artık.t c ye göre.ya tamamen aynı yada t daha koyu olmalı.senin bu attığında c daha koyu.diger testlerinde böyleyse yumurtlaman o dönemde olmamış zaten.progesterondan da belli olmadığı.elinde var ise test bugün bir daha yapsaydin keşke lh testi.belkide dündü dediğin gibi.ben pek kasık ağrısı falan anlamazdım yani o şekilde ama anlayan çok var.sen bugünde değerlendir ne olur ne olmazPik dediğim neredeyse 3 gün devam etti en son 17.gün (13 aralıkta) resimdeki gibiydi. Sonra yavaşca silindi 15 aralıkta tamamen silikti, 16 aralıkta yani dün sağ kasığımda batmalar oldu 3-4 saat süren, şimdi bir umut diyorum ki dünki kasık ağrısı ovulasyon muydu,, öyleyse bugün progesteron düşük olması normal çünkü15 aralığı değerlendirdik bu arada en son, kasık ağrısından bi önceki gün
Bu işler çok karmaşıkmış:) yarın kadın doğum doktoruna gideceğim usg için, kist falan mı var diye endiselendim
Merhaba tek çareyi cevap yazmakla buldum cevaplarsanız sevinirim ilk çoçuguma yoğun bir kanamanın sonunda hamile kaldım kadın doğuma gittiğimde kistilerimşn olduğunu asla hamile kalamıcağımı korunmayı bırakmamı söylemişti bende Dr bin dediği gibi korunmayı bırakıp 2018 Aralık ayında tedaviye başladım Aralık ayının sonunda dra gittiğimde beni eğitim ve araştırma bi hastanesine gitmem için yönlendirdi aradan 10 gün geçtikten sonra adet gecikmesi ve belirti yaşayınca bende test yaptım aklımda dahi yoktu ama gebeydim bir hfta sonra kontrole gittiğimde bana düşük yaptığımı söyledi oysaki bebek tutunmuş ve benden şarıl şarıl kan akıyordu çok afedersiniz ama adetim asla ağrılı değildir acayip ağrı çekiyordum bir süre sonra başka dra gittiğimde gebeliğin devam ettiğini öğrendim doğumumdan sonra spiral taktırdım yaklaşık 6 ay önce sprialimi çıkarttıktan sonra tahin kalınlaşmam polikistik kistim ve başka bir tane daha kistim olduğunu öğrendim bir ay boyunca tedavi gördüm tedavi bittşkten sonra dra gitme şansım hiç olmadı her ay gebe kalacakmış gibi belirtiler yaşıyorum her ay göğüslerim şiş aşermeler baş donmeleri yaşıyorum ama daha günüm gelmeden regl oluyorum sorum şu biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama ilk gebeliğimde ki belirtilerimi anlatmak İÇİN geçen ay adetim beklediğim tarihden 3 gün önce geldi 4 gün sürdü 2 gün çok yoğun 3 gün lekelenme şeklinde yoğun olduğu dönemde pıhtı vardı ama ilk gebeliğimde de vardı pıhtı ! Normalde regl 7 ilaçla 10 gün arasında sürer bu arada adetim birtikten sonra eşimle 2 haftada 6 defaya yakın birlikte olduk ( çok afedersiniz ) reflim bittikten 3 gün sonra göğüslerimde bir ağrı başladı yaklaşık 3 haftadır devam ediyor planlanan regl tarihime bir buçuk hafta var bu arada dün test aldım bir erken gebelik birde normal ikisinde de saatlerce beklememe rağmen silik çizgi dahi çıkmadı çok üzgünüm çok stres yapıyorum ve işin ilginç tarafı göğüslerim hassas ve ara sıra kasıklarımda batma hareketlenme hissediyorum ilk gebeliğimde de aylarca böyle hissetmiştim ama testler negatif gidip boş yere kendimi ümitlendirmek istemiyorum eşim biraz suçu bana buluyor kistlerim olduğu İÇİN lütfen yardımcı olun soğan kürü deneyim dedim çok hassas bir bünyeye sahibim zaten herşeyi yiyen bir insan değilim bir yudum alıp saatlerce istirfa ettim lütfen yardım edinKıyamam ya bilinçaltına işlemiş ama moralini yüksek tut inşallah güzelce büyür bugün kontrolün vardı sanırım senin dimi gittin mi ne dedi
Benim bu ay enteresan hic psikolojik belirti bile yokPsikolojik belirtiler yaşıyorum ama başım dönüyor ay imdat![]()
Vajinal bakılınca daha doğru ve daha net görüyor doktorlar.istemezsen karından da bakar ama kesin net bilgi vajinal daha kolay.sikintili falan da değil.ilk dersen daha dikkatli davranır doktorda zaten.Bu arada overler için kesin vajinal usg ile mi bakıyorlar hiç girmedim debiraz cekiniyorum. Çok sıkıntılı bir şey değil demi kızlar
Valla ikizim olsun hep hayalim nasipAllah bütün uğraşanların yüzünü güldürsün inşallah beklemek zor..
Birde ikiz oluyor muymuş ne korkarim![]()
Bende Bayadır yaşamıyordum aşılamaya çok umut baglamistim belki ondandirBenim bu ay enteresan hic psikolojik belirti bile yok![]()
Bende cok isterim de canım yalnızım eşim askeri personel göreve gidip duruyor ailem uzakta. Yanlarına gitmeye kalksam gidemem yani o yuzdenValla ikizim olsun hep hayalim nasip![]()
Aynen ben de netleşsin istiyorum o yüzden gidicem:) testleri dün ve bugün de yaptım tamamen silik TBu attığın test pik değil canım.bak bu 14 yazan pik olan testim 15 de silinme oldu 16 da bayağı silinmisdi artık.t c ye göre.ya tamamen aynı yada t daha koyu olmalı.senin bu attığında c daha koyu.diger testlerinde böyleyse yumurtlaman o dönemde olmamış zaten.progesterondan da belli olmadığı.elinde var ise test bugün bir daha yapsaydin keşke lh testi.belkide dündü dediğin gibi.ben pek kasık ağrısı falan anlamazdım yani o şekilde ama anlayan çok var.sen bugünde değerlendir ne olur ne olmazdoktora da gideceksen sor mutlaka çatlama olunca sıvı goruyolarmis ultrasonda.onu görmezse yumurta boyutunu görür zaten emin olmuş olursun.
Cokt değişik psikolojideyiz bunu bizim gibi yaşamayan kimse anlayamaz vallahi bende umudumu mu kestim acaba diye düşünüyorumBende Bayadır yaşamıyordum aşılamaya çok umut baglamistim belki ondandir
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallahAynen ben de netleşsin istiyorum o yüzden gidicem:) testleri dün ve bugün de yaptım tamamen silik T