- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Yumurtlama üstünden 11 gün geçtikten sonra kan verdiysen neyse o çıkarKizlar kan tahlili negatif olup ta pozitife doneb var mi ya ... <0.100 cikti pazartesi ama gec yumurtlama oldum ben 11 i adet gunumdu hala daha adet olmadimm.. acaba olma ihtimali var mi ya
Ne bileyim ya herşey olabilir. Yarın haber ederim siziKız olur mu öyle tövbe deolmaz zaten o kadar ilaç kullanıyoruz yarın güzel haber alacaksın bak göörr
Ben 4 undecyumurtladim 3 gun surdu 3 gun sonra s8liklesti ovulasyon testi. Eger catlamadan itibaren sayarsam 6. Gun test yapmis oluyorum canimYumurtlama üstünden 11 gün geçtikten sonra kan verdiysen neyse o çıkar
Olumlu düşün canımm olacak inşallah haberini bekliyorum❤Ne bileyim ya herşey olabilir. Yarın haber ederim sizi
Canım çatlamadan sonra 9da çıkar en erkenBen 4 undecyumurtladim 3 gun surdu 3 gun sonra s8liklesti ovulasyon testi. Eger catlamadan itibaren sayarsam 6. Gun test yapmis oluyorum canim
Kaset test yapmadım ben direk kan testi yaptırdım gecikme oldu diye ilk defa bu kadar gecikme yaşadım tam gününde gelirdi sizce yapmalımıyım kaset testKaset test falan yaptın mı sen?
Oooo çok erken yapmışsın canım. Çatlama gününden itibaren sayacaksınBen 4 undecyumurtladim 3 gun surdu 3 gun sonra s8liklesti ovulasyon testi. Eger catlamadan itibaren sayarsam 6. Gun test yapmis oluyorum canim
Neyse ki demiyor ama içten içe görümcemle konuşuyorlar bu konuyu ben anlıyorum ama anlazlıktan geliyorum anladımı anlarlarsa bana da sorarlar sonra süreklikızlar selam sizin de kayın valideniz çocuk yapmıyorsunuz diye tavırlı davranıyor mubiz yapmıyor değiliz nasip olmuyor demiyoruz. sorduklarında olur daha düşünmüyoruz acelemiz yok falan diyip geçiştiriyoruz
Ay cok sagol canim bilmiyordum bunu yarin kaset test yapsam cikarmi acabaOooo çok erken yapmışsın canım. Çatlama gününden itibaren sayacaksın
Bence yapın bende bişey yok eminim, birde kan testini yine tekrarlayın benceKaset test yapmadım ben direk kan testi yaptırdım gecikme oldu diye ilk defa bu kadar gecikme yaşadım tam gününde gelirdi sizce yapmalımıyım kaset test
Mesafe koy yardım isteme mesela program yap gerekirse iş uydur safları sıklaştırma yani fazla muhabbet tez ayrılık getirir çünkü :) Ne kadar az o kadar iyi.Ara sor ama yüzünü eskiticek kadar görüşme benim tavsiyem bu olur haddim olmayarak :)Ne yapmam gerek
Ben de aynı durumdayım herşey olumsuz görünüyor ihtimallere tutunuyorum benim durumum biraz karışık son 2aydır o yüzden aynı şeyleri yaşayanlara denk gelirmişim bilmiyorum 5yıllık evliyim ilk defa bat günüm geçtiKizlar kan tahlili negatif olup ta pozitife doneb var mi ya ... <0.100 cikti pazartesi ama gec yumurtlama oldum ben 11 i adet gunumdu hala daha adet olmadimm.. acaba olma ihtimali var mi ya
Yaşında varsa 1 yıl demekle iyi yapmışsın 1 yıldan önce tedavi uygulamıyorlarEvet canim sehir hastanesinde her bolum için ayri bina var. Randevu sistemindede görürsun.her doktorun hastasi ayri yani.
O belli olmaz bende pco yok ama klomen kullandım 5 gün sabah akşam 5 yumurta oluştu aşılama iptal oldu kendim doğal yolla deniyorumCanım pkolularda çok yumurta gelisiyo zaten yarın sen gitsen 4 tane yumurtan olmaz ama 1 veya 2 tane olur güzel boyutta olur
Evet fotoğraftan bile hafifçe gözüküyor silik olmasi normalGozukuyormu sizce cok silik
Estağfurullah tecrübelerden yararlanmak lazım tabikiMesafe koy yardım isteme mesela program yap gerekirse iş uydur safları sıklaştırma yani fazla muhabbet tez ayrılık getirir çünkü :) Ne kadar az o kadar iyi.Ara sor ama yüzünü eskiticek kadar görüşme benim tavsiyem bu olur haddim olmayarak :)
31 yaşındayım. Var yani yaşım.Yaşında varsa 1 yıl demekle iyi yapmışsın 1 yıldan önce tedavi uygulamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?