Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse ki demiyor ama içten içe görümcemle konuşuyorlar bu konuyu ben anlıyorum ama anlazlıktan geliyorum anladımı anlarlarsa bana da sorarlar sonra sürekli görümcem bize soruyo ben de yeni ev aldık biraz borç ödeyelim sonra bakarız diyom

Kaset test yapmadım ben direk kan testi yaptırdım gecikme oldu diye ilk defa bu kadar gecikme yaşadım tam gününde gelirdi sizce yapmalımıyım kaset test
Bence yapın bende bişey yok eminim, birde kan testini yine tekrarlayın bence

Mesafe koy yardım isteme mesela program yap gerekirse iş uydur safları sıklaştırma yani fazla muhabbet tez ayrılık getirir çünkü :) Ne kadar az o kadar iyi.Ara sor ama yüzünü eskiticek kadar görüşme benim tavsiyem bu olur haddim olmayarak :)

Kizlar kan tahlili negatif olup ta pozitife doneb var mi ya ... <0.100 cikti pazartesi ama gec yumurtlama oldum ben 11 i adet gunumdu hala daha adet olmadimm.. acaba olma ihtimali var mi ya
Ben de aynı durumdayım herşey olumsuz görünüyor ihtimallere tutunuyorum benim durumum biraz karışık son 2aydır o yüzden aynı şeyleri yaşayanlara denk gelirmişim bilmiyorum 5yıllık evliyim ilk defa bat günüm geçti

Kızlar kızlar ÇOK ÖNEMLİ!!!!
Belki siz biliyosunuzdur ama ben yeni öğrendim. Erkeklerde folik asit düşüklüğü spermde dna yapisini bozuyomus ve bebekte genetik problemlere yol açıyormuş. Benim esimin düşük olduğunu yeni farkettik o da baslayacak hapa. Bazen hamile degiliz diye üzülüyoruz ama her seyde bi hayır var cidden. Sperm sayısını da etkiliyomus üstelik.

Selam kızlar amh düşük olan varsa eğer kıbrıstan bi tüp bebek hemşiresi ile konuştum multivitaminler genelde para tuzağı yumurta rezervine en iyi gelen şey biesteron gonamax ve omega q10 tavsiye ederim dedi sizlerle paylaşım dedim özellikle biesteron kullanmanızı öneririm dedi kürler ile bedeni sakin sakin yormayın diyede tembih etti

Estağfurullah tecrübelerden yararlanmak lazım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…