Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 15 aralıktı, yumurtlama günümü net biliyorum ama olmadı doktor randevumu iptal etmek zorunda kaldım
htcnm adetiniz geldi mi peki benim hala yok arada batmalar var sanki gelecek gibi doktor 1 hafta bekleyin dedi umutlanmalımıyım bilmiyorum

Ama tek dedin diye hatırlıyorum canım doktor biraz risk almış galiba ya. Birden o kadar doz o zaman fazla gelmez mi
Yok canım bir kaç dedim. Bence de risk aldı bana da öyle geliyor. Çok olursa iptal etmek zorunda kalıcaz. Öyle olmasını istemiyorum yapılsın aşılama

Yok canım bir kaç dedim. Bence de risk aldı bana da öyle geliyor. Çok olursa iptal etmek zorunda kalıcaz. Öyle olmasını istemiyorum yapılsın aşılama
İnşallah olmaz canım yaa. Benim aklımda tek diye kalmış. Hayırlı haberlerini bekliyorum yarın bi sıkıntı çıkmazsa aşılama günün de belli olur

Reglime 3 gün var hiçbir gebelik ya da regl belirtim yok grip olmam dışında. Bizim ailede grip ile belli ediyor kendini ama tabi guvenilir bi belirti değil 😔 bizim bu ay da gelecek ayda is sebebi ile yumurtlama döneminde eşim olmuyo iyice sinirlerim bozuldu😔 önümüzdeki ay 3unde yumurtlama biz 1inde ancak degerlendirebiliriz sonra da gidecek. İyice umudum kırıldı ya

Hanımlar bende sabah test yapmayı düşünüyorum bata 5 gün kaliyor yarin

Aaa nasıl yani adetiniz bitince mi yaptınız doktora gittiniz mi
Adetimin son günü yaptım evet :( daha önce adetimin son günüydü doktora gitmiştim doktor yumurtanız çatlamak üzere bugünden başlayın değerlendirmeye demişti ama o ay tutmadı şimdi bende şaşırdım hemen böyle çatlaması normal mi

Adetimin son günü yaptım evet :KK43: daha önce adetimin son günüydü doktora gitmiştim doktor yumurtanız çatlamak üzere bugünden başlayın değerlendirmeye demişti ama o ay tutmadı şimdi bende şaşırdım hemen böyle çatlaması normal mi
İlginç bir durum , bazı doktorlar inanmayın yumurtlama testlerine diyor bazıları da öneriyor bilemiyorum canım. Ama adette yumurta çatlaması ilk kez duydum tekrar bi git istersen

Adetimin son günü yaptım evet :KK43: daha önce adetimin son günüydü doktora gitmiştim doktor yumurtanız çatlamak üzere bugünden başlayın değerlendirmeye demişti ama o ay tutmadı şimdi bende şaşırdım hemen böyle çatlaması normal mi
Adet döngünüz 21-22 gün civarı ise normal.. Bazıları adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldıklarını söylüyorlar. Ve baya fazlalar.. Neden olmasın :)

A R Y A A R Y A kuzu nasılsın? Sesin çıkmıyor..
Kuzum son günlerde biraz yoğunum, kardeşim ameliyat oldu onunla ilgilendim. Sınavlarım falan var. Hsg çektirmedim diye bu ay saldım gitti ya hiçbir şey kullanmadım, ne doktora gittim ne ovulasyon kullandım... Düzenli ilişki oluyor ama ne bileyim pek umudum da yok açıkçası.
Sen neler yapıyorsun?

Kizlar kan tahlili negatif olup ta pozitife doneb var mi ya ... <0.100 cikti pazartesi ama gec yumurtlama oldum ben 11 i adet gunumdu hala daha adet olmadimm.. acaba olma ihtimali var mi ya

Back