htcnm adetiniz geldi mi peki benim hala yok arada batmalar var sanki gelecek gibi doktor 1 hafta bekleyin dedi umutlanmalımıyım bilmiyorumBenimde 15 aralıktı, yumurtlama günümü net biliyorum ama olmadı doktor randevumu iptal etmek zorunda kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
htcnm adetiniz geldi mi peki benim hala yok arada batmalar var sanki gelecek gibi doktor 1 hafta bekleyin dedi umutlanmalımıyım bilmiyorumBenimde 15 aralıktı, yumurtlama günümü net biliyorum ama olmadı doktor randevumu iptal etmek zorunda kaldım
Kaset test yaptım negatif canımTest yaptin mi canım
Gelmedi canım yahtcnm adetiniz geldi mi peki benim hala yok arada batmalar var sanki gelecek gibi doktor 1 hafta bekleyin dedi umutlanmalımıyım bilmiyorum
Kaset test falan yaptın mı sen?htcnm adetiniz geldi mi peki benim hala yok arada batmalar var sanki gelecek gibi doktor 1 hafta bekleyin dedi umutlanmalımıyım bilmiyorum
Yok canım bir kaç dedim. Bence de risk aldı bana da öyle geliyor. Çok olursa iptal etmek zorunda kalıcaz. Öyle olmasını istemiyorum yapılsın aşılamaAma tek dedin diye hatırlıyorum canım doktor biraz risk almış galiba ya. Birden o kadar doz o zaman fazla gelmez mi
İnşallah olmaz canım yaa. Benim aklımda tek diye kalmış. Hayırlı haberlerini bekliyorum yarın bi sıkıntı çıkmazsa aşılama günün de belli olurYok canım bir kaç dedim. Bence de risk aldı bana da öyle geliyor. Çok olursa iptal etmek zorunda kalıcaz. Öyle olmasını istemiyorum yapılsın aşılama
Kaldi zatenHahaha Allah iyiliğini versin kiz bosver niye muhatap oluyorsun he diyip geciverseydin sonuçta bi heyecanla gidiyorsun kursağında kalmasına izin verme![]()
Doğru diyorsunMESAFE yi ayarlayabilirsen bişey olmaz canım evleri çok yakın yapmayın
Ne yapmam gerekEn başından al önlemini kendi ailenin huzuru için
Adetimin son günü yaptım evetAaa nasıl yani adetiniz bitince mi yaptınız doktora gittiniz mi
İlginç bir durum , bazı doktorlar inanmayın yumurtlama testlerine diyor bazıları da öneriyor bilemiyorum canım. Ama adette yumurta çatlaması ilk kez duydum tekrar bi git istersenAdetimin son günü yaptım evetdaha önce adetimin son günüydü doktora gitmiştim doktor yumurtanız çatlamak üzere bugünden başlayın değerlendirmeye demişti ama o ay tutmadı şimdi bende şaşırdım hemen böyle çatlaması normal mi
Adet döngünüz 21-22 gün civarı ise normal.. Bazıları adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldıklarını söylüyorlar. Ve baya fazlalar.. Neden olmasın :)Adetimin son günü yaptım evetdaha önce adetimin son günüydü doktora gitmiştim doktor yumurtanız çatlamak üzere bugünden başlayın değerlendirmeye demişti ama o ay tutmadı şimdi bende şaşırdım hemen böyle çatlaması normal mi
Kuzum son günlerde biraz yoğunum, kardeşim ameliyat oldu onunla ilgilendim. Sınavlarım falan var. Hsg çektirmedim diye bu ay saldım gitti ya hiçbir şey kullanmadım, ne doktora gittim ne ovulasyon kullandım... Düzenli ilişki oluyor ama ne bileyim pek umudum da yok açıkçası.A R Y A kuzu nasılsın? Sesin çıkmıyor..
Ben şehir efsanesi saniyordumAdet döngünüz 21-22 gün civarı ise normal.. Bazıları adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldıklarını söylüyorlar. Ve baya fazlalar.. Neden olmasın :)
Bide gidiyormuşum yarın hiç yok gelişen ne gülerim amaİnşallah olmaz canım yaa. Benim aklımda tek diye kalmış. Hayırlı haberlerini bekliyorum yarın bi sıkıntı çıkmazsa aşılama günün de belli olur
Kız olur mu öyle tövbe deBide gidiyormuşum yarın hiç yok gelişen ne gülerim ama![]()