eşin en az 3 gün beklemesi lazım . perhiz süresi canım . ona dikkat edin
Tamam canim .baslayalim bu maceraya bakalim ne olacak. Onceki evliliğinden 2 cocugu var esimin onda sorun cikacagini sanmıyorum.eşin en az 3 gün beklemesi lazım . perhiz süresi canım . ona dikkat edin
BEN DE PCO VAR CANIMCanım pkolularda çok yumurta gelisiyo zaten yarın sen gitsen 4 tane yumurtan olmaz ama 1 veya 2 tane olur güzel boyutta olur
heee öyle ise sorun çıkmaz inşallahTamam canim .baslayalim bu maceraya bakalim ne olacak. Onceki evliliğinden 2 cocugu var esimin onda sorun cikacagini sanmıyorum.
Döngünüzün kaçıncı günü benim yumurtlama günüm ve şuan kaşık ağrısı meme hassasiyetim çok varBütün belirtilerim gitti. Herhalde yumurtlama belirtileriydineyse yapcak bir şey yok olmazsa da
İlk baştan belli olurdu o zaman canım başka yumurta olduğu amaBEN DE PCO VAR CANIM
Gozunuz aydinKizlar test yaptim hizli gebelik silik cikti 2. Cizgi
bi kaç yumurtan var ama 10 mm dediİlk baştan belli olurdu o zaman canım başka yumurta olduğu ama
Son regl tarihimin üzerinden 18gün falan geçti sanırım. Yumurtlamam 11iydi.Döngünüzün kaçıncı günü benim yumurtlama günüm ve şuan kaşık ağrısı meme hassasiyetim çok var
Gozukuyormu sizce cok silikGozunuz aydinkacinci gününüz
Bekliyorum bakalım. Öyle ani bi karardı ki yani tutarsa gerçekten nasipmiş diyeceğimben hamile olduğumu öğrendiğim gün cok kasık ağrısı çektim ama mesala sonrakı hafta hiçbir belirtim yoktu yanı bellı olmaz bekle bi
Ayy hadi inşallahKizlar test yaptim hizli gebelik silik cikti 2. Cizgi
8 ama ben elimde hafif cizgi goruyorum siz gordunuzmuAyy hadi inşallahkaç gün kaldı regle
Bu hangi test comfort muYada ben inanamiyorum daha 8 gunum var
Evet gördüm şu yalancı pozitif dediklerinden değilse eğer var orda bi çizgi8 ama ben elimde hafif cizgi goruyorum siz gordunuzmu
Hemen çıktı 5 10 dakika icinde 10 dakika bole degilEvet gördüm şu yalancı pozitif dediklerinden değilse eğer var orda bi çizgi
Ama tek dedin diye hatırlıyorum canım doktor biraz risk almış galiba ya. Birden o kadar doz o zaman fazla gelmez mibi kaç yumurtan var ama 10 mm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?