Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arabamız yok mecburi aşılama günü motorla gittik hastaneye, sonra ben dönüşte taksiye bindim ah salak kafam nerden bileyim işte bişey olmaz diye
bızımde yok kuzum, he gıderken bısey olmaz bnde olduktan sonra bı ara bındın sandım kuzum.
bızde gıderken toplu tasıma donerken taksı yaptık

Sperm testide isteyince eşim oha falan dedi ama. En azından erken goruruz nw var ne yok
Bakılması gereken her şeye baktırın kuzum. En azından için rahat olsun.. Ben vajinal muayeneden çekiniyordum hep te 9.ayda öyle muayene olabildim ve iyi ki olmuşum meğer kist varmış. Ultrasonda görünmemişti hiç.

Hahaha Allah iyiliğini versin kiz bosver niye muhatap oluyorsun he diyip geciverseydin sonuçta bi heyecanla gidiyorsun kursağında kalmasına izin verme

şuan senin kadar kullanmışım . elimde 75 lik doz kaldı sadece . bide 2 kutuyu çok buluyordum yarın haber ederim

Bizde uzak şehirdeydik kayinvalidemlerle ayni şehire gectik atamalardan dolayi cok korkuyorum bu tarz seylerden

Daha önce kimyasal geçirmiş olan arkadaşlarım, kanama bittikten kaç gün sonra yumurtlama gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…