- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
bızımde yok kuzum, he gıderken bısey olmaz bnde olduktan sonra bı ara bındın sandım kuzum.Canım arabamız yok mecburi aşılama günü motorla gittik hastaneye, sonra ben dönüşte taksiye bindim ah salak kafam nerden bileyim işte bişey olmaz diye
İşte o kadardan bile kaptım. Onun öncesinde de kontrole gidip gelirken üşümüştum tam zamanını buldubızımde yok kuzum, he gıderken bısey olmaz bnde olduktan sonra bı ara bındın sandım kuzum.
bızde gıderken toplu tasıma donerken taksı yaptık
erken teşhis her zaman iyidir. eşinde gitsin mutlaka .erkek sorunu olunca tedavi süreci uzun oluyorBiraz hizli oldu ama yapacak birsey yok. Hormon testimi hemen yaptilar ve diger testlere randevuya gerek yok. Fotosunu ekledim
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün cok kasık ağrısı çektim ama mesala sonrakı hafta hiçbir belirtim yoktu yanı bellı olmaz bekle biBütün belirtilerim gitti. Herhalde yumurtlama belirtileriydineyse yapcak bir şey yok olmazsa da
Klomen çatlatma iğnesi aşılama aşamalarından sonra anca tüp bebek derler sanırım. Sizin olmama sebebi nedir canımHaha tup bebek yapmazlar demi
doogru ya canımm ınsan dusunemıyor ıste . olabılrı havalarda sogukİşte o kadardan bile kaptım. Onun öncesinde de kontrole gidip gelirken üşümüştum tam zamanını buldu
Bakılması gereken her şeye baktırın kuzum. En azından için rahat olsun.. Ben vajinal muayeneden çekiniyordum hep te 9.ayda öyle muayene olabildim ve iyi ki olmuşum meğer kist varmış. Ultrasonda görünmemişti hiç.Sperm testide isteyince eşim oha falan dedi ama. En azından erken goruruz nw var ne yok
Hahaha Allah iyiliğini versin kiz bosver niye muhatap oluyorsun he diyip geciverseydin sonuçta bi heyecanla gidiyorsun kursağında kalmasına izin vermeAynen yavrum oyle yapicam kalkmis bana 3. Cocugun lafini yapiyor gerizekali sanki kendi dogurup bakacak hedefim 7 dedim sinir etmek icin daha bu fragman dedim ben bu turk kadinlarini anlamiyorim diyo salak sey bebişimin goruntusunude attim geldim sinirden kurban ol turk kadinlarina turuncu kafa
5 gün kala yapabilirsin canimMerhaba kizlar 24 aralik rengler gebelik testi ne zaman yapsam çıkar
yok yok mutlaka yaptırın at buraya biz yorumlarız tecrübe edindik artıkSperm testide isteyince eşim oha falan dedi ama. En azından erken goruruz nw var ne yok
şuan senin kadar kullanmışım . elimde 75 lik doz kaldı sadece . bide 2 kutuyu çok buluyordumOhoo çok bile canım. 375 kullandığımda benimde 10mm bi tane vardı. 3 gün sonra 712.5 kullanmış oldum 14mm iki tane gözüktü. 2 gün daha 75 attım yani 862.5 yapıyor 20mm ve 17 mm oldu
Benden karşılaştır yani
14mmdi ertesi gün akıntı ve ağrı oldu sonraki günde 20 olmustu
Tamam canlar. Pazartesi hormon sonuçları cikar. 29una da digerleri yapilir.atarum burayayok yok mutlaka yaptırın at buraya biz yorumlarız tecrübe edindik artık
Bizde uzak şehirdeydik kayinvalidemlerle ayni şehire gectik atamalardan dolayi cok korkuyorum bu tarz seylerdenmesafe 2 taraflı olması lazım değilmi ben uzak durmuşum karşı taraf hep geliyorsa nasıl olacak . hayır bide neler neler vardı yazmakla bitmez pazar kahvaltıs ayrı akşam çayı ayrı pazar gezmesi ayrı . var oğlu var . eşime diyorum ilerde annen çocuğuma bakarsa akşam almaya gidince vermez ondan korkuyorum yada çocuğu bahane edip evden hiç gitmezsana meraklı değilim torunumu görmeye geldim hesabı
En başından al önlemini kendi ailenin huzuru içinBizde uzak şehirdeydik kayinvalidemlerle ayni şehire gectik atamalardan dolayi cok korkuyorum bu tarz seylerden
MESAFE yi ayarlayabilirsen bişey olmaz canım evleri çok yakın yapmayınBizde uzak şehirdeydik kayinvalidemlerle ayni şehire gectik atamalardan dolayi cok korkuyorum bu tarz seylerden
eşin en az 3 gün beklemesi lazım . perhiz süresi canım . ona dikkat edinTamam canlar. Pazartesi hormon sonuçları cikar. 29una da digerleri yapilir.atarum buraya
Olumsuz etkilemesinde dayanırım insallahhdoogru ya canımm ınsan dusunemıyor ıste . olabılrı havalarda soguk
Canım pkolularda çok yumurta gelisiyo zaten yarın sen gitsen 4 tane yumurtan olmaz ama 1 veya 2 tane olur güzel boyutta olurşuan senin kadar kullanmışım . elimde 75 lik doz kaldı sadece . bide 2 kutuyu çok buluyordumyarın haber ederim
İnsallah canım sen sıcak tut kendiniOlumsuz etkilemesinde dayanırım insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?