Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 1 yıldır hamile kalamayanlar diye bölüm mü varrr şaşırdım ama iyiymiş keşke benim yaşadığım yerde de olsa iyi yapmıssın 5 ay deyince hiç bir şey yapmıyor doktorlar malesef

hele en tahmmul edemediğim seydir ..
anlatmam dinlemem burda bile mecburen bazen barı terimleri kullanıyoruz o bile utanç veriyor..
insallar bir tuhaf
mesela arkadasla kuzenle de biz şunu yaptik şöyle denedik diye konusmakta bana gore cok kötü

bu mesaja katılıyorum tamamen kendi elimizde ne kadarına izin verirsek okadarına dahıl olabiliyorlar..

Bütün belirtilerim gitti. Herhalde yumurtlama belirtileriydi neyse yapcak bir şey yok olmazsa da

İnşallah canım senin test sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum birde ben üşüttüm aşılama günü bobregim ağrıyor burnum tıkalı ondan da çok korktum engeller diye ilaç da kullanamıyorum
kuzum hemen yapınca atcam, ınsallah guzel bır sonuc alırım.

aa dogru bıde ınsan alttan soguk alıyor ya haklısın, bana sadece agrın olursa mınoset ıc demıslerdı

Son 1 yıldır hamile kalamayanlar diye bölüm mü varrr şaşırdım ama iyiymiş keşke benim yaşadığım yerde de olsa iyi yapmıssın 5 ay deyince hiç bir şey yapmıyor doktorlar malesef
Evet canim sehir hastanesinde her bolum için ayri bina var. Randevu sistemindede görürsun.her doktorun hastasi ayri yani.

Yok canım sen de 450 450 900luk kullanmış gibi oldun değil mi. Olsa minik minik gozukurdu şimdiye
Benimde bir tanesi sonradan çıktı ama 10. Günde

Burda 2 yıl olmayınca bişey yapmıyorlar bende 1 sene olmuştu tedaviye başlasınlar diye 2 seneyi geçti dedim . yoksa ilgilenmiyorlar

kuzum hemen yapınca atcam, ınsallah guzel bır sonuc alırım.

aa dogru bıde ınsan alttan soguk alıyor ya haklısın, bana sadece agrın olursa mınoset ıc demıslerdı
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah çıktığında da
Ben hiç içmedim ya inan ki hep evdeyim korkumdan ama motora binmistim mecburi o yüzden usuttum
Allah yüzümüze gülsün inşallah bu ay

ben bu kültüre göre değilmişim ya onu anladım :
yani oğluna gelin mi kendine temizlikci mi gercekten yok artık..

İnşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah çıktığında da
Ben hiç içmedim ya inan ki hep evdeyim korkumdan ama motora binmistim mecburi o yüzden usuttum
Allah yüzümüze gülsün inşallah bu ay
ınsllah canım en onemlısı o ya saglıkla ılerlesın.

kız motora nıye bınıyonnn sennn, evden cıkmamıssın. orda usutmus olabılırsın .
bende asılama sonrası 3 gun dınlendım sonra ıse basladım

bugünle birlikte 825 ünite kullandım canım . 10. gün gittiğimde 375 ünite kullanıp gitmiştim.
Ohoo çok bile canım. 375 kullandığımda benimde 10mm bi tane vardı. 3 gün sonra 712.5 kullanmış oldum 14mm iki tane gözüktü. 2 gün daha 75 attım yani 862.5 yapıyor 20mm ve 17 mm oldu
Benden karşılaştır yani
14mmdi ertesi gün akıntı ve ağrı oldu sonraki günde 20 olmustu

Canım arabamız yok mecburi aşılama günü motorla gittik hastaneye, sonra ben dönüşte taksiye bindim ah salak kafam nerden bileyim işte bişey olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…