Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen oğlu beğenmiş ona ne . söyle lafını sanki seni o taşıyor .

kesınlıkle yaa yuz verınce astar ısteeme olayı ıste. bende ılk aylar gorsenız aksamları ıkı gune bır goruntulu aramalar acmayınca nerdesınız nıye acmıyonuzlar delırtıyolardı benı. 3seneyı gectı bıraz rahatım cok suukur dıyımde

Tövbe tövbe ya gerçekten sınır çizmeli insan en başta ama yasayarak ögreniyoruz

Tövbe tövbe ya gerçekten sınır çizmeli insan en başta ama yasayarak ögreniyoruz
evettt kız bı pazar onlara gıtcektık aksam, sabah aramaya balamıs esımı 5 kere benı 5 kere bızde dıymadk sonra ara deıdm esıme heralde brıne bısye oldu aradı ee ne oldu sızı merak ettım ne zaman gelceksınız yaptı yaptı sımdı kendınden soguttular

boyuna gore kılon cok degıl canım takılma hıc, zayof olsan zayıf derler kılon olsa kılolu maalesef yaranılmıyor

Ayy mıç mıç resmen en kötüsü Allah sabır versin. annem hiç birimizin evine habersiz gelmez mesela bak , ama bazıları çat kapı sürekli kapida

Ayy mıç mıç resmen en kötüsü Allah sabır versin. annem hiç birimizin evine habersiz gelmez mesela bak , ama bazıları çat kapı sürekli kapida
evettt oyleydı en son ben bır patladım 7aylık evlıydık , bızım bı pazarımız var falan dedım sureklı gelıp gıdemeyız bırde soguk davrandım ,suan asla arayamaz benı oglunu arar oda arada bır, habersız gelemzler. o cızgıyı ıkıncı senede anca cektık

Eşimle aynı boydayiz o hatta biraz kalıbı küçük gözükür , ondan yakıştıramadı herhalde
bızde oyle esımle aynıyız bn bı kere topuklu gıydım bana dıyokı sen duz gıy topuklu gıyme bıdaha, bende o nıyeymıs dedım dugune babetle mı gıtcem dedım. uzun olmamı ıstemıyor oglundan ztaende gıydıgım 4cm yanı boylarımız aynı oluyor gıynce

En iyisini yapmışsın eşinde çok ailesine düşkün tiplerden değilse çok iyi yani. Sen sınır çizmeden bilmiyorlar duracaklari yeri. İlla laf mı söylemek lazım dimi

Kendi oğlum kısa demez işte

En iyisini yapmışsın eşinde çok ailesine düşkün tiplerden değilse çok iyi yani. Sen sınır çizmeden bilmiyorlar duracaklari yeri. İlla laf mı söylemek lazım dimi
kuzum ılk zamanlar esım anlamadı cok fazla sonra baktıkı habıre bırı gelıyo bızı zorla cagrıyolar habıre aramalar, e benım aılem uzakta 15saat bıızmkıler boyle bunaltmıyor hayatta aramaz annem oyle pat dıye goruntulu falan.
bır sure sonra o da cok sıkıldı sureklı ıste oturmya gııdyoruz ee burda yatın, ee ıcerde koltuk var . esım en son dedı bızımde bır evımız var baba nıye burda kalıyormusuz falan, yanı kendısı gordu anladı bunalttılar onuda

Çok iyi o zaman canım en iyisi ortayı bulabilen eş yani. Herseyin bir sınırı var bende kendileri anlar mı diye bekledim yok. Ben uzağımda biraz lafları sinir ediyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…