- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
aynen oğlu beğenmiş ona ne . söyle lafını sanki seni o taşıyor .Aynen öyle herhalde.
Ya benim mantığım şu biriyle karşılıklı laf söyledikten sonra görüşmenin ne anlamı var. Ya iyi olursun görüşürsün, iyi olmazsın muhabbeti kesersin. O yüzden hep bu zamana kadar aman yanlış anlamayayim aman tartışmayalım diye kendimi çektim sustum . Ee böyle olunca da karşıdaki kişi daha bastırıyor. Ama kendi sınırlarını çizmek lazımmış gerçekten. Kiloyla ilgili bisey dendiğinde (sanki 100 kiloyum) senin oğlun böyle beğenmiş sen almadın ya diyip geçmeyi bilmek lazımmış
kesınlıkle yaa yuz verınce astar ısteeme olayı ıste. bende ılk aylar gorsenız aksamları ıkı gune bır goruntulu aramalar acmayınca nerdesınız nıye acmıyonuzlar delırtıyolardı benı. 3seneyı gectı bıraz rahatım cok suukur dıyımdeAynen öyle herhalde.
Ya benim mantığım şu biriyle karşılıklı laf söyledikten sonra görüşmenin ne anlamı var. Ya iyi olursun görüşürsün, iyi olmazsın muhabbeti kesersin. O yüzden hep bu zamana kadar aman yanlış anlamayayim aman tartışmayalım diye kendimi çektim sustum . Ee böyle olunca da karşıdaki kişi daha bastırıyor. Ama kendi sınırlarını çizmek lazımmış gerçekten. Kiloyla ilgili bisey dendiğinde (sanki 100 kiloyum) senin oğlun böyle beğenmiş sen almadın ya diyip geçmeyi bilmek lazımmış
170 boya 70 kilo he. Evlenirken de daha zayıftımpandemi sagolsun. O zamanlar diyorduaynen oğlu beğenmiş ona ne . söyle lafını sanki seni o taşıyor .
cok ıyıısıııın ne kılosuuuu170 boya 70 kilo he. Evlenirken de daha zayıftımpandemi sagolsun. O zamanlar diyordu
Tövbe tövbe ya gerçekten sınır çizmeli insan en başta ama yasayarak ögreniyoruzkesınlıkle yaa yuz verınce astar ısteeme olayı ıste. bende ılk aylar gorsenız aksamları ıkı gune bır goruntulu aramalar acmayınca nerdesınız nıye acmıyonuzlar delırtıyolardı benı. 3seneyı gectı bıraz rahatım cok suukur dıyımde
Bide çok agrim var kasık ara ara vuruyor midem bulaniyor yani rahatsiz ediyorMerhaba kizlar 24 aralik rengler gebelik testi ne zaman yapsam çıkar
evettt kız bı pazar onlara gıtcektık aksam, sabah aramaya balamıs esımı 5 kere benı 5 kere bızde dıymadk sonra ara deıdm esıme heralde brıne bısye oldu aradı ee ne oldu sızı merak ettım ne zaman gelceksınızTövbe tövbe ya gerçekten sınır çizmeli insan en başta ama yasayarak ögreniyoruz
Evlenirken gerçekten iyiydim. Pandemi hiç bilmediğim bi şehir tabi hiç bi yere çıkmadım çıkamadım 70li kilolara geldim. Şuan daha iyiyim. Ama garip kısım daha zayıfken kilolu görüyordu şuan bomba olarak görüyordurcok ıyıısıııın ne kılosuuuu
boyuna gore kılon cok degıl canım takılma hıc, zayof olsan zayıf derler kılon olsa kılolu maalesef yaranılmıyorEvlenirken gerçekten iyiydim. Pandemi hiç bilmediğim bi şehir tabi hiç bi yere çıkmadım çıkamadım 70li kilolara geldim. Şuan daha iyiyim. Ama garip kısım daha zayıfken kilolu görüyordu şuan bomba olarak görüyordur
Ayy mıç mıç resmen en kötüsü Allah sabır versin.evettt kız bı pazar onlara gıtcektık aksam, sabah aramaya balamıs esımı 5 kere benı 5 kere bızde dıymadk sonra ara deıdm esıme heralde brıne bısye oldu aradı ee ne oldu sızı merak ettım ne zaman gelceksınızyaptı yaptı sımdı kendınden soguttular
evettt oyleydı en son ben bır patladım 7aylık evlıydık , bızım bı pazarımız var falan dedım sureklı gelıp gıdemeyız bırde soguk davrandım ,suan asla arayamaz benı oglunu arar oda arada bır, habersız gelemzler. o cızgıyı ıkıncı senede anca cektıkAyy mıç mıç resmen en kötüsü Allah sabır versin.annem hiç birimizin evine habersiz gelmez mesela bak , ama bazıları çat kapı sürekli kapida
Eşimle aynı boydayiz o hatta biraz kalıbı küçük gözükür , ondan yakıştıramadı herhaldeboyuna gore kılon cok degıl canım takılma hıc, zayof olsan zayıf derler kılon olsa kılolu maalesef yaranılmıyor
bızde oyle esımle aynıyız bn bı kere topuklu gıydım bana dıyokı sen duz gıy topuklu gıyme bıdaha, bende o nıyeymıs dedım dugune babetle mı gıtcem dedım. uzun olmamı ıstemıyor oglundan ztaende gıydıgım 4cm yanı boylarımız aynı oluyor gıynceEşimle aynı boydayiz o hatta biraz kalıbı küçük gözükür , ondan yakıştıramadı herhalde
En iyisini yapmışsın eşinde çok ailesine düşkün tiplerden değilse çok iyi yani. Sen sınır çizmeden bilmiyorlar duracaklari yeri. İlla laf mı söylemek lazım dimievettt oyleydı en son ben bır patladım 7aylık evlıydık , bızım bı pazarımız var falan dedım sureklı gelıp gıdemeyız bırde soguk davrandım ,suan asla arayamaz benı oglunu arar oda arada bır, habersız gelemzler. o cızgıyı ıkıncı senede anca cektık
Kendi oğlum kısa demez iştebızde oyle esımle aynıyız bn bı kere topuklu gıydım bana dıyokı sen duz gıy topuklu gıyme bıdaha, bende o nıyeymıs dedım dugune babetle mı gıtcem dedım. uzun olmamı ıstemıyor oglundan ztaende gıydıgım 4cm yanı boylarımız aynı oluyor gıynce
kuzum ılk zamanlar esım anlamadı cok fazla sonra baktıkı habıre bırı gelıyo bızı zorla cagrıyolar habıre aramalar, e benım aılem uzakta 15saat bıızmkıler boyle bunaltmıyor hayatta aramaz annem oyle pat dıye goruntulu falan.En iyisini yapmışsın eşinde çok ailesine düşkün tiplerden değilse çok iyi yani. Sen sınır çizmeden bilmiyorlar duracaklari yeri. İlla laf mı söylemek lazım dimi
ay derler mıııııı prens onlar bız kul kedısı :)Kendi oğlum kısa demez işte
Çok iyi o zaman canım en iyisi ortayı bulabilen eş yani. Herseyin bir sınırı var bende kendileri anlar mı diye bekledim yok. Ben uzağımda biraz lafları sinir ediyor iştekuzum ılk zamanlar esım anlamadı cok fazla sonra baktıkı habıre bırı gelıyo bızı zorla cagrıyolar habıre aramalar, e benım aılem uzakta 15saat bıızmkıler boyle bunaltmıyor hayatta aramaz annem oyle pat dıye goruntulu falan.
bır sure sonra o da cok sıkıldı sureklı ıste oturmya gııdyoruz ee burda yatın, ee ıcerde koltuk var . esım en son dedı bızımde bır evımız var baba nıye burda kalıyormusuz falan, yanı kendısı gordu anladı bunalttılar onuda
33Yaşın kaç? Ben de hep yaşım geçti mi diye düşünüyorum. Peşpeşe iki tane yapmak istiyorum çünkü32 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?