Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu boya kiloya mı obez muamelesi gösteriyor kendi kaç kg 45 falan mı . kilon gayette normal . abartmak için yer aramış
Kız sorma vücudumda orantılıdır hani üstüm çok olsa bacaklarım incecik olsa veya tam tersi hadi gözüne çarptı diyeyim ilgilendirmezde. Anlamadım valla hep başkası üstünden laf söyler. Yok birisi demişti sizin gelininde kilosu yerinde
Halbuki kendi çıkarmıştır lafı biliyorum

Kız sorma vücudumda orantılıdır hani üstüm çok olsa bacaklarım incecik olsa veya tam tersi hadi gözüne çarptı diyeyim ilgilendirmezde. Anlamadım valla hep başkası üstünden laf söyler. Yok birisi demişti sizin gelininde kilosu yerinde
Halbuki kendi çıkarmıştır lafı biliyorum
lafa bak nefret ederım, bızımkıde hep bana bırıleını over su kısı cok becerıklı herseye gırısır cok samımı vs vs. yanı benle yuz goz ol demeye getırıyor :)

benim yumurtalar da büyümeye başladı her halde hafif kasık batmaları başladı . bugün akıntımda oldu . yarın kontrolüm var bakalım

benımde oyle kuzummm, aara ara gelıyo gecıyor, suanda bıle var hatta hafıften sancım
Benim hep sağda vardı ya canım şimdi alt tarafta adet sancısı gibi giriyo cikiyo hatta dün gece de iğne batiyormus gibi oldu hep. Aşılamasi tutan komşumunda öyle olmuş inşallah bize de vurur o şans

ayy hadı ınsallah guzel haberler alırsın kuzum ya
inşallah canım . 10. gün gittim hiç büyümemiş bi kaç tane var ama 10 mm dedi moral gitti . iğnenin dozunu arttırdı . yarın 13. gün hala olmadıysa bi kutu iğne daha yazacak olmazsa iptal edicez dedi. 10. günde ne yumurtası bekliyorsa

inşallah canım . 10. gün gittim hiç büyümemiş bi kaç tane var ama 10 mm dedi moral gitti . iğnenin dozunu arttırdı . yarın 13. gün hala olmadıysa bi kutu iğne daha yazacak olmazsa iptal edicez dedi. 10. günde ne yumurtası bekliyorsa
Aynen aynen bende anlamıyorum benim doktorda öyle yapti gayette büyüdü yani. Merak etme canım büyümüştür 15. Güne kadar çok normall

Aynen aynen bende anlamıyorum benim doktorda öyle yapti gayette büyüdü yani. Merak etme canım büyümüştür 15. Güne kadar çok normall
yarın belki aşılama günüm de belli olur . iğneler çok pahalı bi daha gerek kalmaz umarım. çok fazla kullanınca çok yumurta oluşma riski var iptal oluyor sonra aşılama . burdan bahar arkadaşın iptal olmuş .

10 gunde benımıde daha buyumemstı kı normal ınsallahh buyumustur ya ıcını ferah tut kuzum

Kizlar ben bugun birsey yaptim. Dogrumu yaptim yalnismi bilmiyorum. Adetimin 2.gunu bugün ozel dunya para istiyor du testler icin.bende ank sehir hast son 1yildir hamile kalamayanlar bolumune randevu alip gittim ama son 5 aydir kalamiyordum halbuki.

Kimse kimsenin çocuk yapmamasina karışamaz o iki kişi arasındadır. Noluyor bu çevreye ben anlam veremiyorum. Sizene? Siz mi bakacaksınız?
Annem 10 yıl yapmasam hiç sormaz , ama kv en son bi laf etti..
Bizim öğrendiğimiz zaten çevreye böyle bisey sorulmaz ayıp. Ama bi bakıyorum millet yatak odasını anlatiyo artık detayıyla
Ay ben bunlara fazla doldum da okuyunca bile dayanamiyorum
hele en tahmmul edemediğim seydir ..
anlatmam dinlemem burda bile mecburen bazen barı terimleri kullanıyoruz o bile utanç veriyor..
insallar bir tuhaf

hele en tahmmul edemediğim seydir ..
anlatmam dinlemem burda bile mecburen bazen barı terimleri kullanıyoruz o bile utanç veriyor..
insallar bir tuhaf
Öğrenmek bilmek için konuşuyoruz bazı şeyleri ona bisey demiyorum. Ama kv gelip yatak odası muhabbeti yapamaz ya soramaz işte bu kadar da değil

Kizlar ben bugun birsey yaptim. Dogrumu yaptim yalnismi bilmiyorum. Adetimin 2.gunu bugün ozel dunya para istiyor du testler icin.bende ank sehir hast son 1yildir hamile kalamayanlar bolumune randevu alip gittim ama son 5 aydir kalamiyordum halbuki.
ıyı yapmıssın canım orda testlerı ı yaptırırsın hıc olmazsa

Back