Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ben kötü anlamda bisey demedim biz konuşuyorduk ya ondan sordum. Aman yanlış anlamayalim, aman Ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın durumundaydim ama hata etmişim hep alttan aldım

ay hadı ınsallah vardır ya, gogus agrısı kasıka agrısı hamılelık belıtrısı kuzum

Ben bu söylediğim belirtilerden 6 gün sonra yaptım yani yumurtlamamın 10-11. Günü gibi ve pozitif çıktı

Bir de sizin kasık ağrınız olduğunda akıntınız ne durumdaydı? Afedersiniz fazla miktarda su gibi akıntı da oldu bugün ağrıyla birlikte

ay hadı ınsallah vardır ya, gogus agrısı kasıka agrısı hamılelık belıtrısı kuzum
İnşallah canım ama umitlenmek istemiyorum bakalım 10unda ovulasyon düşünürsek bat a 8 gün var.. Geçen ay gaza geldim göğüs damarları belirginleşti vs diye ama bi şey çıkmadı ama böyle bir kasık ağrısı ilk defa yaşadım

aynen altlı üstlü yüz canım. aman ne ifşası kız milyonlarca insandan bizi mi bilecekler anlatıyorum buraya rahatlıyorum
Çok mu içli dışlı olmak istiyor sanırım Allah sabır versin benimki trajikomik ben yanına geleyim dedim gelme temizlik yapacam dedi, sonrada yanıma gelmiyorlar diyormuş

İnşallah canim ama kim olursa olsun mesafeli olursak daha iyi kontrol sağlarız
mesafe 2 taraflı olması lazım değilmi ben uzak durmuşum karşı taraf hep geliyorsa nasıl olacak . hayır bide neler neler vardı yazmakla bitmez pazar kahvaltıs ayrı akşam çayı ayrı pazar gezmesi ayrı . var oğlu var . eşime diyorum ilerde annen çocuğuma bakarsa akşam almaya gidince vermez ondan korkuyorum yada çocuğu bahane edip evden hiç gitmez sana meraklı değilim torunumu görmeye geldim hesabı

ıkı uc gun bekle canım 4*5 gun kala test yap, ınsallah vardır ya

Bir de sizin kasık ağrınız olduğunda akıntınız ne durumdaydı? Afedersiniz fazla miktarda su gibi akıntı da oldu bugün ağrıyla birlikte
Benimde başlangıçta su gibi akıntı geldi sonradan beyaz akıntıya dönüştü. Yani adet öncesiyle fark bariz oluyor anlıyor insan.

ay bızımkıler cok benzıyor yaaa, ama dedıdıgn dogru mesafe ıkı taraflı olursa kafa rahat yoksa tek taraflı ıstedın kadar mesafelı ol. bızımkıler bıraz ben mesafelıyım dıye cektıler kendılerını mecburen yani. ama her fırsatta laf sokma vs deam edıyor. cocuk konusunda benım annem burda yok kv baksa ben eve gıdemem onlara tasınırım kesın.. o yuzden dıyorum Allah muhtac etmezse 3-4 yıl ben bakmak ıstıyorum dıye nasıp tabı yaa. zaten oyle derler oy torunum oy , vay bıze vay sonra :):)

Yok ben kötü anlamda bisey demedim biz konuşuyorduk ya ondan sordum. Aman yanlış anlamayalim, aman Ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın durumundaydim ama hata etmişim hep alttan aldım
Lafa girmişim Söylemek istediğim aslında ayarını iyi yapmak lazım.Allah korusun da benim annemle babam resmen boşandılar böyle mevzular yüzünden.İnsanların arsızlıklarının bi sonu yok inanın.Bugün söylemediğiniz ayıp olmasın dediğiniz şeyin üstüne yarın öyle bi laf ederler ki altından kalkamazsınız akıl sır erdiremezsiniz.Eşinizle bi aile olabildikten sonra en yakınınız bile dışarda kalmalı.Çok yıpratıcı yoksa

Çok mu içli dışlı olmak istiyor sanırım Allah sabır versin benimki trajikomik ben yanına geleyim dedim gelme temizlik yapacam dedi, sonrada yanıma gelmiyorlar diyormuş
benimki olsa gel temizliğimi yap der . bide beğenmez arkadan bi daha yapar küçük kaynım ben evlenecem yeter bu bekarlık diyor evlen oğlum benimde evimi temizlemeye bir gelinim olur diyor ben yapmıyorum yaa benim bir pazarım var ona kendi evimi zor süpürüyorum. benimkide çok komik olaylar yaa .temizlik takıntısı var balkonunun camını 2 kere silmiş beğenmemiş bigün de gel sen sil dedi. bende valla kusura bakma benim vaktim olsa evimi temizlerim bırak cam silmeyi dedim olacak o kadar ben kaynanayım diyor . silemiyorsan zorlama bak ben bir yaz gelirken bi kış gelirken siliyorum o kadar dedim. ayda 1 cam silemem ya

Hormon testi sadece beta midir ? Doktor hormonlarina bakalim dedi saatlerdir bekliyorum beta disinda bisey bakmamis salak deli etti zaten beni aldigida 1 tüp kan neyine bakacak o kadar kanla

Öyle doğru diyorsunuz kim baskın çıkarsa karşıdakinin sesi çıkmıyor. Bende yaşayarak gördüm artık
Çok salakmışım

Bebitomm gittin mi doktora durumlar nasil
Kuzum bugun gittim minnagimin kesesini gorduk ama cok kücük dahaa betamda bu sekilde cikti haftaya gel dedi ama o doktora gitmem sinir etti beni

Eklentiler

• Screenshot_20211216-115612_e-Nabz.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 63
gel sarılalım kader ortağı . benim kp vefat etti biz nişanlı iken çok anlayışlı bir adamdı çok severdim kendisini yaşasaydı eminim farklı olurdu o frenlerdi kv yi

Ayy seninki tam ömür törpüsüymüş ya. Temizliği evde değil dükkanda yapacaklarmış ve bayram gününden bahsediyorum bak hani normal gün değil ne alaka o gün temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…