Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki olsa gel temizliğimi yap der . bide beğenmez arkadan bi daha yapar 😊 küçük kaynım ben evlenecem yeter bu bekarlık diyor evlen oğlum benimde evimi temizlemeye bir gelinim olur diyor ben yapmıyorum yaa 😂benim bir pazarım var ona kendi evimi zor süpürüyorum. benimkide çok komik olaylar yaa .temizlik takıntısı var balkonunun camını 2 kere silmiş beğenmemiş bigün de gel sen sil dedi. bende valla kusura bakma benim vaktim olsa evimi temizlerim bırak cam silmeyi dedim olacak o kadar ben kaynanayım diyor . silemiyorsan zorlama bak ben bir yaz gelirken bi kış gelirken siliyorum o kadar dedim. ayda 1 cam silemem ya
Bu ne ya saçma sapan aa acayip sinirlendim

benimki olsa gel temizliğimi yap der . bide beğenmez arkadan bi daha yapar 😊 küçük kaynım ben evlenecem yeter bu bekarlık diyor evlen oğlum benimde evimi temizlemeye bir gelinim olur diyor ben yapmıyorum yaa 😂benim bir pazarım var ona kendi evimi zor süpürüyorum. benimkide çok komik olaylar yaa .temizlik takıntısı var balkonunun camını 2 kere silmiş beğenmemiş bigün de gel sen sil dedi. bende valla kusura bakma benim vaktim olsa evimi temizlerim bırak cam silmeyi dedim olacak o kadar ben kaynanayım diyor . silemiyorsan zorlama bak ben bir yaz gelirken bi kış gelirken siliyorum o kadar dedim. ayda 1 cam silemem ya
Temizlikci mi ariyomus eli mi kırık alsin bezini silsin al birini vur ötekine😂

Ayy seninki tam ömür törpüsüymüş ya. Temizliği evde değil dükkanda yapacaklarmış ve bayram gününden bahsediyorum bak 😅 hani normal gün değil ne alaka o gün temizlik
bide şey çok komik yaa . sözde kv beni beğenmez ama bir topluma düğüne bayrama gidelim herkese beni gösterir bak benim gelin falan gururla hava atar gibi . sonra başka gün arkamdan övğü geliyor beni beğenen kv diyormuş oda bana diyor . otur düşün sorun kimde o zaman diyesim geliyor . abartmışlar diyorum sadece

Ohh ohh maşallah beta çok güzel artmış kendini nerde güvende hissediyorsan o doktora git kuzum
Aynen yavrum oyle yapicam kalkmis bana 3. Cocugun lafini yapiyor gerizekali sanki kendi dogurup bakacak hedefim 7 dedim sinir etmek icin daha bu fragman dedim ben bu turk kadinlarini anlamiyorim diyo salak sey bebişimin goruntusunude attim geldim sinirden kurban ol turk kadinlarina turuncu kafa

Temizlikci mi ariyomus eli mi kırık alsin bezini silsin al birini vur ötekine😂
yok kız kendide yapıyor ama hep başkasıda yapsın istiyor hava atması lazım öyle deme 😂 . ben ona ayıp olur diye hiç başkasınnı annesini kv övmem ama o hep benim yanımda sen bi tanesin seni çok seviyorum beğeniyorum diye çevredeki gelinleri sever sanki onu kıskanıcam 😂

bide şey çok komik yaa . sözde kv beni beğenmez ama bir topluma düğüne bayrama gidelim herkese beni gösterir bak benim gelin falan gururla hava atar gibi . sonra başka gün arkamdan övğü geliyor beni beğenen kv diyormuş oda bana diyor . otur düşün sorun kimde o zaman diyesim geliyor . abartmışlar diyorum sadece
Ay seninki çok içli dışlı olanlardan bak ama Ben benimkini anlayamadım
Kiloma laf söyler (genelde hep kızım sana diyorum gelinim sen anla misali) dalga modunda.
Veya az önceki dediğim şeyler gibi çok saçma şeyler konuşur
Geliyim derim kabul etmez sonra yanıma gelmediler der

Aynen yavrum oyle yapicam kalkmis bana 3. Cocugun lafini yapiyor gerizekali sanki kendi dogurup bakacak hedefim 7 dedim sinir etmek icin daha bu fragman dedim ben bu turk kadinlarini anlamiyorim diyo salak sey bebişimin goruntusunude attim geldim sinirden kurban ol turk kadinlarina turuncu kafa
o ne bee öyle doktorlar böyle şeylere yorum yapma hakkını nerden buluyor .değiştir doktorunu canım

Ay seninki çok içli dışlı olanlardan bak ama Ben benimkini anlayamadım
Kiloma laf söyler (genelde hep kızım sana diyorum gelinim sen anla misali) dalga modunda.
Veya az önceki dediğim şeyler gibi çok saçma şeyler konuşur
Geliyim derim kabul etmez sonra yanıma gelmediler der
seninki kendi kurup kendi izleyen cinslerden

yok kız kendide yapıyor ama hep başkasıda yapsın istiyor hava atması lazım öyle deme 😂 . ben ona ayıp olur diye hiç başkasınnı annesini kv övmem ama o hep benim yanımda sen bi tanesin seni çok seviyorum beğeniyorum diye çevredeki gelinleri sever sanki onu kıskanıcam 😂
Uuufff bizde mi boyle olcaz acaba olmayiz heralde ya kendi evini kokutur 2 kisi etrafa geldim mi bizimkide titizlikten bahseder yaz gunu 5 kere hali yikariz yikamaya vermez gorumcemle ben ölürüz resmen makine biz variz ya neden versin 😂😂

seninki kendi kurup kendi izleyen cinslerden
Aynen öyle herhalde.
Ya benim mantığım şu biriyle karşılıklı laf söyledikten sonra görüşmenin ne anlamı var. Ya iyi olursun görüşürsün, iyi olmazsın muhabbeti kesersin. O yüzden hep bu zamana kadar aman yanlış anlamayayim aman tartışmayalım diye kendimi çektim sustum . Ee böyle olunca da karşıdaki kişi daha bastırıyor. Ama kendi sınırlarını çizmek lazımmış gerçekten. Kiloyla ilgili bisey dendiğinde (sanki 100 kiloyum) senin oğlun böyle beğenmiş sen almadın ya diyip geçmeyi bilmek lazımmış

Back