Yaşın kaç? Ben de hep yaşım geçti mi diye düşünüyorum. Peşpeşe iki tane yapmak istiyorum çünküBizde su sekli oldu evlenir evlenmez hamile kaldım sonrasinda korkumdan cift koruma gittim sonra istedim olmadi bir baktım 9 sene geçmiş farkında olmadanolmadi ikinci demeyince korunduk oldu yas farki olmadan 3 istedim sonra dusuk oldu iste bakalim
Kimse kimsenin çocuk yapmamasina karışamaz o iki kişi arasındadır. Noluyor bu çevreye ben anlam veremiyorum. Sizene? Siz mi bakacaksınız?Evlendikten sonra 3yıl çocuk yapmayalım demiştik. O 3 yıl ne ara 8yıl olmuş biz de anlamadık. Zaman çok çabuk geçiyor
Bir süre sonra insan rahatlığa alışıyor, sorumluluk almak zor geliyor.
Eczaneden o yüzden almadım ben de kesin yapıp dururum dayanamam dedimÖyle dediler de ben dayanamam ki az önce aldım geldim 4 tane . Bir de ilk aşılamam çok heyecan yaptım. Ayni durumdayız diyelim ilkleri bekliyoruz
Erken gebelik almadım ben şimdi dayanamam erkenden yaparım catlatma iğnesinin etkisi de var boşuna sevinmiyim dedimEczaneden o yüzden almadım ben de kesin yapıp dururum dayanamam dedimpazartesi ayın 20si. Şu erken gebeliklerden başlarız
5 ay için çok üzülüyorum deme canim 5 senedir bekliyorum biraz sal bakalım stressiz dene olur olacaktır insAllahBenimde catlamadan sonra 7. Gün ama hangisi dikkate alınıyır bilmiyorum . Benimde kasık sızım akıntım ve gögüs hassasiyet var o yüzden şüphelendim . Ama cok üzüldüm . 5 aydır deniyorum cok üzülüyorum artık
Geciktim de ne bilcekEşim doktor diyor adet gecikmeden kimseden kan almiyoruz
En çok konuşmayı sevdiğimiz şeyler milletin çocugu, evi, parası oldugu için hiç şaşırmıyorum. Terslersen sen saygısız oluyorsun bir de.Kimse kimsenin çocuk yapmamasina karışamaz o iki kişi arasındadır. Noluyor bu çevreye ben anlam veremiyorum. Sizene? Siz mi bakacaksınız?
Annem 10 yıl yapmasam hiç sormaz , ama kv en son bi laf etti..
Bizim öğrendiğimiz zaten çevreye böyle bisey sorulmaz ayıp. Ama bi bakıyorum millet yatak odasını anlatiyo artık detayıyla
Ay ben bunlara fazla doldum da okuyunca bile
Siz kaç ay denedikten sonra aşılama yaptınızYaşın kaç? Ben de hep yaşım geçti mi diye düşünüyorum. Peşpeşe iki tane yapmak istiyorum çünkü32 yaşındayım
canım kaç yaşındasınEvet. Yüzüne söyleyemiyorlar bi yerden sonra. Annemin başını yiyorlar, dr tavsiyesi vs veriyorlar. Size ne ayol
Aşılama yapmadık biz. İlk korunmasız normal denemem.Siz kaç ay denedikten sonra aşılama yaptınız
32yim canımcanım kaç yaşındasın
Su kadar kaldi bu kadar geçti yumurtladim çatladı diye diye adam döngüyü ezberlediGeciktim de ne bilcek
Ahh pardon ben okurken karıştırdım umarım güzel sonuç alırsınız ilk denemedenAşılama yapmadık biz. İlk korunmasız normal denemem.
32yim canım
hakkında hayırlısı olsun canım . çevre baskına karşı çok iyi dayanmışsın . Allah bize de nasip etsin o sabrıAşılama yapmadık biz. İlk korunmasız normal denemem.
32yim canım
Nasıl ya.. Çatlatma iğnesi beta hcg salarken sen nasıl regl oldun.. Emin misin? Test yaptın mı?Çatlatma iğnesi olmuştum regl oldum, yerleşme değil.
Evet daha 4 aylik evliyim ama gerçekten erkekler ailesini bilsede toz kondurmuyorvalla ben pek anlaşamıyorum. iyi bişey desen bile yanlış anlıyor dedim eşine anan bana taktı . boşver huyu o . yok dedim onun derdi çocuk ondan böyle . sen kaç yıllık evlisin yeni isen henüz başlamaz
Kuzu 12. Güne iğne etkisi geçmiştir artık, ve bildiğin adetimin 2. Günümdeyim test falan geçti artık bizdenNasıl ya.. Çatlatma iğnesi beta hcg salarken sen nasıl regl oldun.. Emin misin? Test yaptın mı?
Doğru diyorsun da işte insan psikolojisi belli olmuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun5 ay için çok üzülüyorum deme canim 5 senedir bekliyorum biraz sal bakalım stressiz dene olur olacaktır insAllahherhangi bir problem yoksa kesinlikle sebebi takmak bu böyle ..
yolun başındasın kanka kv ile sana hayatta başarılar. inşallah seninki iyi çıkarEvet daha 4 aylik evliyim ama gerçekten erkekler ailesini bilsede toz kondurmuyor
Hadi ya çok ilginçKuzu 12. Güne iğne etkisi geçmiştir artık, ve bildiğin adetimin 2. Günümdeyim test falan geçti artık bizden
:) herseye cevapları var canım zatenvalla bizde diyoruz boç var diye borç bitermi diyorlar . çevrede biri hamile kalıyor dönüp siz daha bekleyin falan. gel sen yap o zaman demek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?