Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam sizin de kayın valideniz çocuk yapmıyorsunuz diye tavırlı davranıyor mu 😂 biz yapmıyor değiliz nasip olmuyor demiyoruz. sorduklarında olur daha düşünmüyoruz acelemiz yok falan diyip geçiştiriyoruz
Ben kv ile görüşmüyorum ama kendi akrabalarımdan diyen çok oluyor. Biz gerçekten hiç düşünmedik 8senedir. Ama inanmıyorlar tabii olmuyor da saklıyoruz sanıyorlar. Bu ay ilk denememiz bakalım agızları kapanır belki.

Ben kv ile görüşmüyorum ama kendi akrabalarımdan diyen çok oluyor. Biz gerçekten hiç düşünmedik 8senedir. Ama inanmıyorlar tabii olmuyor da saklıyoruz sanıyorlar. Bu ay ilk denememiz bakalım agızları kapanır belki.
Aman boş ver sen ne yaparsan yap onların ağızları kapanmaz duymazdan gelmek en guzeli

ooooo ne kadar çok beklemişsiniz . neden bu kadar çok beklediniz merak ettim.

Evlendikten sonra 3yıl çocuk yapmayalım demiştik. O 3 yıl ne ara 8yıl olmuş biz de anlamadık. Zaman çok çabuk geçiyor😄
Bir süre sonra insan rahatlığa alışıyor, sorumluluk almak zor geliyor.
Bizde su sekli oldu evlenir evlenmez hamile kaldım sonrasinda korkumdan cift koruma gittim sonra istedim olmadi bir baktım 9 sene geçmiş farkında olmadan 😅 olmadi ikinci demeyince korunduk oldu 🙈 yas farki olmadan 3 istedim sonra dusuk oldu iste bakalim

Aynen canım ilk. Aşılamanın ne oldugunu çok bilmiyorum inşallah işe yarar iyi haberler alırız birlikte.
25inde mi yapacaksın test
Öyle dediler de ben dayanamam ki az önce aldım geldim 4 tane . Bir de ilk aşılamam çok heyecan yaptım. Ayni durumdayız diyelim ilkleri bekliyoruz 😮‍💨

Back