- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
Ve artı olarak sürekli idrara cıkıyorumBenimde catlamadan sonra 7. Gün ama hangisi dikkate alınıyır bilmiyorum . Benimde kasık sızım akıntım ve gögüs hassasiyet var o yüzden şüphelendim . Ama cok üzüldüm . 5 aydır deniyorum cok üzülüyorum artık
Bende 25i25i de ben bekliyorum hadi hayırlısı
Ben kv ile görüşmüyorum ama kendi akrabalarımdan diyen çok oluyor. Biz gerçekten hiç düşünmedik 8senedir. Ama inanmıyorlar tabii olmuyor da saklıyoruz sanıyorlar. Bu ay ilk denememiz bakalım agızları kapanır belki.kızlar selam sizin de kayın valideniz çocuk yapmıyorsunuz diye tavırlı davranıyor mubiz yapmıyor değiliz nasip olmuyor demiyoruz. sorduklarında olur daha düşünmüyoruz acelemiz yok falan diyip geçiştiriyoruz
AhahshaEşim doktor diyor adet gecikmeden kimseden kan almiyoruz
Aman boş ver sen ne yaparsan yap onların ağızları kapanmaz duymazdan gelmek en guzeliBen kv ile görüşmüyorum ama kendi akrabalarımdan diyen çok oluyor. Biz gerçekten hiç düşünmedik 8senedir. Ama inanmıyorlar tabii olmuyor da saklıyoruz sanıyorlar. Bu ay ilk denememiz bakalım agızları kapanır belki.
Geçmiyor zamanBende 25i
Hiç sorma. Görüşmeyi azalttım zaten herkesleAman boş ver sen ne yaparsan yap onların ağızları kapanmaz duymazdan gelmek en guzeli
Valla en guzeli kendine dönmek.. fazla insan fazla eşya gibi rahatsızlık veriyor .. hele sınır ve adap bilmiyorsaHiç sorma. Görüşmeyi azalttım zaten herkesle
ooooo ne kadar çok beklemişsiniz . neden bu kadar çok beklediniz merak ettim.Ben kv ile görüşmüyorum ama kendi akrabalarımdan diyen çok oluyor. Biz gerçekten hiç düşünmedik 8senedir. Ama inanmıyorlar tabii olmuyor da saklıyoruz sanıyorlar. Bu ay ilk denememiz bakalım agızları kapanır belki.
Evet. Yüzüne söyleyemiyorlar bi yerden sonra. Annemin başını yiyorlar, dr tavsiyesi vs veriyorlar. Size ne ayolValla en guzeli kendine dönmek.. fazla insan fazla eşya gibi rahatsızlık veriyor .. hele sınır ve adap bilmiyorsa
Sizin ilk deneme galiba ben aşılama sonucu bekliyorumGeçmiyor zaman
Ya hele böyle konular hassastir.. kırabilir incitebilir fazla merak ta ne bileyim ya xok gereksiz geliyor banaEvet. Yüzüne söyleyemiyorlar bi yerden sonra. Annemin başını yiyorlar, dr tavsiyesi vs veriyorlar. Size ne ayol
Evlendikten sonra 3yıl çocuk yapmayalım demiştik. O 3 yıl ne ara 8yıl olmuş biz de anlamadık. Zaman çok çabuk geçiyorooooo ne kadar çok beklemişsiniz . neden bu kadar çok beklediniz merak ettim.
Aynen canım ilk. Aşılamanın ne oldugunu çok bilmiyorum inşallah işe yarar iyi haberler alırız birlikte.Sizin ilk deneme galiba ben aşılama sonucu bekliyorum
İnşallah şu meraklarını içlerinde tutmayı öğrenebilirler ne diyeyim vallaYa hele böyle konular hassastir.. kırabilir incitebilir fazla merak ta ne bileyim ya xok gereksiz geliyor bana
Bizde su sekli oldu evlenir evlenmez hamile kaldım sonrasinda korkumdan cift koruma gittim sonra istedim olmadi bir baktım 9 sene geçmiş farkında olmadanEvlendikten sonra 3yıl çocuk yapmayalım demiştik. O 3 yıl ne ara 8yıl olmuş biz de anlamadık. Zaman çok çabuk geçiyor
Bir süre sonra insan rahatlığa alışıyor, sorumluluk almak zor geliyor.
Insallahİnşallah şu meraklarını içlerinde tutmayı öğrenebilirler ne diyeyim valla
Öyle dediler de ben dayanamam ki az önce aldım geldim 4 tane . Bir de ilk aşılamam çok heyecan yaptım. Ayni durumdayız diyelim ilkleri bekliyoruzAynen canım ilk. Aşılamanın ne oldugunu çok bilmiyorum inşallah işe yarar iyi haberler alırız birlikte.
25inde mi yapacaksın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?