Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah nasip edecektir vakti saati var herseyin 🤲 bu sürec de aşılama yumurta takibi falan denemediniz mi 6 yıl cok uzun süre
Denedim canım olmadı 🥲 nasipte varsa olur, yoksa olmaz. Yumurta rezervim düşük, amh 0.78. Doktorlar erken menapoz olabilirsin diyor, yaş 31 🥲 ama her ay düzenli regl oluyorum. Allah verirse olur diyorum bakalım

Bende Eylül ayında aşılama olmuştum 10.günden itibaren hep negatif çıktı sonra adet oldum. Sende silikte olsa çizgi varsa umut vardır 🤗 inşallah güzel haberi verirsin canım benim ☺️
kuzum benımde ıkıncı asılamam gecen ay 4 kasımda ıgne 6kasımda asılama olmustum 16sınra yıne sılık cıkmıstı kanda 24 cıktı ama ıkı gun sonra 14e dustu kımyasal gecırdım :(
bu ayda aynı oldu 4aralık ıgne 6aralık asılama 13aralıkta normal testte sılıktı sonra 14 aralıkta gıttı ıgne etkısı - erken gebelık ıle de 15-16aralık ıkı gundur sılık cızgı cıkııyor yarın sabah tekrar yapcam ınsallah koyulaşırsa kan vercem.
ınsallah ya hepımıze guzel haberler verelım :KK200::anne::nazar:

kuzum benımde ıkıncı asılamam gecen ay 4 kasımda ıgne 6kasımda asılama olmustum 16sınra yıne sılık cıkmıstı kanda 24 cıktı ama ıkı gun sonra 14e dustu kımyasal gecırdım :KK43:
bu ayda aynı oldu 4aralık ıgne 6aralık asılama 13aralıkta normal testte sılıktı sonra 14 aralıkta gıttı ıgne etkısı - erken gebelık ıle de 15-16aralık ıkı gundur sılık cızgı cıkııyor yarın sabah tekrar yapcam ınsallah koyulaşırsa kan vercem.
ınsallah ya hepımıze guzel haberler verelım :KK200::anne::nazar:
İnşallah koyulaşır canım benim 🙏 ben ikinci aşılamayı yaptırmadım çünkü eşimdede bende de sorun yok ve aşılamayı özelde yaptırdığım için 5 bin gibi bir fiyat tuttu aşılama yerine femara ile denedim bu ay iki kere daha femara deneyip olmaz ise tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar , birşey sormak istiyorum.
Yumurtlamayı 1. Gün sayarsak bugün 8. Günüm doktor kontrolüm vardı kan verirken , kasıklarımda sızı olmasından şüphelenip kan verdim ama beta 0.1 cıktı. Olsa çıkar mıydı yoksa erken mi verdim
Canım ben catlamanin 10.gunu lan testi yapmıştım negatif di ama hamile olduğumu düşünüyordum hep sonra 13. Gün evde test yaptm silik çıktı kan verdim değerim 10 çıktı sonradan kimyasala döndü tabi benimde bugün catlamanin 9.gunu pek belirtim yok sadece akıntı var yumurtlama gününden beri ve göğüs hassasiyeti

kızlar selam sizin de kayın valideniz çocuk yapmıyorsunuz diye tavırlı davranıyor mu 😂 biz yapmıyor değiliz nasip olmuyor demiyoruz. sorduklarında olur daha düşünmüyoruz acelemiz yok falan diyip geçiştiriyoruz
Bizde düşünmüyoruz diyoruz canım ,tavır da yapamazlar

İnşallah koyulaşır canım benim 🙏 ben ikinci aşılamayı yaptırmadım çünkü eşimdede bende de sorun yok ve aşılamayı özelde yaptırdığım için 5 bin gibi bir fiyat tuttu aşılama yerine femara ile denedim bu ay iki kere daha femara deneyip olmaz ise tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum
İnşallah canım 🥰
Benimde 3070 tuttu . Bizde deneyelim dedik ikinciyi bizimde eşimde sperm düşüklüğü vardı 8milyondu dört ay önce o yüzden denedik aslında. En son aşılamada 90milyon olmuştu. Naisp ya bakalım inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ♥️

Bizde düşünmüyoruz diyoruz canım ,tavır da yapamazlar
valla eşime hergün soruyormuş bana soramıyorda . ama benimle konuşurken artık böyle herşeye kızara konuşuyor. eşime dedim bunu babaanne yapamadık onda böyle kesin dedim .gıcıklık için bi daha sorarsa karım bekletiyor de dedim 😂 hamile kalırsam en son ona diyim bari

valla eşime hergün soruyormuş bana soramıyorda . ama benimle konuşurken artık böyle herşeye kızara konuşuyor. eşime dedim bunu babaanne yapamadık onda böyle kesin dedim .gıcıklık için bi daha sorarsa karım bekletiyor de dedim 😂 hamile kalırsam en son ona diyim bari
😬😅Bizimk bir kere sordu yapın falan bnde ev kredisi ödüyoruz seneye belki dedik bişey demedi. İnsan sinir oluyor ya . Bizimkini de halası taktinbana kafayı habire şunu ye bunu ye bilmem ne

😬😅Bizimk bir kere sordu yapın falan bnde ev kredisi ödüyoruz seneye belki dedik bişey demedi. İnsan sinir oluyor ya . Bizimkini de halası taktinbana kafayı habire şunu ye bunu ye bilmem ne
valla bizde diyoruz boç var diye borç bitermi diyorlar . çevrede biri hamile kalıyor dönüp siz daha bekleyin falan. gel sen yap o zaman demek var 😂

Suanlik bir tepki yok ama her an gelebilir 😂
valla ben pek anlaşamıyorum. iyi bişey desen bile yanlış anlıyor dedim eşine anan bana taktı . boşver huyu o . yok dedim onun derdi çocuk ondan böyle . sen kaç yıllık evlisin yeni isen henüz başlamaz

Benimde catlamadan sonra 7. Gün ama hangisi dikkate alınıyır bilmiyorum . Benimde kasık sızım akıntım ve gögüs hassasiyet var o yüzden şüphelendim . Ama cok üzüldüm . 5 aydır deniyorum cok üzülüyorum artık

Benimde catlamadan sonra 7. Gün ama hangisi dikkate alınıyır bilmiyorum . Benimde kasık sızım akıntım ve gögüs hassasiyet var o yüzden şüphelendim . Ama cok üzüldüm . 5 aydır deniyorum cok üzülüyorum artık
5 ayda bu kadar çok strese girme canım . üzülme diyemem elbette hepimiz üzülüyoruz ama yapabilecek bişeyimiz yok . bu işin sırrı kafaya takmamak. onu beceren hamile kalıyor bizde takıyoruz

Back