Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde su sekli oldu evlenir evlenmez hamile kaldım sonrasinda korkumdan cift koruma gittim sonra istedim olmadi bir baktım 9 sene geçmiş farkında olmadan 😅 olmadi ikinci demeyince korunduk oldu 🙈 yas farki olmadan 3 istedim sonra dusuk oldu iste bakalim
Yaşın kaç? Ben de hep yaşım geçti mi diye düşünüyorum. Peşpeşe iki tane yapmak istiyorum çünkü 😄 32 yaşındayım

Evlendikten sonra 3yıl çocuk yapmayalım demiştik. O 3 yıl ne ara 8yıl olmuş biz de anlamadık. Zaman çok çabuk geçiyor😄
Bir süre sonra insan rahatlığa alışıyor, sorumluluk almak zor geliyor.
Kimse kimsenin çocuk yapmamasina karışamaz o iki kişi arasındadır. Noluyor bu çevreye ben anlam veremiyorum. Sizene? Siz mi bakacaksınız?
Annem 10 yıl yapmasam hiç sormaz , ama kv en son bi laf etti..
Bizim öğrendiğimiz zaten çevreye böyle bisey sorulmaz ayıp. Ama bi bakıyorum millet yatak odasını anlatiyo artık detayıyla
Ay ben bunlara fazla doldum da okuyunca bile dayanamiyorum

Benimde catlamadan sonra 7. Gün ama hangisi dikkate alınıyır bilmiyorum . Benimde kasık sızım akıntım ve gögüs hassasiyet var o yüzden şüphelendim . Ama cok üzüldüm . 5 aydır deniyorum cok üzülüyorum artık
5 ay için çok üzülüyorum deme canim 5 senedir bekliyorum biraz sal bakalım stressiz dene olur olacaktır insAllah 🤲 herhangi bir problem yoksa kesinlikle sebebi takmak bu böyle ..

Kimse kimsenin çocuk yapmamasina karışamaz o iki kişi arasındadır. Noluyor bu çevreye ben anlam veremiyorum. Sizene? Siz mi bakacaksınız?
Annem 10 yıl yapmasam hiç sormaz , ama kv en son bi laf etti..
Bizim öğrendiğimiz zaten çevreye böyle bisey sorulmaz ayıp. Ama bi bakıyorum millet yatak odasını anlatiyo artık detayıyla
Ay ben bunlara fazla doldum da okuyunca bile
En çok konuşmayı sevdiğimiz şeyler milletin çocugu, evi, parası oldugu için hiç şaşırmıyorum. Terslersen sen saygısız oluyorsun bir de.

valla ben pek anlaşamıyorum. iyi bişey desen bile yanlış anlıyor dedim eşine anan bana taktı . boşver huyu o . yok dedim onun derdi çocuk ondan böyle . sen kaç yıllık evlisin yeni isen henüz başlamaz
Evet daha 4 aylik evliyim ama gerçekten erkekler ailesini bilsede toz kondurmuyor

Back