Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar moralim bozuldu aşılamam iptal oldu 5 yumurtam oluşmuş ben de diyorum normalde karnım ağrımazdı kasıklarımı şiş hissetmez göğüslerim büyümezdi n’oluyo diyodum meğer kocaman 5 yumurta ile yaşıyor muşum allahım ya gülsem mi ağlasam mı biledim

aaa niye öyle oldu yaa . çok fazla var diye mi iptal edildi. mm de mi büyüktü. bazılarında çok olunca mm olarak büyük olanlarla bakıp ötekiler büyümeden aşılama yapıyorlar diye biliyorum . senin hepsi eşit miydide öyle oldu acaba. doğal yolla deneyin canım belli mi olur doğal olarak olur . zaten aşılama ile doğal arasında pek fark yok
5 tane hepsi büyükmüş 1,2 güne kadar da çatlar kaşığın falan ağrırsa korkma dedi ilişkiye de sakın girme girersen de eşin içine boşalmasın dedi çok var o yüzden düşük tehlikesi olabilir bunlar olmasa da 3 üz yada 4 üz olabilir dedi çoklu riskli gebelik olabilir dedi ya

5 tane hepsi büyükmüş 1,2 güne kadar da çatlar kaşığın falan ağrırsa korkma dedi ilişkiye de sakın girme girersen de eşin içine boşalmasın dedi çok var o yüzden düşük tehlikesi olabilir bunlar olmasa da 3 üz yada 4 üz olabilir dedi çoklu riskli gebelik olabilir dedi ya
Alşılama neyse de, bana 5 yumurta ile çatlama iğnesi yapmışlardı. O da tutmamıştı. Sen korunma bence doğal yollarla dene canım.

zaten kolay hamile kalsak aşılamada doktorda ne işimiz var . arkadaşın dediği gibi bencede korunma ama tabi sen bilirsin. zor hamile kalan birisinin beşizi olma ihtimali düşük olması lazım . kafam karıştı

Alşılama neyse de, bana 5 yumurta ile çatlama iğnesi yapmışlardı. O da tutmamıştı. Sen korunma bence doğal yollarla dene canım.
Bana hiç bi şey vermediler kendisi çatlayacak dedi zaten 1,2 güne istersen yap ama çoğu düşük tehlikesi olur dedi kafam karıştı

bu arada kaç mm olduklarını söyledimi canım

Eşim görevdeydi pek deneyemedik ben kendimi 3 ay hazırladım aşılama olucam diye. Cuma günü aşılama oldum ondan önceki ay da normal yolla denedik olmadı. Benim eşimde problem yoktu ama ben yine de kullandirdim 1 ay ama iyi ki kullandirmisim. Aşılamam doktorun tahmin ettiginden bir gün önce oldu, çünkü yumurtama daha büyümez gözüyle bakıyordu, bana cumartesi veya pazartesi yaparız dedi ama cuma oldu aşılama öyle söyleyeyim. Bu yüzden eşim 3 4 gün perhizde bulunamadı.
Örnek verdiğinde tam 36 saat olmuştu ve sonucu 95 milyon hareketlilik %60 çıktı
Yıkamadan sonra 45 milyon %90 hareketlilik oldu.
Daha önceki 3 4 gün beklemesiyle aynı sonuç çıktı neredeyse, ben işe yaradığını düşünüyorum
Beraber d vitamini ve arı sütü bal propolis polen karışımı kullandık 1 ay
Ben ondan önce de arı sütü kullandım
Sizin yumurta gelişimine gözle görülür bir katkısı olmuş mu peki ?

zaten kolay hamile kalsak aşılamada doktorda ne işimiz var . arkadaşın dediği gibi bencede korunma ama tabi sen bilirsin. zor hamile kalan birisinin beşizi olma ihtimali düşük olması lazım . kafam karıştı
Valla benim de kafam karıştı ben bunu başka bi doktora daha sorayım an iyisi kolay hamile kalamıyorum evet ama yumurta seçip bi tanesine uygulayamıyo mu aşılamayı acaba

Muhtemelen sizin bir gün önceki ilişkiden tuttu 14. Gün ilişkinizden . Benim 3. Ay denemem ve çok stresli bir süreçmiş umarım bu ay denk getirim ve gebelik oluşur
Aynen bende oyle tahmin ediyorum bide salmıştım ben ya gelisi guzel devam ettim olursa olur olmazsa nasip diye stres etkiliyor insallah gonlune gore olur

Günaydın kizlar.aranizda Eskişehirli olan yada Esk de yasayan var mi? Bana ozelden yazabilir mi burada paylaşmak istemeyenler?başka bir konuda sorum olacak .. yanlış anlaşılmasın bazıları şehir leri topikte belirtmek istemiyor O yüzden dedim mesaj atabilir mi diye

Ya kızlar moralim bozuldu aşılamam iptal oldu 5 yumurtam oluşmuş ben de diyorum normalde karnım ağrımazdı kasıklarımı şiş hissetmez göğüslerim büyümezdi n’oluyo diyodum meğer kocaman 5 yumurta ile yaşıyor muşum allahım ya gülsem mi ağlasam mı biledim
Değerlendirmeye bak.. Şansın 5 katı😁

Valla benim de kafam karıştı ben bunu başka bi doktora daha sorayım an iyisi kolay hamile kalamıyorum evet ama yumurta seçip bi tanesine uygulayamıyo mu aşılamayı acaba
Aşılamada öyle bir şey mümkün değil.. aşılamada çatlatma iğnesi ile 36 saat sonra yumurtalarım kanala düşmesi öngörülüyor.. Sperm de zaten o 36 saatten ötürü kanala yakın veriliyor ki yumurta geldiği an hemen karşılaşsın..
Yani aşılamada tüp bebek gibi yumurta toplama ya da yumurta ile işlem yapma durumu yok..

Kızlar 15.gün🙏🏻🧿
Kaset testte almıştm ama malesef kendisi tamamiyle bozuk çıktı yani çizgi kısmı yırtılmıs bide böyle ürün satıyorlar eczanelerde cok ilginç…
Bu hatıra predictor earlysi🧿🙈 hep acaba predictor da bu çizgiyi görebilecek miyim diyordum çok şükür gördüm darısı da tez zamanda sizlerin başına olsun inşallah🙏🏻🙏🏻🤗 bugün kan vermeye gideceğim dua edin🙏🏻🙏🏻🧿
Ah jannam içimi titrettin resmen o kadar mutluyumki senin için :KK200::anneadayı::KK16: dua et banada tekrar tedaviye başladım letu ya dün :)

hepsi hemen hemen yanı büyüklükte ise olmaz canım. sana ultrason kağıdını verdimi doktor ordan da bakardık mm lere . sen değerlendir boşver doktoru .ya hamile kalırsan şansın fazla şuan . en kötü düşük yaparsın nolcak . ucunda ölüm yok ya

Aşılamada öyle bir şey mümkün değil.. aşılamada çatlatma iğnesi ile 36 saat sonra yumurtalarım kanala düşmesi öngörülüyor.. Sperm de zaten o 36 saatten ötürü kanala yakın veriliyor ki yumurta geldiği an hemen karşılaşsın..
Yani aşılamada tüp bebek gibi yumurta toplama ya da yumurta ile işlem yapma durumu yok..
canım benim demek istediğim misal 2 yumurta 12 13 mm dir biri 15 diğerleri 18 mm dir . doktor 12 mm ler büyümeden aşılayı tamalayıp riske atmıyor . ama hepsi çatlamaya yakınsa iptal oluyor haliyle .

canım benim demek istediğim misal 2 yumurta 12 13 mm dir biri 15 diğerleri 18 mm dir . doktor 12 mm ler büyümeden aşılayı tamalayıp riske atmıyor . ama hepsi çatlamaya yakınsa iptal oluyor haliyle .
Ama devletin koyduğu bi sınır var 2 veya 3 yumurta diye.. arkadan gelip çoğul gebelik riski oluşturursa diye de iptal edilebilir..

Back