Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 15.gün🙏🏻🧿
Kaset testte almıştm ama malesef kendisi tamamiyle bozuk çıktı yani çizgi kısmı yırtılmıs bide böyle ürün satıyorlar eczanelerde cok ilginç…
Bu hatıra predictor earlysi🧿🙈 hep acaba predictor da bu çizgiyi görebilecek miyim diyordum çok şükür gördüm darısı da tez zamanda sizlerin başına olsun inşallah🙏🏻🙏🏻🤗 bugün kan vermeye gideceğim dua edin🙏🏻🙏🏻🧿
Hayırlı olsun canım benim inşallah bu çizgiyi bizde görürüz 🤲🏻😘

Özelde benim tüp bebeğe para yok Kİ bu ay maaşımı da az yatırdılar malesef o yüzden yoksa taksitle ödeyip olabilirdi
Yok 2.aşılamaymış ya.. İptal edilirse başka aya kalacak.. Tüp bebeği etkileyecek falan diyin.. Siz ne zaman isterseniz o zaman tüp benek için rapor almaya çalışısınız..

Hepsinin tutacağının garantisi yok kendini korkutma hiç :) hem klomende yumurtalar çatlamayın kiste de dönüşebiliyor. Hepsi çatlayacak ve tutunacak diye bir şey yok :) belki ikiz olur sen değerlendir :)
Aynen ablamı da aradım doktor bana böyle böyle dedi dedim korkuttu beni sen rutin hayata devam et o da hepsi tutacağın belli değil düşük olursa da olsun düşüğün arkası çabuk kalır dedi görümcesinin ilki düşmüş 2 ay sonra hamile kalmış belki de kızlar bu doktor yılbaşıdan sonra zam geliyo ya o yüzden böyle bi şey de demiş olabilir para için eğer öyleyse verdim para onlara haram olsun

Yok 2.aşılamaymış ya.. İptal edilirse başka aya kalacak.. Tüp bebeği etkileyecek falan diyin.. Siz ne zaman isterseniz o zaman tüp benek için rapor almaya çalışısınız..
Kız devlette bile bu tüp bebek 20 bin miş ya bu ay da tutmazsa doktor değiştirecektim zaten olmadı bu ay değiştiririm dediği laflar üzerine

Aynen ablamı da aradım doktor bana böyle böyle dedi dedim korkuttu beni sen rutin hayata devam et o da hepsi tutacağın belli değil düşük olursa da olsun düşüğün arkası çabuk kalır dedi görümcesinin ilki düşmüş 2 ay sonra hamile kalmış belki de kızlar bu doktor yılbaşıdan sonra zam geliyo ya o yüzden böyle bi şey de demiş olabilir para için eğer öyleyse verdim para onlara haram olsun
sen aşılama parasını daha vermemiştin inşallah hastaneye

Beta hcg 2.30 çıkmış 2 ay öncede böyle cikmisti şüphelenip bi daha baktirmistim gene 2.30 çıktı yani bu ay da gebelik olmadı malesef
Progesteron 5.9 çıkmış yumurtlamadan ya 8 ya 9 gün sonra. Bazen hiç olmicak gibi geliyo insana

Bence doğal yoldan denemeye devam edin🤗

Beta hcg 2.30 çıkmış 2 ay öncede böyle cikmisti şüphelenip bi daha baktirmistim gene 2.30 çıktı yani bu ay da gebelik olmadı malesef
Progesteron 5.9 çıkmış yumurtlamadan ya 8 ya 9 gün sonra. Bazen hiç olmicak gibi geliyo insana
Banada hiç olmucak gibi geliyo canım her ay aynı şeyler fakat umudumuzu kaybetmeyelim allh nasip eder insalllh

Kız devlette bile bu tüp bebek 20 bin miş ya bu ay da tutmazsa doktor değiştirecektim zaten olmadı bu ay değiştiririm dediği laflar üzerine
Devlette 20 bin olamaz ki.. İlaçlar raporlu %50 ödüyorsun.. İşlemlerde %70 raporlu.. Kesin bi yanlış vardır… Maviesra Maviesra ünivrrsite hastanesinde yapıyor en iyi o bilir..

Devlette 20 bin olamaz ki.. İlaçlar raporlu %50 ödüyorsun.. İşlemlerde %70 raporlu.. Kesin bi yanlış vardır… Maviesra Maviesra ünivrrsite hastanesinde yapıyor en iyi o bilir..
Ben başkasından duydum benim sıran tanıdıkda ünüversite hastanesine sormuş 20 bin demiş belki de yanlış anlamıştır raporsuz demiştir

Canim cok da takılma değerlere, yani sürekli o test bu test insanı olumsuz etkiler. İnsan tabiki biran önce olsun istiyor cok iyi anlıyorum seni ama rahatlamak lazim biraz, kafani başka şeylere ver kitap oku sudoku çöz ne bileyim puzzle yap, hatta simdi yenibisey çıkmış vaktin varsa, tablo boyuyorsun ama ufak ufak bölmelere ayırıp isaretlemisler isaretlenen yerleri boyuyorsun ama müthiş bir tablo yapıyorsun kendi elinle, örneğini bulursam gönderirim
Biraz kafayı rahatlatmak akışına bırakmak lazim

Back