Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglime 7 gün kaldı bu ay pms sert geçicek gibi görünüyo eşim bile anlayamadı durumu.Normalde göğüslerim şişer ara ara ya belimde ya karnımda ağrı olur karnımda şişlik olur regl olana kadar devam eder.Bu ay ağlama krizleri,eşimi bile yanıma yaklaştırmak istemiyorum,aşırı sinirleniyorum saçma sapan şeylere,dün her söylediği şeyi terslemişim tamamen kontrolümü kaybettim.Hasta gibi hissediyorum kendimi sürekli şikayet ediyorum herşeyden sürekli bi ağrım var yok ateşim var diyorum bakıyo yok.Yazarken kendimden sıkıldım çekilmez biri oldum resmen.Çocuk konusunu çok taktım heralde kafaya.İçimden sürekli ‘Hayat bana istediklerimi vermiyo’diyorum tamamen bilinçsiz.

Eşim görevdeydi pek deneyemedik ben kendimi 3 ay hazırladım aşılama olucam diye. Cuma günü aşılama oldum ondan önceki ay da normal yolla denedik olmadı. Benim eşimde problem yoktu ama ben yine de kullandirdim 1 ay ama iyi ki kullandirmisim. Aşılamam doktorun tahmin ettiginden bir gün önce oldu, çünkü yumurtama daha büyümez gözüyle bakıyordu, bana cumartesi veya pazartesi yaparız dedi ama cuma oldu aşılama öyle söyleyeyim. Bu yüzden eşim 3 4 gün perhizde bulunamadı.
Örnek verdiğinde tam 36 saat olmuştu ve sonucu 95 milyon hareketlilik %60 çıktı
Yıkamadan sonra 45 milyon %90 hareketlilik oldu.
Daha önceki 3 4 gün beklemesiyle aynı sonuç çıktı neredeyse, ben işe yaradığını düşünüyorum
Beraber d vitamini ve arı sütü bal propolis polen karışımı kullandık 1 ay
Ben ondan önce de arı sütü kullandım
Baya gözle görülür bi yükselme olmuş ve bu çok çok iyi :KK200::KK200:Umarım aşılamadan da istediğin sonucu alırsın bebişinide sağ salim öğrenip kucağına alırsın inşallah :KK200::KK200:

Kızlar 15.gün🙏🏻🧿
Kaset testte almıştm ama malesef kendisi tamamiyle bozuk çıktı yani çizgi kısmı yırtılmıs bide böyle ürün satıyorlar eczanelerde cok ilginç…
Bu hatıra predictor earlysi🧿🙈 hep acaba predictor da bu çizgiyi görebilecek miyim diyordum çok şükür gördüm darısı da tez zamanda sizlerin başına olsun inşallah🙏🏻🙏🏻🤗 bugün kan vermeye gideceğim dua edin🙏🏻🙏🏻🧿
Sağlıkla gelsiiiiiin 🎉 Herşey gönlünce olsuun 🎉

Günaydın kizceler , benim testler hala yolda görünüyor gelmeyecek sanırım 🥲 şuan için yaşadığım bir belirtimde yok ara ara kasığımda agri oluyor adet olacakmisim gibi ve bel ağrısı birde iki gün once aşırı akintim oldu su gibi ama suan yok süt liman göğüs acısı ağrısı hassasiyetide yok yine gol değil galiba 😂
Bendede geçmek bilmeyen bi göğüs ağrısı var reglin 4. günü bugün normalde 2. günde geçerdi +bide geçmeyen bi gazım var 😂

20211214_171110.jpg
böyle cıktı canım ama bu miratech marka. Diğeri daha iyi gösteriyordu. Bugün başka marka bakacağım bulabilirsem tekrar yapacağım testi.

Kızlar 15.gün🙏🏻🧿
Kaset testte almıştm ama malesef kendisi tamamiyle bozuk çıktı yani çizgi kısmı yırtılmıs bide böyle ürün satıyorlar eczanelerde cok ilginç…
Bu hatıra predictor earlysi🧿🙈 hep acaba predictor da bu çizgiyi görebilecek miyim diyordum çok şükür gördüm darısı da tez zamanda sizlerin başına olsun inşallah🙏🏻🙏🏻🤗 bugün kan vermeye gideceğim dua edin🙏🏻🙏🏻🧿
Yaaaa güzel kuzum yükselmiş insallah testinden bile belli Rabbım sağlıkla kucağına alırsın insallah bizlere de çok dua et olur mu kacta çıkacak sonucun 🤩

Günaydın kizceler , benim testler hala yolda görünüyor gelmeyecek sanırım 🥲 şuan için yaşadığım bir belirtimde yok ara ara kasığımda agri oluyor adet olacakmisim gibi ve bel ağrısı birde iki gün once aşırı akintim oldu su gibi ama suan yok süt liman göğüs acısı ağrısı hassasiyetide yok yine gol değil galiba 😂
Kuzu nerden geliyor bu testler ben cumartesi sipariş ettim pazartesi elimdeydi İstanbulda yaşıyorum testler İzmir'den geldi

‼️‼️KIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık
Canim bende yumurtlamada iliskiye girmedim firsat bulamadik yumurtlamadan 1 gun once iliski olmustu yumurtlamadan sonrada olmadi iliski nasil tuttu bilmiyorum 😂😂 takvimimde belirttim zaten atiyorum sanada anlicagin yumurtlama gunu olmasada tutuyo yani sperm zaten canli kaliyor 2 3 gun

Eklentiler

• Screenshot_20211215-095935_My Calendar.jpg
    Screenshot_20211215-095935_My Calendar.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 58
Reglime 7 gün kaldı bu ay pms sert geçicek gibi görünüyo eşim bile anlayamadı durumu.Normalde göğüslerim şişer ara ara ya belimde ya karnımda ağrı olur karnımda şişlik olur regl olana kadar devam eder.Bu ay ağlama krizleri,eşimi bile yanıma yaklaştırmak istemiyorum,aşırı sinirleniyorum saçma sapan şeylere,dün her söylediği şeyi terslemişim tamamen kontrolümü kaybettim.Hasta gibi hissediyorum kendimi sürekli şikayet ediyorum herşeyden sürekli bi ağrım var yok ateşim var diyorum bakıyo yok.Yazarken kendimden sıkıldım çekilmez biri oldum resmen.Çocuk konusunu çok taktım heralde kafaya.İçimden sürekli ‘Hayat bana istediklerimi vermiyo’diyorum tamamen bilinçsiz.
Canim olumlamalar yap, pozitif düşünme üzerine kitaplar oku, imkanın varsa muhakkak psikolog desteği al, hersey olacağına varır hayırlı zamanda olarak inşallah

‼️‼️KIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık
Uygulama her zaman doğru sonuç vermiyor, yumurtlama günü cuma olmayabilir. Akıntıyi takip edin, akinti olduğu gün mutlaka değerlendirin. Akinti olmazsa iki gün arayla ilişki deneyin

Uygulama her zaman doğru sonuç vermiyor, yumurtlama günü cuma olmayabilir. Akıntıyi takip edin, akinti olduğu gün mutlaka değerlendirin. Akinti olmazsa iki gün arayla ilişki deneyin
Haklısınız takvim her zaman doğru sonuç vermiyor ama cuma 16. Günüm umarım o gün o gündür 🙃 bazen akıntıda olmayabilir diyorlar

Canim bende yumurtlamada iliskiye girmedim firsat bulamadik yumurtlamadan 1 gun once iliski olmustu yumurtlamadan sonrada olmadi iliski nasil tuttu bilmiyorum 😂😂 takvimimde belirttim zaten atiyorum sanada anlicagin yumurtlama gunu olmasada tutuyo yani sperm zaten canli kaliyor 2 3 gun
Muhtemelen sizin bir gün önceki ilişkiden tuttu 14. Gün ilişkinizden . Benim 3. Ay denemem ve çok stresli bir süreçmiş umarım bu ay denk getirim ve gebelik oluşur

Canim olumlamalar yap, pozitif düşünme üzerine kitaplar oku, imkanın varsa muhakkak psikolog desteği al, hersey olacağına varır hayırlı zamanda olarak inşallah
İşim de çok yoğun üstelik nası fırsatını bulup hem kendimi hem çevremdekileri bukadar bunaltabiliyorum hiç anlamadım 😅Beklemek çok zor,belirsizlik çok can sıkıcı..

Çok moralim bozuldu ya aşılamam iptal oldu 5 tane yumurta oluşmuş diğer aya kaldı 😔
aaa niye öyle oldu yaa . çok fazla var diye mi iptal edildi. mm de mi büyüktü. bazılarında çok olunca mm olarak büyük olanlarla bakıp ötekiler büyümeden aşılama yapıyorlar diye biliyorum . senin hepsi eşit miydide öyle oldu acaba. doğal yolla deneyin canım belli mi olur doğal olarak olur . zaten aşılama ile doğal arasında pek fark yok

Back