Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide idrar testi alıp yapsan hemen cnm eczaneden varsa çıkar ztn kanla da kesinlestir ben senden de umitliyim nedense

Benim ablamda bu kist var cnm genetik olabiliyormuş birde 2 3 doktor söyledi bana çikolata kisti olduğunu ama bu doktorla beraber bazı doktorlar da emin alamiyo
2 3 doktor söylediyse vardır o zaman boyutu küçükse ondan emin olamamış olabilir bu doktor, Allah yardımcımız olsun inşallah

Hiç çaresi de yok demi bunun baksan ameliyat bile olmuşsun geri gelmiş çok pis bişe. Benim regl sancılarım aşırı oluyo ve gaz sancisiyla birlikte oluyo senin de öylemi
Valla kasımda patlamak üzere diye hastaneye kaldırıldım 10 gün yattım çaresi yok gibi bişey.Rahim kazınarak ameliyat edildiği için ikinci ameliyat riskli diyor doktorlar çok doktora gittim ama yılmadım.16 aralıkta yeni bir doktora daha gideceğim hemde başka ilde özel muayehanede muayene ücreti de yüksek ama hala çare arıyorum
Önceki doktor 5 yıl sonra tekrar edebilir demişti 4.5 yılda tekrarladı boyutu büyük benimkinin o yüzden riskli
Öğretmenim işimi bırakmak zorunda kaldım, çalışma izni vermedi doktorlar
Evde bile uzun süre ayakta kalmayacaksın dediler, umarım bulurum, buluruz çaresini

Bende aynı düşüncedeyim aşılama olduktan sonra burdan uzaklaşıp kitap okucam Punch yapıcam kafamdan atmaya çalışcam temizliği de dün yaptım olmadı aşılama öncesi tekrar yaparım hem 2.aşılama da tutma yüzdesi artıyormuş öyle duydum valla bu ay rahat olmak istiyorum Kİ bu ay tutsun mucizeme kavuşayım (böyle olmak istiyorumiçi dolu koca göbekli

Kesinlikle regl olana kadar umut var.. dusuk sonrasi tutma olasılığı yüksek diyorlar.. kalbim deli gibi carpiyor düşünmemeye calisiyorum
Aynen öyle düşünün arkası çabuk kalır derler annem hep der ilk çocuk düşmüş onun arkası hemen kalmış ah bi de anneme çekeydim de hamilelik konusunda

Yaa gerçekten mi ben baya baya kist diye düşünüyordum 24 mm olan yumurtayı ama ağrılar önceki kistlerin ağrılarından farklı olunca acabamı dedim. Sende böyle deyince belki yumurta çatlamıştır diye düşünmeye başladım şimdi. Peki canım senin ağrıların ne zaman başladı ne kadar sürdü hatırlıyor musun?

Bu arada olumsuz olmasına üzüldüm rabbim inşallah hayırlısı ile kısa sürede yüzünü güldürsün canım

Canim benim ablamında çikolata kisti patladi ameliyat oldu bekardi o zaman çok şükür yumurtalarına zarar gelmedi ama tabi ameliyat olduğu taraf daha işlevsiz di evlendi 2 yıl denedi çocuk olmayınca tüp bebek yapıldı çok şükür ilkinde tuttu. Durumun gücün yeterse sende tüp bebek yolunami girsen acaba

Hadi bakalım beklemedeyiz

Hadi bakalım beklemedeyiz
Kuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.
Femara kullanmıştım gecikme yapar mı dedim hayır gebelik yapar dedi
Umarım size güzel haberler verebilirim

Kız ben gecikme olmadan 4 gün önce gördüm. Şuan test yapsan çıkar yani hepimizi deli ettin, yap ulen şu testi

Benim smdi sabah yaptigim testte dun aksamki gibi cizgi yok , koyulasmadi ama bat a kadar umut var tabi ki

biz sigara kullanmiyoruz . bende bal kaymak yedirdim bol bol

Ya bir şey diycem biz bunları deyince inanmayıp teyit ettirmen
Yalnız çatlatma iğnesi kullanmış mıydın? O gecikme yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…