- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Bide idrar testi alıp yapsan hemen cnm eczaneden varsa çıkar ztn kanla da kesinlestir ben senden de umitliyim nedenseŞu an doktora geldim ama kan testini vermem için sigortalı olduğum hastane olması gerekiyor. Şu am doktorumla konuşup o hastanenin acilinde kan testi verebilirim kuzu bekliyorum doktoru
Öyle mi dersin , hadi hayırlısı
2 3 doktor söylediyse vardır o zamanBenim ablamda bu kist var cnm genetik olabiliyormuş birde 2 3 doktor söyledi bana çikolata kisti olduğunu ama bu doktorla beraber bazı doktorlar da emin alamiyo
Valla kasımda patlamak üzere diye hastaneye kaldırıldım 10 gün yattım çaresi yok gibi bişey.Rahim kazınarak ameliyat edildiği için ikinci ameliyat riskli diyor doktorlar çok doktora gittim ama yılmadım.16 aralıkta yeni bir doktora daha gideceğim hemde başka ilde özel muayehanede muayene ücreti de yüksek ama hala çare arıyorumHiç çaresi de yok demi bununbaksan ameliyat bile olmuşsun geri gelmiş çok pis bişe. Benim regl sancılarım aşırı oluyo ve gaz sancisiyla birlikte oluyo senin de öylemi
Yaa ben de böyle çılgınlar gibi her şeyi yaptığım ay pozitiftir görmüştüm olur inşallah
Bende aynı düşüncedeyim aşılama olduktan sonra burdan uzaklaşıp kitap okucam Punch yapıcam kafamdan atmaya çalışcam temizliği de dün yaptım olmadı aşılama öncesi tekrar yaparım hem 2.aşılama da tutma yüzdesi artıyormuş öyle duydum valla bu ay rahat olmak istiyorum Kİ bu ay tutsun mucizeme kavuşayımyaa stres değilde heyecan var bizde. ama umudum da yok karışıkbenimde 19 u pazar günü yumurtlama günü iğne çok etkili ise öne çeker belki cuma günü olursa izin alır 3 gün yatarım diye planım var . geçen hafta dip köşe temizlik yaptım rahat yatayım diye . hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . hemen hemen aynı gün aşılama olacağız gibi seninle . aşılama sonrası biraz kaçıcam burdan
Aynen öyle düşünün arkası çabuk kalır derler annem hep der ilk çocuk düşmüş onun arkası hemen kalmış ah bi de anneme çekeydim de hamilelik konusundaKesinlikle regl olana kadar umut var.. dusuk sonrasi tutma olasılığı yüksek diyorlar.. kalbim deli gibi carpiyor düşünmemeye calisiyorum
Yaa gerçekten mi ben baya baya kist diye düşünüyordum 24 mm olan yumurtayı ama ağrılar önceki kistlerin ağrılarından farklı olunca acabamı dedim. Sende böyle deyince belki yumurta çatlamıştır diye düşünmeye başladım şimdi. Peki canım senin ağrıların ne zaman başladı ne kadar sürdü hatırlıyor musun?Can
Canım bende son ilişkim sırasında doktorun verdiği günlerde inanılmaz bir ağrı hissetmiştim ağlamıstım acıdan. Ama yumurtamda gayet güzel çatlamıs gebelik olmamıs. Olabiliyormus böyle ağrılar
Evet cnm söyledi malesef. Amin İnşallah çok illet bı kist2 3 doktor söylediyse vardır o zamanboyutu küçükse ondan emin olamamış olabilir bu doktor, Allah yardımcımız olsun inşallah
Ayyyyyy inşallaahYaa ben de böyle çılgınlar gibi her şeyi yaptığım ay pozitiftir görmüştüm olur inşallah
Canim benim ablamında çikolata kisti patladi ameliyat oldu bekardi o zaman çok şükür yumurtalarına zarar gelmedi ama tabi ameliyat olduğu taraf daha işlevsiz di evlendi 2 yıl denedi çocuk olmayınca tüp bebek yapıldı çok şükür ilkinde tuttu. Durumun gücün yeterse sende tüp bebek yolunami girsen acabaValla kasımda patlamak üzere diye hastaneye kaldırıldım 10 gün yattım çaresi yok gibi bişey.Rahim kazınarak ameliyat edildiği için ikinci ameliyat riskli diyor doktorlar çok doktora gittim ama yılmadım.16 aralıkta yeni bir doktora daha gideceğim hemde başka ilde özel muayehanede muayene ücreti de yüksek ama hala çare arıyorum
Önceki doktor 5 yıl sonra tekrar edebilir demişti 4.5 yılda tekrarladı boyutu büyük benimkinin o yüzden riskli
Öğretmenim işimi bırakmak zorunda kaldım, çalışma izni vermedi doktorlar
Evde bile uzun süre ayakta kalmayacaksın dediler, umarım bulurum, buluruz çaresini
Yaaa insallahhYaa ben de böyle çılgınlar gibi her şeyi yaptığım ay pozitiftir görmüştüm olur inşallah
Hadi bakalım beklemedeyizŞu an doktora geldim ama kan testini vermem için sigortalı olduğum hastane olması gerekiyor. Şu am doktorumla konuşup o hastanenin acilinde kan testi verebilirim kuzu bekliyorum doktoru
Öyle mi dersin , hadi hayırlısı
Aynen öyle düşünün arkası çabuk kalır derler annem hep der ilk çocuk düşmüş onun arkası hemen kalmış ah bi de anneme çekeydim de hamilelik konusunda
Kuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.Hadi bakalım beklemedeyiz
Kız ben gecikme olmadan 4 gün önce gördüm. Şuan test yapsan çıkar yaniKuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.
Femara kullanmıştım gecikme yapar mı dedim hayır gebelik yapar dedi
Umarım size güzel haberler verebilirim
Delirmeyin yaaKız ben gecikme olmadan 4 gün önce gördüm. Şuan test yapsan çıkar yanihepimizi deli ettin, yap ulen şu testi
Kızlar bu ay eşime harnıp pekmezi ceviz badem fındık + havuç suyu içiricem. Kendimde havuç yiyp bol bol havuç suyu içicem bende kullanıcam harnıp pekmezinden (keçiboynuzu pekmezi) yürüyüşe başladım artık akşamları. Ekmek yemeyi kesicem. Yumurta süt ağırlıklı beslnicem bol bolmeyve ceviz vs. Sizce bi sonuç elde edebilirmiyim. Ha bideeee b3k2 vitamini alcm damla olarak kullanıcam bide folikasit. Haa bide avakado yemeyi düşünüyorum. ( eşimdede bende de problem yok yumurtalarım gayet iyi büyüyor çatlıyor ama döllenme olmuyor. İkimizde sigara kullanıyoruz. Bu saydıklarım hem sperm hızı sayısı artsın diye hemde benim yumurtalarım daha kaliteli olsun diye ) İştende bi süre izin aldım 1 ay kadar yarın son günüm sonrası tatil eşimde gözünden rahatsız o yüzden raporlubu ay hırslandım sebepsizce @Selizay @H a s s a Spicelover @esoss88
Ya bir şey diycem biz bunları deyince inanmayıp teyit ettirmenKuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.
Femara kullanmıştım gecikme yapar mı dedim hayır gebelik yapar dedi
Umarım size güzel haberler verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?