Canım sanırım dün çatladı yumurta, dün öğlen-dün gece ve bugün öğlen testleri sırayla şöyle, ben dün yani 13 aralıkta çatlama olmuş gibi takip yapayım en iyisiBencede testler yanıltmis akintin olduğu gün yumurtlama olmuştur büyük ihtimalle haftaya test yaparsan çıkar bence İnşallah tutunmustur miniğin
Bat 16 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Test yapmadım canım 4 Ten sonra acilden kan mı versem diyorumÇıkar tabiki senin günün geçmiş tabiki çıkarYaptın mı test ya da kan verdin mi?
Kendimde olsa pms derdimKızlar birşey soracağım ama ne olur bana gülmeyin :) Göğüs ucumun etrafı o kadar tatlı kaşınıyor ki size anlatamam , elimi çekemiyorum resmen kaşımaktan :) bir yandan da işteyim rezil olcam diye korkuyorum :) Sizce bu bir belirti midir ? Yaşayanlar var mı ?
Spermle 48 72 saat arası yasiyo o yüzden değerlenmen uygun gün benceCanım sanırım dün çatladı yumurta, dün öğlen-dün gece ve bugün öğlen testleri sırayla şöyle, ben dün yani 13 aralıkta çatlama olmuş gibi takip yapayım en iyisi10 ve 11inde akıntı olmuştu 2 gün sonra çatladı demek ki göğüs hassasiyetim de başladı ovulasyon sonrası olan. En son 12si akşam değerlendirmiş olduk 13ünde gün içinde çatladıysa sıkıntı yok değil mi uygun günü değerlendirmiş oluyoruz
Rahim filmi yani hsg degilmi oOna benziyor ama ismi farklı canim rahme ilaç enjekte ediyolar ultrosanla bakıyorlar kist miyom yapışıklık varmi die
Aynı belirtiler bende de var. Nefes nefese kalıyorum sürekli. Adet olacakmışım gibi de kasık ve bel ağrım varHanımlar karnım gürül gürul
Sırtım ağrıyor
Yürürken zorlanıyorum nefesim kesiliyor
Kasık ve bel ağrım var
Pazar adet olmam lazımdı dünde 400lerde çıktı beta bu belirtiler normal mi acab a?
Aynen valla ya adet olursam diye ped kullanıyorumAynı belirtiler bende de var. Nefes nefese kalıyorum sürekli. Adet olacakmışım gibi de kasık ve bel ağrım var
Regle az kala bende oluyorKizlar an itibari ile beyaz kıvamsi akintim basladi bunun bir anlamı var mi sizce
Bişey olmaz Allahın izniyle stres yapmaAynen valla ya adet olursam diye ped kullanıyorum
Bel kaşık ağrım bazen zorluyor
Korkuyorum
Benim bugun reglin ilk gününden itibaren 11. Gunum daha yumurtlamadigimi varsayıyorumRegle az kala bende oluyor
22aralik bat tabloya ekleyen biri varsa benide ekleyebilir mi çatlatma iğnesi oldum bu ay bakalım bekliyirum sabırsızlıkla bendeBat 16 Aralık
Canim naptın çıktı sonucAslında denemede değil ilk ay korunmasız ilişki oldu
HayırKiz sen daha test yapmadın mi
Haa senin cok varmis daha yaReglime tahmini 16 veya 17 gunum var
AminBişey olmaz Allahın izniyle stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?