Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım, sizin sürecinizi en iyi siz bilirsiniz ama bakın siz doğal yumurtlaması zor olan biri iseniz çatlaması da çok zor olacaktır. Bu durumda çatlama iğnesi ile garanti etmeniz beklenir. Elbette doktor iyi bilir ama süreç böyle olur.. biraz ısrarcı davranmak lazım sizin doktorunuza sanırım, MaviSasa234 da mesajları okusun sizi doğru yönlendirir

Canım ben çok ısrar ettım etmezmıyım vermeyınce napbılırımkı zaten bu doktorda denemecezkı tup bebegı ben rutın kontrole gıtmsıtım femera ıle deneyelım dedı kaybedecegım bısey yok dıye kabul ettım.tup bebek sayesınde bayagı dneeyımlendım zaten canım herseyı ogrenmıs olduk

Dün benim beklenen adet gunumdu bugün test veridim 477
Bir sitede
Bat da
Beta HCG 100 den çok daha yüksekse veya iki günde 2 katından daha fazla artış varsa ikiz ihtimali olabilir diyor ama doğru mu bu

Dün benim beklenen adet gunumdu bugün test veridim 477
Bir sitede
Bat da
Beta HCG 100 den çok daha yüksekse veya iki günde 2 katından daha fazla artış varsa ikiz ihtimali olabilir diyor ama doğru mu bu
Çok tebrikler
Hiç belli olmuyor açıkçası ama gönlünüzden geçiyorsa inşallah ikiz olur

Çok tebrikler
Hiç belli olmuyor açıkçası ama gönlünüzden geçiyorsa inşallah ikiz olur
Bakması zor olur ama annem çok dua ediyordu ikizin olur inşallah diye hayırlısı

DHA eşime diyemedim carsamba test yapayım da artmissa yine ozaman diyeyim diyorum korkuyorum. Şuan. Birşey olıcak diye
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Mide bulantısı yok
Koku hassasiyeti yokk.bunlar olmayınca şüphe ettim

Kasık ağrısı karında değişik hareketlenme var anca birde yorgunluk var anca

Vallahi belirti konusu çok değişik ben de belirti bekliyorum da bakalım..
Henüz ben kan testi yapmadım ama siz tebrik ederim dünmüş zaten gününüz

Bu ay ne denediniz acaba
Canım ben hiçbirşey denemedim doğal kendi oldu.. hatta bu ay çok az ilişki oldu. Ama yumurtlama gününü tutturduk sanırım. Benim adetin 14.gunu oluyor zaten genelde yumurtlamam muhtemel o tuttu insallah sizinde gönlünüze gore olur

Arkadaşlar 9 Aralık adet tarihim ama olmadım kan verdim o gün degerim 0 çıktı doktor adet söktürücü verdi Perşembe günü cuma günü test yaptım çift çizgi acaba kuruma mi dedim su damlattim aynı kaldı ama testi geç gördüm ne zamn çıktı bilmiyirm bugün yaptım iki tane test birinde çıkmadı ikincisinde yine çift çizgi cikti hafif var gibiydi sonradan belirginleşti ama bu arada testler hepsi ayrı marka acaba neden olur

Kız bu asistan çatlamış yumurtanın sıvısını görmüş olmasın.. Yumurta çatlayınca rahimde sıvı oluyor… Hemen çatladığı gibi akıntı olmuyor sonuçta Dün mü çatladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…