Anladım, sizin sürecinizi en iyi siz bilirsiniz ama bakın siz doğal yumurtlaması zor olan biri iseniz çatlaması da çok zor olacaktır. Bu durumda çatlama iğnesi ile garanti etmeniz beklenir. Elbette doktor iyi bilir ama süreç böyle olur.. biraz ısrarcı davranmak lazım sizin doktorunuza sanırım,Canım ben ılacsız adet olmayan bırıyım yumurtam büyümüyor dolayısıyla çatlama nedır bılmedım ben bu zamana kadar o yızden dırek tup bebek yaptırdık doktora kac kere sordum çatlama ıgnesız deneyelım dedı kendı çatlasın dedı bılemıyorum artık
Biri iki günde 2 katına çıkmalı demişti öyle hesapladımhımm tamam o zmn, iyiyiz bncde
ben hergun 2 katı artmalı sanıyordum sabah sabah baya üzüldüm, çevremde kimse bilmiyor, herkesin cocugu var ama haberler
Gayet güzel görünüyorKızlar sonucum nasıl ilk defa bu testi yaptırdım Eki Görüntüle 2969369
Çok teşekkür ederim inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırızGayet güzel görünüyor
Canım ben çok ısrar ettım etmezmıyım vermeyınce napbılırımkı zaten bu doktorda denemecezkı tup bebegı ben rutın kontrole gıtmsıtım femera ıle deneyelım dedı kaybedecegım bısey yok dıye kabul ettım.tup bebek sayesınde bayagı dneeyımlendım zaten canım herseyı ogrenmıs oldukAnladım, sizin sürecinizi en iyi siz bilirsiniz ama bakın siz doğal yumurtlaması zor olan biri iseniz çatlaması da çok zor olacaktır. Bu durumda çatlama iğnesi ile garanti etmeniz beklenir. Elbette doktor iyi bilir ama süreç böyle olur.. biraz ısrarcı davranmak lazım sizin doktorunuza sanırım,MaviSasa234 da mesajları okusun sizi doğru yönlendirir
Çok tebriklerDün benim beklenen adet gunumdu bugün test veridim 477
Bir sitede
Bat da
Beta HCG 100 den çok daha yüksekse veya iki günde 2 katından daha fazla artış varsa ikiz ihtimali olabilir diyor ama doğru mu bu
Canım arada kaç saat var. Bugün pik görmüşsün ve hemen çatlamış bence bugün mutlaka degerlendirinArkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen yukarıda fotoğraf paylaştım:)
Bakması zor olur ama annem çok dua ediyordu ikizin olur inşallah diye hayırlısıÇok tebrikler
Hiç belli olmuyor açıkçası ama gönlünüzden geçiyorsa inşallah ikiz olur
Yarın pik olur gibi canım erken yumurtlama olacak heraldeKızlar bugün adetimin son günü ovülasyon testi yaptım ne anlama geliyor sizce?
Amin canim amiinnnRabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına da almayı nasip etsin cnm
Vallahi belirti konusu çok değişik ben de belirti bekliyorum da bakalım..Bakması zor olur ama annem çok dua ediyordu ikizin olur inşallah diye hayırlısı
DHA eşime diyemedim carsamba test yapayım da artmissa yine ozaman diyeyim diyorum korkuyorum. Şuan. Birşey olıcak diye
Yerleşme kanaması yok
Göğüs hassasiyeti yok
Mide bulantısı yok
Koku hassasiyeti yokk.bunlar olmayınca şüphe ettim
Kasık ağrısı karında değişik hareketlenme var anca birde yorgunluk var anca
Canım ben hiçbirşey denemedim doğal kendi oldu.. hatta bu ay çok az ilişki oldu. Ama yumurtlama gününü tutturduk sanırım. Benim adetin 14.gunu oluyor zaten genelde yumurtlamam muhtemel o tuttuBu ay ne denediniz acaba
Sorularının cevabını yazdım bir önceki mesajina canim.. eylülden beri istiyorduk 2.cocuk olacak nasipse.Kaç aydık deniyorsunuz
Bu ay Farklı ne yaptınız acBa
Hangi günleri değerlendirdiniz
Teşekkür ederimSorularının cevabını yazdım bir önceki mesajina canim.. eylülden beri istiyorduk 2.cocuk olacak nasipse.
Çok iyi canimKızlar sonucum nasıl ilk defa bu testi yaptırdım Eki Görüntüle 2969369
Bence var gibi canım. Kan vermeden sakin söktürücü icme.bide erken gebelik yapsaydın farklı markadan. Yada direk kan ver canimKarartma olan ilk yaptığım dklar
Kız bu asistan çatlamış yumurtanın sıvısını görmüş olmasın.. Yumurta çatlayınca rahimde sıvı oluyor… Hemen çatladığı gibi akıntı olmuyor sonuçtaValla bilmiyorum hangisi karıştırıyor. Vajinal baktı bugünkü. Üniversite hastanesine gittim benim doçent yoktu asistanı baktı. Ne kadar güvenmeliyim bilemedim. Yumurta çatladı gitti mi acaba bilemiyorum ki...
Ya çatlamadı büyüdü ksitleşti 2 gün içinde? Ya da birinden biri yumurta ile kisti birbirine karıştırıyorarkadaki 3 cm kisti diğeri de gördü bu da gördü. Diğeri 2 ay sonra gel tekrar kontrol edebiliriz demişti, bu ilaçlı mr çekelim dedi. Neyse bir heveslendim kısaca hevesim boşa çıktı gibi bir şey oldu. Adetin 3. Günü gel hsg için randevu vereyim dedi. Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?