Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunuz nedir kaçırmışızdır ?Sanırım herkes birbirini tanıdığı için sadece birbirinize cevap veriyorsunuz. Teşekkür ederim herkese. İyi akşamlar:))
Bu geceyi değerlendiririn yumurtlama olmuş görünüyor.Arkadaşlar merhaba. Bugün 2 farköı ovulasyon testi yaptım. İkisi birbirinden farklı çıktı. Fotoğraf paylaşıyorum lütfen yardımcı olurEki Görüntüle 2969284 Eki Görüntüle 2969285 musunuz ne demek oluyor bu
Gözden kaçmıştır, her zaman her mesajı hepimiz göremiyoruz ama denk gelir mutlakaArkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen yukarıda fotoğraf paylaştım:)
Ovulasyon testi hic kullanmadigim icin bi yorum yapamam ayrica herkes isinde gucunde canim goren oluyo goremeyen oluyo aksam saati yemek bulasik anca gorurler sitem etme oyle herkes yeni yeni isiniyor birbirineSanırım herkes birbirini tanıdığı için sadece birbirinize cevap veriyorsunuz. Teşekkür ederim herkese. İyi akşamlar:))
Evet yumurtlama oluyor bu geceyi değerlendirip yarın tekrarlayın testi. Silikleşene kadar eğer erkekte sperm sorunu yoksa değerlendirin derimArkadaşlar merhaba. Bugün 2 farköı ovulasyon testi yaptım. İkisi birbirinden farklı çıktı. Fotoğraf paylaşıyorum lütfen yardımcı olurEki Görüntüle 2969284 Eki Görüntüle 2969285 musunuz ne demek oluyor bu
İnşallah canimm allah hayırlısiyla nasip eder inşallah bu zorlu günler de gecerEvet farkındaym. Zorda olsa beklicez bakalmhayırlı haberler alırız hepımz ınsallah
Şu ovulasyon testlerine de güven olmuyor ama yine de değerlendirin mutlakaArkadaşlar merhaba. Bugün 2 farköı ovulasyon testi yaptım. İkisi birbirinden farklı çıktı. Fotoğraf paylaşıyorum lütfen yardımcı olurEki Görüntüle 2969284 Eki Görüntüle 2969285 musunuz ne demek oluyor bu
İnş güzel haberler alacaksın.. Bu kadar sakinlikle o bebek belirti vermezKuzu şu an test yok zaten evde lh bile yok zaten 3 aydır doktor ile folikül bakıyordum.
Olsa İnan yarın bu kadar sürece yapabilirdim.
E şuan zaten yarın gelmeme durumuna göre de doktora gidebilirim. Eğer gece gelmezse tam 4. Haftaya giriyorum.
Hatta doktor bile göremez ki
Şu saatten itibaren ben de de umut artıyor yalan yok![]()
Yarın test istiyoruz test test test testKuzu şu an test yok zaten evde lh bile yok zaten 3 aydır doktor ile folikül bakıyordum.
Olsa İnan yarın bu kadar sürece yapabilirdim.
E şuan zaten yarın gelmeme durumuna göre de doktora gidebilirim. Eğer gece gelmezse tam 4. Haftaya giriyorum.
Hatta doktor bile göremez ki
Şu saatten itibaren ben de de umut artıyor yalan yok![]()
Doktoruna catlsyıp catlamadıgını kontrol ettirdin mi? Yada en kötü gidip bi progesteron testi verirsen yumurtanın catlayıp catlamadıgını anlamış olursun canım.Kızlar merhabaBen bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı
Alıntı
Ağrının gittiği an o yumurta çatladı :d Kist aklına bile getirme.. Sadece çatlaması zaman almış.. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yumurta 24 saat canlı kalıyor değerlendirin :)Kızlar merhabaBen bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı
Alıntı
İnşallahİnş güzel haberler alacaksın.. Bu kadar sakinlikle o bebek belirti vermez
Labtaki arkadaşımda böyle 7. haftada test yapmışO da ben nasıl hissetmişsem, yakaladım
![]()
Aynen sanırım gec çatladı canım pzartesı 18 mm dı cuma agrım başladı pazar aşırı sıddetlıydı.bız pazartesı carsamba ve pazar degerlendırdık umarım tutturmusuzdurAğrının gittiği an o yumurta çatladı :d Kist aklına bile getirme.. Sadece çatlaması zaman almış.. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yumurta 24 saat canlı kalıyor değerlendirin :)
Ha ha sonundaki ne güzelmişYarın test istiyoruz test test test test![]()
Çatlama olmusmu geleyım mı dedım Tedavı sırasında gerek yok dedı progesterında baktırmadımDoktoruna catlsyıp catlamadıgını kontrol ettirdin mi? Yada en kötü gidip bi progesteron testi verirsen yumurtanın catlayıp catlamadıgını anlamış olursun canım.
Aslında yarın kanda baktırsan olduysa o gün progesteronun yüksek cıkar canım benım 19,5 cıkmıstı igneden 7 gün sonraÇatlama olmusmu geleyım mı dedım Tedavı sırasında gerek yok dedı progesterında baktırmadım
Ne kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum da progesteron baktırın! Israrla söylüyorum çünkü bir arkadaşım bir yıl deneyip çatlatma iğnesi ile gebe kaldı, hatta tüp bebek sürecinde fark ediyorlar ki yumurta çatlamıyor. Regl geliyor fakat çatlama yok sonra o sırada çatlatma iğnesi ile tek seferde gebelik geliyor.Çatlama olmusmu geleyım mı dedım Tedavı sırasında gerek yok dedı progesterında baktırmadım