- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Rabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına da almayı nasip etsin cnmGuzel kalpli arkadaşım cok teşekkür ederim evet senin hislerin doğru cikti. Inşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bi evlat olur..belirtilerim kasik batması inceden ağrı özellikle sol kasık batıyor ..Belim ağrıyor göğüslerim biraz şişti ve hassas. Arada da sıcak basıyor ama o cok yok
Herkes zaten yazdı ama bnde yazayım yumurtlama olmuş değerlendirin mutlaka hatta silikleşince de değerlendirin çatlamış oluuor çünkü o 2. Yaptığınız mor testi bnde kullanmıştım ve o test net çizgiler çıkartmıyor bn hiç görememiştim piki bile böyle silik gösteriyor sanırım pik tipi böyle ama diğer testte bariz yumurtlama var şansınız bol olsun... ha bu arada stres yapmayın birz gerginsiniz bu olumsuz etkileyebilirYaaa çok teşekkür ederim herkese. Biraz gerginim kusura bakmayın :))
15 aydır ıstıyoruz bır tup bebek denemem var kımyasal oldu 2. Ye başlamadan femera ıle deneyelım dedık ama tup bebek sırasında çatladı yumurtam sıkıntı olmadıNe kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum da progesteron baktırın! Israrla söylüyorum çünkü bir arkadaşım bir yıl deneyip çatlatma iğnesi ile gebe kaldı, hatta tüp bebek sürecinde fark ediyorlar ki yumurta çatlamıyor. Regl geliyor fakat çatlama yok sonra o sırada çatlatma iğnesi ile tek seferde gebelik geliyor.
Tabi eğer çatlama doğal oluyorsa buna eminseniz tamam
Kesinlikle canım bazı insanlar da oluyo o çizgi benim gebeliğim de olmamıştıCanım @annesiyim birde göbek deligimin altında bi çizgi belirmiş uzunca dikine.. kızımdaysa olmuştu bu. Belki buda bi belirtidir..
Progestan kac gune kadar yüksek kalıyo acaba adete kadarmıkıAslında yarın kanda baktırsan olduysa o gün progesteronun yüksek cıkar canım benım 19,5 cıkmıstı igneden 7 gün sonra
O zaman tamam bu basamaktan eminsiniz.15 aydır ıstıyoruz bır tup bebek denemem var kımyasal oldu 2. Ye başlamadan femera ıle deneyelım dedık ama tup bebek sırasında çatladı yumurtam sıkıntı olmadı
Tabi regl olursanız zaten progesteron sıfırlanır bu yüzden de regl olursunuz, siklus dönemlerimiz hep böyledir.Progestan kac gune kadar yüksek kalıyo acaba adete kadarmıkı
Canım femera kullandım ıste bu ay bı tane yumurtam büyüdü 18 mm adetın 15. Günü dr çatlatma ıgnesı yapmayalım dedı kendı çatlasın dedı bugun adetın 22. GünüO zaman tamam bu basamaktan eminsiniz.
Ben de iki aydır femara kullanıyorum, yalnız o çatlayan iğne ile mi doğal mı çatladı?
Tedavi sürecinizi sordum. Çatladığında iğne oldunuz mu?Canım femera kullandım ıste bu ay bı tane yumurtam büyüdü 18 mm adetın 15. Günü dr çatlatma ıgnesı yapmayalım dedı kendı çatlasın dedı bugun adetın 22. Günü
Ya ben bunu görmemişim? Nasıl yani yumurta ve kisti nasıl karıştırabilir ki bir doktor?Doktora gittim tekrar kontrole, yumurta göremedi, Bikaç tane kist var dedi. Rahmin arka duvarında da ayriyeten 3 cm bişi gözüktü, ona da ilaçlı mr istedi. Benim moral yerlerde yani kızlar. Şöyle 1 ay uyuyasım var..
Çatlatma ıgnesı yapılıyo tabıkı tup bebek tedavısınde yumurtalar büyüdüğünde banada yapılmıştıTedavi sürecinizi sordum. Çatladığında iğne oldunuz mu?
Aa neler olmuş öyle.. Yumurta çatlamamış mı o zamanDoktora gittim tekrar kontrole, yumurta göremedi, Bikaç tane kist var dedi. Rahmin arka duvarında da ayriyeten 3 cm bişi gözüktü, ona da ilaçlı mr istedi. Benim moral yerlerde yani kızlar. Şöyle 1 ay uyuyasım var..
Valla bilmiyorum hangisi karıştırıyor. Vajinal baktı bugünkü. Üniversite hastanesine gittim benim doçent yoktu asistanı baktı. Ne kadar güvenmeliyim bilemedim. Yumurta çatladı gitti mi acaba bilemiyorum ki...Ya ben bunu görmemişim? Nasıl yani yumurta ve kisti nasıl karıştırabilir ki bir doktor?
Gittiğin bu doktordan emin misin sen?
Ya çatlamadı büyüdü ksitleşti 2 gün içinde? Ya da birinden biri yumurta ile kisti birbirine karıştırıyorAa neler olmuş öyle.. Yumurta çatlamamış mı o zaman3 cm olan şeyi niye daha önce görememiş...
İşte size bunu demek istedim, siz doğal olarak yumurtalarınız çatlağına emin misiniz?Çatlatma ıgnesı yapılıyo tabıkı tup bebek tedavısınde yumurtalar büyüdüğünde banada yapılmıştı
Kızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyimTebrikler
Çok teşekkür ederim ekim de 5.7 idi değerim adete 2 gun kala.. belli belirsiz çizgi vardı.regl gunu de regl oldum zaten..bu epey ilerlemiş gibi dimi beta. Ayy cok şaşırdım bu ay hic değerlendiremedik bird
Bizim burada acil den yapmıyorlar.. saglik ocağı yarin versem çarş cikar sonuç anca..regl e 2 gun var. Dediğin gibi baya yüksek değer ozel e mi gtsem bugunTebr
Bu ay ne denediniz acabaBenim avcum kaşınsa aha hamileyim diyordum ama öyle değilmiş işte hiiiiiiiiçbir belirtim yoktu göğüsüm fos fos du ilk baş sonra sonra sızlamaya başladı
32-38 arası değişiyor genelde.. Bu ay dikkat ettim folik asit vs kullandım ilk defaKaç günde bir regl oluyosun cnm ovu ya geç başlamışsın ben 10 11. Günler yumurtlama gören biriyim mesela. Tabi gebelik te olabilir insanlar o şekilde de öğreniyo ama git gide koyulasmasi lazım gebelik tede
Kaç aydık deniyorsunuzEvet erken gebelik testi. Yarin a randevu aldim bakalim insallah saglikla ilerler dualarınıza talibim
Canım ben ılacsız adet olmayan bırıyım yumurtam büyümüyor dolayısıyla çatlama nedır bılmedım ben bu zamana kadar o yızden dırek tup bebek yaptırdık doktora kac kere sordum çatlama ıgnesız deneyelım dedı kendı çatlasın dedı bılemıyorum artıkİşte size bunu demek istedim, siz doğal olarak yumurtalarınız çatlağına emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?