Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına da almayı nasip etsin cnm

Yaaa çok teşekkür ederim herkese. Biraz gerginim kusura bakmayın :))
Herkes zaten yazdı ama bnde yazayım yumurtlama olmuş değerlendirin mutlaka hatta silikleşince de değerlendirin çatlamış oluuor çünkü o 2. Yaptığınız mor testi bnde kullanmıştım ve o test net çizgiler çıkartmıyor bn hiç görememiştim piki bile böyle silik gösteriyor sanırım pik tipi böyle ama diğer testte bariz yumurtlama var şansınız bol olsun... ha bu arada stres yapmayın birz gerginsiniz bu olumsuz etkileyebilir

15 aydır ıstıyoruz bır tup bebek denemem var kımyasal oldu 2. Ye başlamadan femera ıle deneyelım dedık ama tup bebek sırasında çatladı yumurtam sıkıntı olmadı

15 aydır ıstıyoruz bır tup bebek denemem var kımyasal oldu 2. Ye başlamadan femera ıle deneyelım dedık ama tup bebek sırasında çatladı yumurtam sıkıntı olmadı
O zaman tamam bu basamaktan eminsiniz.
Ben de iki aydır femara kullanıyorum, yalnız o çatlayan iğne ile mi doğal mı çatladı?

O zaman tamam bu basamaktan eminsiniz.
Ben de iki aydır femara kullanıyorum, yalnız o çatlayan iğne ile mi doğal mı çatladı?
Canım femera kullandım ıste bu ay bı tane yumurtam büyüdü 18 mm adetın 15. Günü dr çatlatma ıgnesı yapmayalım dedı kendı çatlasın dedı bugun adetın 22. Günü

Ya ben bunu görmemişim? Nasıl yani yumurta ve kisti nasıl karıştırabilir ki bir doktor?
Gittiğin bu doktordan emin misin sen?

Kızlar bugün adetimin son günü ovülasyon testi yaptım ne anlama geliyor sizce?

Eklentiler

• BAFFF83F-2098-4F37-9645-1EA759207B8D.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 47
Aa neler olmuş öyle.. Yumurta çatlamamış mı o zaman 3 cm olan şeyi niye daha önce görememiş...

Ya ben bunu görmemişim? Nasıl yani yumurta ve kisti nasıl karıştırabilir ki bir doktor?
Gittiğin bu doktordan emin misin sen?
Valla bilmiyorum hangisi karıştırıyor. Vajinal baktı bugünkü. Üniversite hastanesine gittim benim doçent yoktu asistanı baktı. Ne kadar güvenmeliyim bilemedim. Yumurta çatladı gitti mi acaba bilemiyorum ki...
Aa neler olmuş öyle.. Yumurta çatlamamış mı o zaman 3 cm olan şeyi niye daha önce görememiş...
Ya çatlamadı büyüdü ksitleşti 2 gün içinde? Ya da birinden biri yumurta ile kisti birbirine karıştırıyor arkadaki 3 cm kisti diğeri de gördü bu da gördü. Diğeri 2 ay sonra gel tekrar kontrol edebiliriz demişti, bu ilaçlı mr çekelim dedi. Neyse bir heveslendim kısaca hevesim boşa çıktı gibi bir şey oldu. Adetin 3. Günü gel hsg için randevu vereyim dedi. Hayırlısı bakalım

Bizim burada acil den yapmıyorlar.. saglik ocağı yarin versem çarş cikar sonuç anca..regl e 2 gun var. Dediğin gibi baya yüksek değer ozel e mi gtsem bugunTebr
Benim avcum kaşınsa aha hamileyim diyordum ama öyle değilmiş işte hiiiiiiiiçbir belirtim yoktu göğüsüm fos fos du ilk baş sonra sonra sızlamaya başladı
Bu ay ne denediniz acaba

Kaç günde bir regl oluyosun cnm ovu ya geç başlamışsın ben 10 11. Günler yumurtlama gören biriyim mesela. Tabi gebelik te olabilir insanlar o şekilde de öğreniyo ama git gide koyulasmasi lazım gebelik tede
32-38 arası değişiyor genelde.. Bu ay dikkat ettim folik asit vs kullandım ilk defa
, bu arada gebelik testi yaptım tabiki negatif :) bu ay 14 ve 15.gün çok net (afedersiniz) uzayan akıntı dedikleri akıntıdan oldu, önceki aylar bu akıntıdan tam 14 gün sonra adet oluyordum hep. 14.gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik. Testte de 14.günün gecesi epey silik bir sonuç görmüştüm, hatta akıntı+çizgide silinme olunca kesin o gün çatladığını düşünmüştüm. Test koyu devam etse de ben o gün çatladığına inanmak istiyorum ben pediatri asistan doktoruyum, kadın doğumcu arkadaşıma sordum biz folikul takibi yaparak ancak anlayabiliyoruz o kadar kolay bi şey değil, testlere para verme boşuna dedi. Hayırlısı bakalım hepimiz için tahmin ettiğim çatlama gününden 2 hafta sonra test yapıcam

İşte size bunu demek istedim, siz doğal olarak yumurtalarınız çatlağına emin misiniz?
Canım ben ılacsız adet olmayan bırıyım yumurtam büyümüyor dolayısıyla çatlama nedır bılmedım ben bu zamana kadar o yızden dırek tup bebek yaptırdık doktora kac kere sordum çatlama ıgnesız deneyelım dedı kendı çatlasın dedı bılemıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…