Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldugumun 2ci gunu doktora gitmiştim sag tüpümde genişlik varmış bide 2 buçuk santimlik yumurtalık kisti boyle olup hamile kalan varmi hormon degerlerimde boyleydi nasil sizce
Prolaktin 18
Tsh 3.0445
Lh 3.77
Estradiol (e2) 20
Fsh 5.84

Arkadaşlar merhaba. Bugün 2 farköı ovulasyon testi yaptım. İkisi birbirinden farklı çıktı. Fotoğraf paylaşıyorum lütfen yardımcı olur
20211213_165917.jpg
20211213_182211.jpg
musunuz ne demek oluyor bu

Kızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınıza 🙏 haftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin ❤️🙏
Darisi basima insallah persembe gidicem bende 5+1 yada 2 oluyorum benim hesaba gore gorurmuyum bendeee

Canım şimdi tam emin değilsen ilk önce bir predictor early patlat ama bak bu cok önemli marka predictor early olmalı diğer muadillerinden değl… 2.8 betayı ölçtü resmen ben hala şoktayım😁
Sonrada artımedin kaset testlerinden patlat derim😂🥰
Kuzum sabah değil de saat 3 gibi yaptım kaset tes negatif ama comfort days olan çok ince çıplak gözle görülebilir çizgi çıktı 5 dk da ama kesin diyemiyorum perşembe günü yap tekrar dedi eczacımız 🌸

Kızlar selam. Bu sabah kanamam başladı malesef. Hastaneye gittim kimyasal gebelikmiş. Beta 1190dan 499a düştü. Ben artık düşük sonrası gebelik planlayanlara kaçar 🙋‍♀️ hepinize sağlıklı gebelik diliyorum Allah bana da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Gecmis olsun uzulme korunma hemen olmasi buyuk bi ihtimal benim adet gormeden tuttu gecen ay bende yasadim zor baya uzme tatli canini olucak seninde 🥰🥰

Gecmis olsun uzulme korunma hemen olmasi buyuk bi ihtimal benim adet gormeden tuttu gecen ay bende yasadim zor baya uzme tatli canini olucak seninde 🥰🥰
Yok kuzum sabah çok ağladım ama şimdi gayet iyiyim kürtaj ya da dış gebelik olsa daha zor olurdu buna da şükür. Ocak ayına inşallah 🥰🙏

Eğer gebe isem şu an folik için doktorumla karar veririm bu şaseyi bırakırım tabi
Aynen.. Bende eşime benzerini almıştım.. Herhangi bi olumsuz etkisi yoktu.. Şimdi kadınlar içinde baktım gene menstrual döngü üzerine olumsuz bi yorum yok.. Bence gebelik testini hakediyor :)

Yok kuzum sabah çok ağladım ama şimdi gayet iyiyim kürtaj ya da dış gebelik olsa daha zor olurdu buna da şükür. Ocak ayına inşallah 🥰🙏
Aglanmaz mi canim benim tekrar gecmis olsun bidhaa yasatmasin Allahim tez zmanda guzel haberler al insallah 🥰🤲

Aynen.. Bende eşime benzerini almıştım.. Herhangi bi olumsuz etkisi yoktu.. Şimdi kadınlar içinde baktım gene menstrual döngü üzerine olumsuz bi yorum yok.. Bence gebelik testini hakediyor :)
Yarın doktor randevum var ikinci günüm diye hormon testi yaptırmayı düşünmüştüm. Doktorum bakalım yarın demiş, gelmezse olabilir 😁

Kizlar bgn ka tahlili verdimm sonuc negatif... bakalim ge yumurtladigim icin gec adet olcam sanırım.. bekliyorum hala gelen yok. Hafif kasik karin agrisi ve akinti var sdce. Ama valla salcam ben 🤣 diyet spor vs kendime bakcam artik belmj bi anda si supriz olur

Sabrına hayranım :)
Kuzu şu an test yok zaten evde lh bile yok zaten 3 aydır doktor ile folikül bakıyordum.
Olsa İnan yarın bu kadar sürece yapabilirdim.
E şuan zaten yarın gelmeme durumuna göre de doktora gidebilirim. Eğer gece gelmezse tam 4. Haftaya giriyorum.
Hatta doktor bile göremez ki 😁
Şu saatten itibaren ben de de umut artıyor yalan yok 🥰

Back