Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki karın egzersizleridemi olmaz? O zaman her gün 10bin adım atmaya çalışın. Sağlıklı beslenirseniz her şey mümkün Birde adaçayının etkisi olduöunu düşünüyorum. Diyetisyen onu eklemişti her gün yumurtlama gününe kadar içmeyi tavsiye etti

Canım yaa çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm şuanda inşallah hemen sağlığına kavuşursun

Bebisiniz hayırlı olsun saglikla gelsin inşallah. Adacayi beni biraz korkutuyor size ne için tavsiye etmişti diyetisyeniniz

Kızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı ve bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti kesin olarak hamile değilimdir demi tekrar test yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum

Kuzum iyiyim sen nasılsın ? Çarşamba günü vereceğim kan kuzum verir vermez buraya bildireceğim
Saol canim bende iyiyim bende bu ayi bekliyorum geçen ay hüsran di testelr de çıktı ama kanda no vala seni hep gördüğün için Hanna Hanna diye merak ettim hamisligine sevindim güzel ilerlemesinide bekliyorum hepinizin senin de dikakt et kendine havuç suyu falan iç ama avokado ye bide sağlıkla her gün yumurta bide oh tosun gibim olunAllaha emanet olun canım

Kızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı ve bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti kesin olarak hamile değilimdir demi tekrar test yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum
Erken gebelik testleri cok güvenilir değil bence adet gününüz gelince yapın ozaman silik de olsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…