• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tebriiik ederim . Bu sonuc adetine kaç gün kala veya adet tarihin geçti mi?
Şaka gibi ama benim adetim bugünle birlikte 12 gün gecikti adet gecikmemin 5.günü kan testi verdim 0.2 ydi bekledim 5 gün sonra yani gecikmemin 10.günü tekrar doktora gittim adet söktürücü versin diye ilaçdan önce tekrar betaya bakalım dedi ve mucize gibi çıktı 😍 Rabbim hepinizede nasip etsin bu duyguyu

Şaka gibi ama benim adetim bugünle birlikte 12 gün gecikti adet gecikmemin 5.günü kan testi verdim 0.2 ydi bekledim 5 gün sonra yani gecikmemin 10.günü tekrar doktora gittim adet söktürücü versin diye ilaçdan önce tekrar betaya bakalım dedi ve mucize gibi çıktı 😍 Rabbim hepinizede nasip etsin bu duyguyu
Ya gerçekten mi ne kadar güzel

Âdetin 21-24 günü filan demek ki tekrar yumurtladin demek ki çünkü baya baya geç döllenme olmuş

Bende test yapmaya başladım şuan cikmiyo normal olarak yumurtlama üzerinden 7 gün geçti 🤣 adete kaç gün kala çıktı birde yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti testte çıktığında
Bende kendimi bağımlılar gibi hissediyorum bütün testlere çişimi yapasim var

Ay garibim adamlar ya ovulasyon testleriydi kürlerdi bitkilerdi elimizden neler cekiyorlar 😅

Back