- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
reglın ne zaman canım?Sabretmek cok zor azıcık karnim agrisa acaba diyorum psikolojm bozuldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reglın ne zaman canım?Sabretmek cok zor azıcık karnim agrisa acaba diyorum psikolojm bozuldu![]()
Tebrikler canım hayırla ilerlesinKızlaaar sonucum çıktı 65İlk gün 16.66 2 gün sonra 65 Rabbimin mucizesii isteyen herkese nasip olsun inşallah
![]()
Ohhh maşallah çok da güzel kan verirsiniz artık sağlıkla gelsinKızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyim
Çok teşekkür ederimTebrikler canım hayırla ilerlesin![]()
20 aralikti ama ovulasyon 2 gün gecikti 22 Aralık olacak hesaplamama görereglın ne zaman canım?
Suanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyoTekrar merhaba
Bugün de yaptım bir tık daha silik gibi ama yine de koyu, hiç bi şey anlamadım bu işten daha yapmicam sanırımilk foto dün, 2.bugün
benımde 20aralık , sankı karnım agrıyor sınır bozucu ya bnde 6aralıkta aşılama oldum20 aralikti ama ovulasyon 2 gün gecikti 22 Aralık olacak hesaplamama göre
Benim lab arkadaşım şuan 4 aylık midesi bile bulanmadı… 1 hafta baş dönmesi yaşadı..Var mı dersin ya olsaydı anlaşılırdı sanki yarında beklerim ben kuzu ama sonra yapacağım![]()
Ben alternatif yöntemlere daha geçmedim 5 aylik evliyim hic korunmadim. Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Benimde yumurtlama 9 aralikti birbirimizi haberdar edelimbenımde 20aralık , sankı karnım agrıyor sınır bozucu ya bnde 6aralıkta aşılama oldum
Benim kasık ağrım varbenımde 20aralık , sankı karnım agrıyor sınır bozucu ya bnde 6aralıkta aşılama oldum
Kafa aynı bacım yaptığım teste boşa gitmesin diye iki kere isemisligim var benimdeBende kendimi bağımlılar gibi hissediyorum bütün testlere çişimi yapasim var
Evet erken gebelik testi. Yarin a randevu aldim bakalim insallah saglikla ilerler dualarınıza talibimO zaman sabr et. Özel zaten 4-5e kadar alıyor diye biliyorum. Adetin geciktiği gün kan testi yaptır. Normal kaset testleri al, yarında yap. Sizin yapdığınız erken gebelikdı dimi?
çok yenısıınnnn ınsallah fazla bekletmez canım.Ben alternatif yöntemlere daha geçmedim 5 aylik evliyim hic korunmadim. Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Benimde yumurtlama 9 aralikti birbirimizi haberdar edelim![]()
benımde kasık gogus bıdeBenim kasık ağrım var
ayyy harikaa maşallaahhh canım
Off cok iyi yükselme![]()
canlarımm çok teşekkür ederimmm :)))Tebrikler![]()
Ovulasyon sonrasi progesteron yükseliyor o yuzden gebe kalsak da kalmasak da bu belirtileri yaşıyoruz o kadar cok arastirip okuyorum kibenımde kasık gogus bıde
Erken gebelik testi canim bu. Inşallah olumlu olur canimCanım ovu mu. Bendede böyle olmustu gecen ha kızardı ha kizaracak sonuçta negatifti. İns seninki pozitif olur canimmm
Teşekkürler cok saolunOhhh maşallah çok da güzel kan verirsiniz artık sağlıkla gelsin
benim de cuma 97ydi bugun 430. bende biraz bozuldum. daha katlanır diyordum ama sizinde böyle ise normaldır o zmn ikimizinkide :)))İlk carsamab 37
Cuma 112
Pazartesi bugun 477 normal mi ilerliyor?
Erken gebelik testi canim bu. Inşallah olumlu olur canim