• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar merhaba 🤗
Bugün de yaptım bir tık daha silik gibi ama yine de koyu, hiç bi şey anlamadım bu işten daha yapmicam sanırım 😂ilk foto dün, 2.bugün
Suanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo

Eklentiler

• IMG20210807130014.jpg
    IMG20210807130014.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 36
benımde 20aralık , sankı karnım agrıyor sınır bozucu ya bnde 6aralıkta aşılama oldum
Ben alternatif yöntemlere daha geçmedim 5 aylik evliyim hic korunmadim. Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Benimde yumurtlama 9 aralikti birbirimizi haberdar edelim 🌺

O zaman sabr et. Özel zaten 4-5e kadar alıyor diye biliyorum. Adetin geciktiği gün kan testi yaptır. Normal kaset testleri al, yarında yap. Sizin yapdığınız erken gebelikdı dimi?
Evet erken gebelik testi. Yarin a randevu aldim bakalim insallah saglikla ilerler dualarınıza talibim🤲

Ben alternatif yöntemlere daha geçmedim 5 aylik evliyim hic korunmadim. Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Benimde yumurtlama 9 aralikti birbirimizi haberdar edelim 🌺
çok yenısıınnnn ınsallah fazla bekletmez canım.
ben 3 yıllık evlıyım 2 yıldır hamıle kalamadım,gecen aykı asılamada kımyasal yaşadım bakalım bu ay neler olacak.
amiiinnnn inşallaahh,Allah hayırlıısyla nasip etsin hepimize :KK200::nazar:

Back