- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Benim test hicbir zaman boyle olmadi markasi nedir3dakika içinde çektim. Lh piki bu olsa gerekhiç yapmamıştım ovulasyon testi. Almıştım yaparım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim test hicbir zaman boyle olmadi markasi nedir3dakika içinde çektim. Lh piki bu olsa gerekhiç yapmamıştım ovulasyon testi. Almıştım yaparım diye
Woow tebriklerkızlar sonuç 61.5 geldi
Peki karın egzersizleridemi olmaz? O zaman her gün 10bin adım atmaya çalışın. Sağlıklı beslenirseniz her şey mümkünAy ne güzel ya keşke bende spor yapabilsem çarpıntı sorunu olduğu için doktor sadece küçük yürüyüşler yapmama izin veriyor düzenli çarpıntı için ilaç alıyorum benimde kilo problemim var ancak ölüm diyetine girersem kilo veriliyorum yine tedaviye başladım başlayalı 5 kilo almışım bu yine ölüm orucuna başlicam artık yapacak bir şey yok
Ovulasyon labroquic, gebelik surelabBenim test hicbir zaman boyle olmadi markasi nedir
Canım yaa çok geçmiş olsunKist patlamış canım ondanmış bu ağrılar.. kan pıhtısı oluşmuş şuan 2,6cm büyüklüğünde kan vs verdim 2-3 saate çıkar sonuç dedi sonuçlara göre MR veya ilaç tedavisi dedi bakalım.. bat a da 4 gün kalmıştı bu ay da elde var 0
Bende bu markayi kullanıyorm ovulasyonda t hic böyle net olmuyor acaba yumurtlamiyormuyumOvulasyon labroquic, gebelik surelab
arkadaşım diyor ki acba ikiz mi aklıma sokuyorrr , iki tane yumurtam vardı sizce mümkün mü kiii ayın 10 unda akşam 8.60 dı sonuc bu sabah 8 buçıkta verdim kanı 61,50Woow tebrikler
Kız beta değerin kaç surelab böyle cıkardıOvulasyon labroquic, gebelik surelab
Ay inşallah çıkar 950lereEvet canım carsamba günü 950 lilerde cıkması gerekiyor
Bence eşinize de söyleyin bilsin hakkı var onunda bu heyecanı yaşamayaAy inşallah çıkar 950lere
Çarşamba yeniden teste gitmeyi düşünüyorum
Daha eşime demedim
Carsamab sonucu alıp Perşembe doktora mi gitsem diyorum ? Desem mi ki eşime?
Bebisiniz hayırlı olsun saglikla gelsin inşallah. Adacayi beni biraz korkutuyor size ne için tavsiye etmişti diyetisyeninizPeki karın egzersizleridemi olmaz? O zaman her gün 10bin adım atmaya çalışın. Sağlıklı beslenirseniz her şey mümkünBirde adaçayının etkisi olduöunu düşünüyorum. Diyetisyen onu eklemişti her gün yumurtlama gününe kadar içmeyi tavsiye etti
Ya azıcık daha netlessin diye bekliyorum zaten birkaç güne deme niyetoim var nasıl soylesem kiBence eşinize de söyleyin bilsin hakkı var onunda bu heyecanı yaşamaya![]()
Canım ovu mu. Bendede böyle olmustu gecen ha kızardı ha kizaracak sonuçta negatifti. İns seninki pozitif olur canimmmKızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyim
Canimmm foto beta mi.Çok teşekkür ederim ekim de 5.7 idi değerim adete 2 gun kala.. belli belirsiz çizgi vardı.regl gunu de regl oldum zaten..bu epey ilerlemiş gibi dimi beta. Ayy cok şaşırdım bu ay hic değerlendiremedik birde
Ben her ay adet belirtisinde esime gebe gibi davranıyorum sizin yerinizde olsam hic dayanamazdim ,Ya azıcık daha netlessin diye bekliyorum zaten birkaç güne deme niyetoim var nasıl soylesem ki
Saol canim bende iyiyim bende bu ayi bekliyorum geçen ay hüsran di testelr de çıktı ama kanda noKuzum iyiyim sen nasılsın ? Çarşamba günü vereceğim kan kuzumverir vermez buraya bildireceğim
Allahim duy sesimizi hayirli olsunKızlaaar sonucum çıktı 65İlk gün 16.66 2 gün sonra 65 Rabbimin mucizesii isteyen herkese nasip olsun inşallah
![]()
Erken gebelik testleri cok güvenilir değil bence adet gününüz gelince yapın ozaman silik de olsa çıkarKızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı ve bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti kesin olarak hamile değilimdir demi tekrar test yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum