• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim ekim de 5.7 idi değerim adete 2 gun kala.. belli belirsiz çizgi vardı.regl gunu de regl oldum zaten..bu epey ilerlemiş gibi dimi beta. Ayy cok şaşırdım bu ay hic değerlendiremedik birde
Şimdi yaptıra bilsen bir test yaptır. Bence burda değer yüksek. Bende 38değerle pembe silik çıkmıştı

Şimdi yaptıra bilsen bir test yaptır. Bence burda değer yüksek. Bende 38değerle pembe silik çıkmıştı
Bizim burada acil den yapmıyorlar.. saglik ocağı yarin versem çarş cikar sonuç anca..regl e 2 gun var. Dediğin gibi baya yüksek değer ozel e mi gtsem bugun

Yok canım 3ay oldu korunmayalı. Ama ben kilo almıştım. Spor birde diyet yaptım o ay hamilelik nasip oldu. Bende over tembelliği vardı solda. Kiloda etkiliyordu dahada. Dedim bir kaç ay spor diyetle kilo verip sonra düşünürüm. Hatta adete yakın hamile kaldım ben. Demekki spor baya etkili🤔 evlenmeden öncede spor yapdığım zamanlar hiç şaşmazdı günüm. Ama bırakınca 40gün içinde oluyordu. O yüzden ben düşünüyorum hamile kalmak zorlaştı çünki yediğimiz belli değil. Doğal beslenirsek her şey mümkün🙏🏼 En kısa zamanda size nasip inşa Allah🙏🏼🙏🏼
Ay ne güzel ya keşke bende spor yapabilsem çarpıntı sorunu olduğu için doktor sadece küçük yürüyüşler yapmama izin veriyor düzenli çarpıntı için ilaç alıyorum benimde kilo problemim var ancak ölüm diyetine girersem kilo veriliyorum yine tedaviye başladım başlayalı 5 kilo almışım bu yine ölüm orucuna başlicam artık yapacak bir şey yok

Regl ye 10 gün var daha ama bu içimdeki test yapma dürtüsü beni öldürecek 😀😀😀
Göğüs hassasiyeti var sadece ama o regl olmama yakın olan brsey zaten 😂 sabırsızlık bitriyo beni her ay 😀
Pms ve gebelik belirtileri ayni. Bende senle ayni durumdayim ama bebeğin rahme yerlesmesi 5 gün sürüyor o yüzden yapsak da bos cikacak

Bizim burada acil den yapmıyorlar.. saglik ocağı yarin versem çarş cikar sonuç anca..regl e 2 gun var. Dediğin gibi baya yüksek değer ozel e mi gtsem bugun
O zaman sabr et. Özel zaten 4-5e kadar alıyor diye biliyorum. Adetin geciktiği gün kan testi yaptır. Normal kaset testleri al, yarında yap. Sizin yapdığınız erken gebelikdı dimi?

Kızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınıza 🙏 haftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin ❤️🙏
Yaaa darısı bize insallah 😍😍

Predictor early denilen kadar varmış cidden bende pat diye cıkarmıştı 2.8 değeri düşün.😅
Kaset daha bugün anca hafiften belli etti yani direk görülcek seviyeye geldi. Öbür türlü yok gözünü kıs yok ışık ayarla anca gözüküyodu. 😂 son laboquick’ı 3 gün sonra tekrarla yada eczaneden bir tanr artımed al onu yap derim o bi tık daha hassas
Kist patlamış canım ondanmış bu ağrılar.. kan pıhtısı oluşmuş şuan 2,6cm büyüklüğünde kan vs verdim 2-3 saate çıkar sonuç dedi sonuçlara göre MR veya ilaç tedavisi dedi bakalım.. bat a da 4 gün kalmıştı bu ay da elde var 0

Back