• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iyiyim çok şükür cnm 2 ay önce rahim filmine girmiştim doktor umut artiyo rahim filminden sonra dedi bu ay inofolic combi kullandım adetime 7 gün kaliyo yarın İnşallah guzel haberi alırım bende her ne kadar oğlum 1. Sınıfa başlarken olmasından endişelensem de 14 aydır ugrastigim için gönül istiyo ☺️
Ay canım benim de oğlum önümüzdeki yıl ilk okula başlayacak nasıl organize olucam oğlumun okul işleri ödevleri vs nasıl ilgilenecem diye kaygı duyuyorum bir yandan da hasret yaparsın korkma diyorum kendime hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan o

Hanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?
Evet canım öyle şeyler oluyo malesef ama öyle güçlü birini bulmak çok zor heryer dolandırıcı doluyken birde inşallah iyi birini bulup çözdürürsünüz olayı

Hanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?
Malesefki boyle şeyler varmis. çocukken misafirliklerde anlattiklarlardi.
. Çok duydum büyü yapılmış diye hatta 2 si bozuldu 3.ye kardeşine yapılan senide etkilemiş bozulmaz demişler ki hala bekar .
Okadar görücü gelmesine rağmen bekar.
Malesef ki günahta olsa böyle şeyler varmis.
Hatta genç kızken. Bilmediğim insanın verdiğini yeme sunun verdigini yeme etme onda o tarz işler falan diye uyarirlardi.
Allah korusun saklasın hepimizi yuva yıkmak için bile yapanlar varmış.

Evin içinde olmadık eşya içlerinde çamaşır içlerinde filan muska değişik yazılmış yazı vs varmı bir arayin derim.

Bugünün testi hanımlar daha belirginleşti sanki
Belirgeblistikce beta değeri artıyor mu demek?
Birde yerleşme kanaması olmadı bu şart mı?

Eklentiler

• IMG_20211213_070343.jpg
    IMG_20211213_070343.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 49
Bugünün testi hanımlar daha belirginleşti sanki
Belirgeblistikce beta değeri artıyor mu demek?
Birde yerleşme kanaması olmadı bu şart mı?
Koyulaştıkça değerin arttığı İçin canım. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Çok güzel koyulaşma olmuş ❤️

Malesefki boyle şeyler varmis. çocukken misafirliklerde anlattiklarlardi.
. Çok duydum büyü yapılmış diye hatta 2 si bozuldu 3.ye kardeşine yapılan senide etkilemiş bozulmaz demişler ki hala bekar .
Okadar görücü gelmesine rağmen bekar.
Malesef ki günahta olsa böyle şeyler varmis.
Hatta genç kızken. Bilmediğim insanın verdiğini yeme sunun verdigini yeme etme onda o tarz işler falan diye uyarirlardi.
Allah korusun saklasın hepimizi yuva yıkmak için bile yapanlar varmış.

Evin içinde olmadık eşya içlerinde çamaşır içlerinde filan muska değişik yazılmış yazı vs varmı bir arayin derim.
Aynen canım benim annemin kayınvalidesi yaptırmış biz de yıllar sonra öğrendik bana ve kız kardeşime tutmuş diye ama ben tabi her gördüğün insana okutup 13 yaşımda kurşun falan döktürmüştüm 😂 kız kardeşim nerdeyse 37 olacak daha bir sevgilisi bile olmadı onun her yolu kapalıymış 😔 kötü şeylere yormak istemiyoruz ama işde elden bişey gelmiyor

Koyulaştıkça değerin arttığı İçin canım. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Çok güzel koyulaşma olmuş ❤️
Ay inşallah boş kimyasal değildir. bebiş vardir.
Eşim birkaç gün sonra iş için gidecek tüp bebek deneyecektik adet olunca
Bossa bu deneyemeyecegiZ demektir:(
Dün adet günüydü. Dün olmadım ama kaşığım ağrıyor
Mide bulantısı koku hassasiyeti yok:(
Göğüs hassasiyeti de yok. Normaldir inşallah buda.

Bebişlerimiz olur hepimizin inşallah bu ay

Ay inşallah boş kimyasal değildir. bebiş vardir.
Eşim birkaç gün sonra iş için gidecek tüp bebek deneyecektik adet olunca
Bossa bu deneyemeyecegiZ demektir:KK43:
Dün adet günüydü. Dün olmadım ama kaşığım ağrıyor
Mide bulantısı koku hassasiyeti yok:KK43:
Göğüs hassasiyeti de yok. Normaldir inşallah buda.

Bebişlerimiz olur hepimizin inşallah bu ay
Test yap veya garanti olsun diye kan ver kanda çıkar

Aynen canım benim annemin kayınvalidesi yaptırmış biz de yıllar sonra öğrendik bana ve kız kardeşime tutmuş diye ama ben tabi her gördüğün insana okutup 13 yaşımda kurşun falan döktürmüştüm 😂 kız kardeşim nerdeyse 37 olacak daha bir sevgilisi bile olmadı onun her yolu kapalıymış 😔 kötü şeylere yormak istemiyoruz ama işde elden bişey gelmiyor
Evlerden uzak ya.
Bir tanıdığımızin kızı boşandı annesi hocaya gitti hoca aileden biri mutsuz olsun bosansin diye yapmış dedi.
Nekadar kötü insanlar Mutsuz olsun diye büyü nedir ya.

Kız kardeşiniz de bol bol okutsun kendini .

Günaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah

Back