• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dedi😳 Ben aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu😅
Ay kimmiş bu bende baktırayım

Kızlar merhaba normalde regl tarihim 11 aralıkdı fakat geç yumurtlama oldu adetimi 1 sayarsak 19. Gün yumurtladım 21. Günde çatlamış oldu şimdi çatlama sonrası 13. Gündeyim idrar testi ne zaman yapabilirim ? 🌸
Yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin bence varsa çıkar kaset testte. Erken gebelik testleri yaniltabiliyomus

Saolasin cnm yarın yumurtlama üzerinden 7 gün geçmiş oluyo baktirmayi düşünüyorum İnşallah erinmeyip gidebilirsem 🤣 hiç baktirmamisim şimdiye kadar
Mutlaka baktır canım, ben yeni bir doktora başlayacağım bu ay bana dedi ki eğer progesteron baktırmamış olsaydın kendi kendine yumurtlama oluyor mu ona bakmamız gerekecekti dedi yani bir ay ileriye taşıdı, baktır değerine kafanda soru işareti de kalmaz.Gitmezsen keşke uyanıp gitseydim dersin☺️

Hanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?
Ay hiç anlamam öyle şeylerden ama ürktüm ya 🤦🏻‍♀️

Hanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?
Muska dedikleri şey büyüdür büyük olasılıkla yapılan eşyayı yada artık yedirilip vs mı yapıldı her ne yolsa sağlam bir hoca ile (para almayan bu işi ilmi için yapan ) bozarlar Rukye dinlemesini öneririm sürekli bu tarz manevi rahatsızlıklar için Rukye sünnetle sabit bir tedavi yöntemidir

Mutlaka baktır canım, ben yeni bir doktora başlayacağım bu ay bana dedi ki eğer progesteron baktırmamış olsaydın kendi kendine yumurtlama oluyor mu ona bakmamız gerekecekti dedi yani bir ay ileriye taşıdı, baktır değerine kafanda soru işareti de kalmaz.Gitmezsen keşke uyanıp gitseydim dersin☺️
Ne baktiriyorsunuz 🤔 Annesiyim123 Annesiyim123

Ben kalkarım sorun değil de oğlum sabah erken uyanamiyo pek yani ben uyandiriyosam. Onun durumuna bağlı o yuzdn birazda cnm yoksa çok merak ediyorum. Birde ovu da hep 10 11 günleri yumurtlama oluyo ben 11 e göre düşünüp gidicem şuan ovu kullanmadığım icin catlamadan 8 gün geçmiş olsa mesela sonuç yanıltır mi

Yumurtlamis miyim yumurtlamamis miyim onun değerine cnm 🤣🤣 ben yumurtlamamda problem olduğunu düşünmüyorum çünkü 24 günde bı düzenli adet gören insanım ovu testi 8 9 ay kadar kullandım hep pik gördüm. Bence benim sorunum çikolata kistinden dolayı yumurtalarım sağlıksız gelisiyo bunuda anlayamiyomusuz malesef

Ben kalkarım sorun değil de oğlum sabah erken uyanamiyo pek yani ben uyandiriyosam. Onun durumuna bağlı o yuzdn birazda cnm yoksa çok merak ediyorum. Birde ovu da hep 10 11 günleri yumurtlama oluyo ben 11 e göre düşünüp gidicem şuan ovu kullanmadığım icin catlamadan 8 gün geçmiş olsa mesela sonuç yanıltır mi
Gebelik oluşmadıysa giderek düşer canım bir an önce gitmeye bak
Ben 12. gün yumurtladım 18. gün yani 6 gün sonra baktırdım 15 küsür çıktı 21 gün baktırdım 8 küsüre düştü, gün önemli.
10 üstü çıkarsa doğal güzel yumurtlama olmuş diyor doktorlar

Gebelik oluşmadıysa giderek düşer canım bir an önce gitmeye bak
Ben 12. gün yumurtladım 18. gün yani 6 gün sonra baktırdım 15 küsür çıktı 21 gün baktırdım 8 küsüre düştü, gün önemli.
10 üstü çıkarsa doğal güzel yumurtlama olmuş diyor doktorlar
Anladım cnm hiç sağlık ocağında kan vermedim acaba saat kaça kadar kan aliyolar

Anladım cnm hiç sağlık ocağında kan vermedim acaba saat kaça kadar kan aliyolar
Bizim burda 10.00 a kadar ama ben sağlık ocağında giriş yaptırıp devlet hastanesi laboratuvarında veriyorum hep geç kaldığım için 🙈 sizin orada öyle uygulama olmayabilir bence sen yarınlık oğlunu erken uyandır☺️

Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum🤔
Benimde aynıydı canım

Back